Pokiaľ ti ešte tracking čislo nerozozná tandt.posta.sk , tak to je ešte niekde v riti.paranoid.asian napísal: ↑Pi 27. Apr, 2018, 12:54 noo, mne pisu v aliexpress ze
Shipment arrived at country of origin post office
2018-04-23 08:23:00 [GMT+8]
ale stale ziadne info od posty.
mechanicka klavesnica
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: mechanicka klavesnica
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
trocha nesikovne, ale dostal som sa k cislu zasielke pod akou je uvedena uz na poste.
nie je to cislo objednavky z aliexpresu, ale je uvedena v detailoch objednavky - AliExpress Standard Shipping
na tej stranke, vdaka za tip, je ze preprava.
Výstup z krajiny podávateľa
25.4.2018 13:47
Zásielka podaná na pošte
24.4.2018 11:33
tak mozno mam uz doma aj zlty papierik. ale ako poznam seba a svoje stastie a kvalitu nasich sluzieb, tak asi az po vikende.
nie je to cislo objednavky z aliexpresu, ale je uvedena v detailoch objednavky - AliExpress Standard Shipping
na tej stranke, vdaka za tip, je ze preprava.
Výstup z krajiny podávateľa
25.4.2018 13:47
Zásielka podaná na pošte
24.4.2018 11:33
tak mozno mam uz doma aj zlty papierik. ale ako poznam seba a svoje stastie a kvalitu nasich sluzieb, tak asi az po vikende.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
"V preprave" pri tejto Číne často znamená aj 3-4 prac. dni, tu je napríklad môj tracking
https://tandt.posta.sk/zasielky/RO365620678EE .
https://tandt.posta.sk/zasielky/RO365620678EE .
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- paranoid.asian
- Používateľ
9 dni kym po prichode na sk postu, sa to dostalo k tebe. cize koncom buduceho tyzdna mozem ocakavat ...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Aby som nebol len pozitívny, ak chce potenciálny kupca používať RGB, tak rozsah je seriózne obmedzený, netuším, v čom je konkrétne problém (LEDky, radič, mikroprocesor, pwm okruh,...).
Problém je pri nastavovaní z RGB škály, mám problémy s presnosťou pri zelených a ružovkastých odtieňoch. O tmavých tieňoch všetkých farieb ani nehovoriac, zabudnite trebárs na bordovú alebo khaki/voj.zelenú. Rovnako nadšenci tehlovej farby si nezačvachtajú, nezobrazí ju vôbec. Na bielu taktiež, toto je klasický prípad RGB pásikov, kedy biela bude stále taká fialkastá (teda nielen príliš chladná biela ale aj s odtieňom).
Napríklad pre dosiahnutie zeleno-modrej (R:2 G:253 B:159) som musel použiť zelenú (R:0 G:255 B:67).
Takže ak RGB, tak len ak budete používať sýte farby.
Problém je pri nastavovaní z RGB škály, mám problémy s presnosťou pri zelených a ružovkastých odtieňoch. O tmavých tieňoch všetkých farieb ani nehovoriac, zabudnite trebárs na bordovú alebo khaki/voj.zelenú. Rovnako nadšenci tehlovej farby si nezačvachtajú, nezobrazí ju vôbec. Na bielu taktiež, toto je klasický prípad RGB pásikov, kedy biela bude stále taká fialkastá (teda nielen príliš chladná biela ale aj s odtieňom).
Napríklad pre dosiahnutie zeleno-modrej (R:2 G:253 B:159) som musel použiť zelenú (R:0 G:255 B:67).
Takže ak RGB, tak len ak budete používať sýte farby.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Dnes mi došla. Nedávno som sa k nej dostal. Spracovanie je celkom v pohode za tie peniaze, osvetlenie tiež. O-krúžka mi došli tiež dnes a skúšal som na jednej klávese, je tam trochu rozdiel... Už len si zvyknúť na layout, lebo doteraz som bol zvyknutý na full-size membránové klávesnice.
Trochu ma sklamal obsah balenia. Zaslúžilo by si to nejaký manuál a hlavne kde stiahnúť soft... Link na offiko stránku nájdenú v google mi nefunguje...
Trochu ma sklamal obsah balenia. Zaslúžilo by si to nejaký manuál a hlavne kde stiahnúť soft... Link na offiko stránku nájdenú v google mi nefunguje...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Link na ovládač som už linkoval. Máš trošku neprimerané očakávania na niečo z Číny, je tam toho viac než dosť - vyberač na klávesy, jemný štetček a dva letáčiky.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
ja som si par mesiacov dozadu poriesil Corsair K65 LUX RGB ( mx red ) a nestazujem sa
Sice to nieje top deal na trhu ale po tom som ani nesiel ... pise sa na tom paradne, sice je kus hlucnejsia ale zas nic co sa neda prezit. Hlavne sa mi paci masivna konstrukcia ... dava tomu taky feeling kvality
Inac ako zvyknete cistit mechaniky ? .. stlacieny vzduch mi pride maximalne neefektivny Aspon ze sa tie switche daju vyberat
Sice to nieje top deal na trhu ale po tom som ani nesiel ... pise sa na tom paradne, sice je kus hlucnejsia ale zas nic co sa neda prezit. Hlavne sa mi paci masivna konstrukcia ... dava tomu taky feeling kvality
Inac ako zvyknete cistit mechaniky ? .. stlacieny vzduch mi pride maximalne neefektivny Aspon ze sa tie switche daju vyberat
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
130€ za mainstream TKL klávku? GJ...
Klasicky s kefou od vysavaca. Zalezi co chces cistit. Ja mam na svojej tak prach.
.
- paranoid.asian
- Používateľ
ak33rgb / black doma.
prvotne dojmy su vyborne. uz nerobim ziadne preklepy ako pri eveogear. yay.
spinacne idu lahko. Okruzky netreba vobec. pre mna.
pre test som vyskusal a spravili z toho kalith switche. take tazkopadne.
zvyknut si na novy layout potrva, ale nie je to nic hrozne.
farebne ladi ku g502. win.
mozno este wireless verzia, aj ked neviem ako dlho vydrzi na jedno nabitie.
predpokladam, ze tam idu aaa baterky(?)
som zvedavy, ako dlho vydrzi.
prvotne dojmy su vyborne. uz nerobim ziadne preklepy ako pri eveogear. yay.
spinacne idu lahko. Okruzky netreba vobec. pre mna.
pre test som vyskusal a spravili z toho kalith switche. take tazkopadne.
zvyknut si na novy layout potrva, ale nie je to nic hrozne.
farebne ladi ku g502. win.
mozno este wireless verzia, aj ked neviem ako dlho vydrzi na jedno nabitie.
predpokladam, ze tam idu aaa baterky(?)
som zvedavy, ako dlho vydrzi.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Písalo sa tam aj o latencii, tak neviem či s tým nebude problém.
Ja som tiež spokojný ale proste keď prídem domov, tak si stále prajem, aby tam boli klikacie switche, pri ktorých mám stále odozvu. Bral by som niečo rovnaké ale s hnedkými spínačikmi.
Ja som tiež spokojný ale proste keď prídem domov, tak si stále prajem, aby tam boli klikacie switche, pri ktorých mám stále odozvu. Bral by som niečo rovnaké ale s hnedkými spínačikmi.