Fotomobil do 300€
Fotomobil do 300€
Manželka zvažuje nákup nového mobilu tak do 300€+-, primárne na fotky. Hlavne fotky z turistiky, skupinové fotky, rodinné fotky... jednoducho nechce už so sebou vláčiť kompakt (Panasonic tz7). Dôležitá je tiež výdrž, plusom dobrá čitateľnosť displeja, aspoň nejaká odolnosť a podpora našich frekvencií. Výkon nie je podstatný, manželka v podstate iba fotí, telefonuje a posiela sms.
Nechce bazár, na značke si nepotrpí. Nesúri to, ak má vyjsť niečo zaujímavé v blízkej budúcnosti kľudne počká. Čo sa oplatí? Priznám sa že v tomto nemám prehľad, kvalita foto pre mňa bola vždy druhoradá.
Nechce bazár, na značke si nepotrpí. Nesúri to, ak má vyjsť niečo zaujímavé v blízkej budúcnosti kľudne počká. Čo sa oplatí? Priznám sa že v tomto nemám prehľad, kvalita foto pre mňa bola vždy druhoradá.
Spoiler: ukázať
Re: Fotomobil do 300€
trochu prehnane poziadavky za 300e.
napada mi napriklad LG G6 alebo Huawei P20 Lite.
napada mi napriklad LG G6 alebo Huawei P20 Lite.
honor 9 ?
https://mobilne-telefony.heureka.sk/sam ... 930f-32gb/
cena zacina na 320€+- nic lepsie za tu cenu nie je
cena zacina na 320€+- nic lepsie za tu cenu nie je
ale ved nesranduj s tym S7.
najdi telefon okolo 300€ NOVY, ktory lepsie foti...
to ze ma ok fotak este neznamena ze tu zacnem odporucat 2.5 roka stary android telefon.
neviem ako ty, ale ja ako vlastnik S5, S6, S7 a teraz S8 viem ze by som dnes S7 urcite nekupil.
moje odporucania su vyssie.
neviem ako ty, ale ja ako vlastnik S5, S6, S7 a teraz S8 viem ze by som dnes S7 urcite nekupil.
moje odporucania su vyssie.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Jún, 2015, 13:44
ale niekto nekupuje mobily jak ponozky ja mam s5mini uz nvm kolko a prejst na nieco ine sa mi nechce, lebo by som musel ist do 5+ palcov ... a co chyba s7 po hw stranke v porovnani so sucasnymi 250-300e telefonmi?
Audio: Fiio E10K/ HiFiman HE 400 SE/ Microlab B77
Samsungy Galaxy S maju sice top HW, ale po par mesiacoch spomaluju, ze je to takmer neznesitelne.
ja ho potom vzdy vymenim, takze ma to az tak netrapi, ale kupovat dnes 2.5 rocny telefon s tym ze ho chcem mat dalsie 2-3 roky, to naozaj nie.
ja ho potom vzdy vymenim, takze ma to az tak netrapi, ale kupovat dnes 2.5 rocny telefon s tym ze ho chcem mat dalsie 2-3 roky, to naozaj nie.
ak by neboli kriteria ake su, neodporucal by som s7. Ten telefon za tu cenu na jeho vyuzitie je proste naj. A to, ze ten telefon je stary 2r absolutne nic neznamena.
Pre info dnes manželka používa https://mobilne-telefony.heureka.sk/doogee-x5-max-pro, aj 2,5 ročný highend bude pre ňu stále delo ktoré v podstate nevyužije. Keby ten Doogee mal kvalitný foťák tak by ho ani nechcela vymeniť, na volanie a SMS jej stačí a má dobrú výdrž takže ho nemusí často nabíjať, a keď si už na dačo zvykne nerada mení.
K tomu Samsungu, ak sa časom spomaľuje, predpokladám že na tak populárny fon sú aj alternatívne ROM. Ak by bol zalagovaný tak jej tam hodím nejaký Lineage OS alebo dačo iné a bude pokoj, nie? Teoretické plus ak by sa tam dala dohrať foto appka z Pixelu ako robia a vychvaľujú ľudia čo majú XIAOMI...? Inak Mi Note 3 sa mi zapáčil ale nemá 800MHz frekvenciu, súdruhovia z XIAOMI sa v highende nepoučia aj keď v lowende im to už konečne došlo. Kukal som aj G6 a z recenzie vyzeral na favorita ale potom som kukal porovnania foto S7 vs G6 a S7 jednoznačne vyhrala.
Ozaj, nejaké nové Nokie s dobrým foťákom sa nechystajú?
Edit: teraz som našiel že na G6 sa dajú dať alternatívne appky na fotky (napr. aj z Google Pixel) ktoré robia lepšie foto v automatickom režime, decisions decisions...
K tomu Samsungu, ak sa časom spomaľuje, predpokladám že na tak populárny fon sú aj alternatívne ROM. Ak by bol zalagovaný tak jej tam hodím nejaký Lineage OS alebo dačo iné a bude pokoj, nie? Teoretické plus ak by sa tam dala dohrať foto appka z Pixelu ako robia a vychvaľujú ľudia čo majú XIAOMI...? Inak Mi Note 3 sa mi zapáčil ale nemá 800MHz frekvenciu, súdruhovia z XIAOMI sa v highende nepoučia aj keď v lowende im to už konečne došlo. Kukal som aj G6 a z recenzie vyzeral na favorita ale potom som kukal porovnania foto S7 vs G6 a S7 jednoznačne vyhrala.
Ozaj, nejaké nové Nokie s dobrým foťákom sa nechystajú?
Edit: teraz som našiel že na G6 sa dajú dať alternatívne appky na fotky (napr. aj z Google Pixel) ktoré robia lepšie foto v automatickom režime, decisions decisions...
ked sa ti chce drbkat s vymenami OS...mna take veci presli par rokov dozadu, ked som rootoval, pretaktoval, menil OS kazde 3 dni.
ak ti ide o fotak, sajomi sa kludne vyhni velkym oblukom. ziadna portovana app to nezachrani...
neviem nakolko je rozpocet flexibilny, ale za 400-420 uz idu S8. ta Orchid Gray verzia je pre zenu velmi fajn (ver mi)
ja ked som presiel z S7 na S8 tak som mal pocit ze to bol skok nie o generaciu, ale tak o 3.
ak ti ide o fotak, sajomi sa kludne vyhni velkym oblukom. ziadna portovana app to nezachrani...
neviem nakolko je rozpocet flexibilny, ale za 400-420 uz idu S8. ta Orchid Gray verzia je pre zenu velmi fajn (ver mi)
ja ked som presiel z S7 na S8 tak som mal pocit ze to bol skok nie o generaciu, ale tak o 3.
Keď sa jedná len o fotenie tak je rozdiel medzi s7 a s8 minimálny.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
ty si tiez vlastnil oba, ze tak fundovane hovoris?