Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Internet toho vie viac ako si myslíme, tu je video prečo sa to deje: (Bezpečnostné pásy IBIZA, POLo, ARONA, ... VAG)
https://www.youtube.com/watch?v=ee29FDy0PmE
(Na konci videa ukážka odopnutia...)
V každom prípade je to hodne veľký prúser, toto by sa nemalo diať v žiadnom prípade...
Dám echo či to mám aj ja takto, mne sa zdá že to mám zarovno :/...
https://www.youtube.com/watch?v=ee29FDy0PmE
(Na konci videa ukážka odopnutia...)
V každom prípade je to hodne veľký prúser, toto by sa nemalo diať v žiadnom prípade...
Dám echo či to mám aj ja takto, mne sa zdá že to mám zarovno :/...
Tak to je fobry fail. Ale co, posadte do zadu zeny a deti ved nieje to tragedia.
.
toto podla mna neudrzi ani pudla, ked to vytrhnes rukou..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ale ved to vraj nie je tragedia
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
tak tymto asi vyriesili, co ma trapilo na oktavke... ked boli vzadu 2 sedacky a medzi nimi este babka, tak pasy slo poodopinat len v urcitom poradi vystupovania
Nezdá sa mi že to tam mám tak riešene zajtra to vyskúšam a reportnem.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
broslo, asi nemas. Problem sa tyka noveho Pola, Ibizi a Arony, vsetko auta na novej platforme. Starsia platforma to ma inak riesene.
FVE 12.45 kWp V/Z
sa mi lubi jak vo VW prave izoluju platformy ale chlapci z pretaktu uz vedia co a ako
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Mne z.toho videa pride ze vzadu staci ze sedi 1 clovek a sa to odopne ked to rukou sam vyrval. Napr dam malu so sedackou bez isofix a poleti hoc len v aute pri neakom manevre. Ale nepredbieham a nezavidim ale tak kazdi robi chyby no
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Lepšie si to pozri, vytrhol to sám keď tie upináky stláčal k sebe. Keď nie sú tlačené na seba pravdepodobne držia bez problémov podľa toho čo píšu v článkoch.
Spoiler: ukázať
hehe, dneska som sa pytal jedneho instruktora ci robi vodicaky aj na moto... a on ze s tym prestal, lebo z kazdeho jedneho kurzu sa mu do roka niekto zabil
takze uz nechcel dalej vyrabat mrtvoly
takze uz nechcel dalej vyrabat mrtvoly
Mno takže, bol som to dnes pozrieť situácia je takáto.
Je to presne tak ako to demonštrujú na videu. Problém je len vtedy keď v strede sedí nejaký človek, tým sa vlastne ten vyšší mechanizmus do ktorého sa dáva pás sa posunie k tomu čo je nižšie a zatlačí na ten nižśí, a tým ho odopne.
Ak v strede nikto nesedí, tak je to OK. Tie pásy sa nedajú vytrhnúť silou aspoň mne to teda nešlo a to som skúšal aj do strán.
Taže zvolávačka ma určite neminie... ako to je v prípade, že by som chcel aby mi to vymenili napr až o rok, o dva? Funguje to? Dá sa to či treba ísť asap?
Je to presne tak ako to demonštrujú na videu. Problém je len vtedy keď v strede sedí nejaký človek, tým sa vlastne ten vyšší mechanizmus do ktorého sa dáva pás sa posunie k tomu čo je nižšie a zatlačí na ten nižśí, a tým ho odopne.
Ak v strede nikto nesedí, tak je to OK. Tie pásy sa nedajú vytrhnúť silou aspoň mne to teda nešlo a to som skúšal aj do strán.
Taže zvolávačka ma určite neminie... ako to je v prípade, že by som chcel aby mi to vymenili napr až o rok, o dva? Funguje to? Dá sa to či treba ísť asap?
Ti nevadí že medzičasom ak náhodou budeš musieť zobrať 3 ľudí dozadu (nepredvídateľná situácia) že jeden z nich môže zabiť nielen seba, ale toho pred sebou keď ho pri zrážke vykotí dopredu? Ja by som bezpečnostné zvolávačky zbytočne neodkladal.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Wingo ma urcite pravdu. Problem je, ked je to naopak, ze ti vyrobca posle, ze treba zvolavacku, ale nasledujucich 7 mesiacov ju nevie spravit, lebo nema diely (toto mi spravila Toyota pri zlom airbagu - to robia z legislativnych dovodov, aby boli oni chraneny a nie ty).