Aku novu profi/hernu mys na pracu?
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Re: Aku novu profi/hernu mys na pracu?
Je to o zvyku... Ja som na to už zvyknutý. Každý deň ju stačí prejsť handričkou z mikrovlákna a prach je preč... Niekedy je to kĺzanie viac na škodu ako na úžitok... Jediné, čo mi vadí je, že podložka sa mi na stole hýbe... Tá guma zo spodu nejak nedrží na tom stole... Skúšal som to aj umyť, že či to nie je kvôli prachu, ale nepomohlo.
Ta Asus ktoru som poslal vyssie nie je dobra?
Nejaku by som zobral ale 35e mi uz je vela za podlozku .. keby bolo aspon nieco okolo tych 20€, tak rad vyskusam.
Nejaku by som zobral ale 35e mi uz je vela za podlozku .. keby bolo aspon nieco okolo tych 20€, tak rad vyskusam.
Naposledy upravil/-a crot v Po 21. Máj, 2018, 18:45, upravené celkom 2 krát.
Ta Asus je klasicka latkova. Nema zmysel kupovat dalsiu rovnaku s inym logom. Kludne ju pouzivaj. Nieje zla.
.
Jasne rozumiem, QcK je to iste ako ta Asus?
Mozno by som predsa vyskusal tu QcK ked ju tu vsetci chvalia: viewtopic.php?f=29&t=94191&start=15
SteelSeries QcK / QcK mass alebo Steelseries 4HD ?
QcK mass ma zaujala tou hrubkou, moze to byt prijemne.
Mozno by som predsa vyskusal tu QcK ked ju tu vsetci chvalia: viewtopic.php?f=29&t=94191&start=15
SteelSeries QcK / QcK mass alebo Steelseries 4HD ?
QcK mass ma zaujala tou hrubkou, moze to byt prijemne.
4HD nie. Uz je stara a rychlo sa vysuchala.
Vsetky tie Qck maju rovnaky povrch. Ide o rozmery a hrubku. Pri tej mass / heavy ked mas nizku sens a buchas s mysou o podlozku tak je to prijemnejsie ako pri tenkej. Inac je to rovnake a zalezi komu co vyhovuje.
Mozno pomoze: http://www.rocketjumpninja.com/mouse-pad-reviews/
Vsetky tie Qck maju rovnaky povrch. Ide o rozmery a hrubku. Pri tej mass / heavy ked mas nizku sens a buchas s mysou o podlozku tak je to prijemnejsie ako pri tenkej. Inac je to rovnake a zalezi komu co vyhovuje.
Mozno pomoze: http://www.rocketjumpninja.com/mouse-pad-reviews/
.
Bude tato (prva v tom rankingu) lepsia ako QcK?
https://www.mall.sk/podlozky-predlozky/ ... erm=914367
https://www.mall.sk/podlozky-predlozky/ ... erm=914367
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Swift-RX mám ja, inak cena dosť vysoká, tá podložka má stáť 8-9€ (ja som ju tak kupoval, najprv bola za takú cenu ako v digicom, tak v Alze a Datáči). Oproti QCK je to hladší povrch ale je to a zase tá istá čierna hlúpa látková podložka. Ďalšia vec, nenávidím tie nažehlovacie logá - je cítiť rozdiel v povrchu, ja ju mám tým pádom naopak (hore nohami), aby som "nejazdil" po logu.
Tie akcie nemajú presne určený čas. rámec, je to štýlom "kupuj, kým je". Tých 65€ je super, kúp ešte jednu-dve veci navyše a tých 8,49€ pošty sa pekne rozloží.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Tu mys by som objednal cim skor (idealne hned) lebo akcia moze zmiznut.
.
Prave som ju objednal aj s podlozkou Swift RX, cele dokopy aj s dopravou za 87€
Dam vediet ked pride.
Dakujem pekne vsetkym
Dam vediet ked pride.
Dakujem pekne vsetkym
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
mne prišla pred zopár dňami tá z ali, a za tie prachy je to mega len sa mi nezdá tých 2400dpi, lebo v porovnaní s g602 ktorá ma 2500dpi sa kurzor hýbe tak o 30% pomalšie možno to je nejakym logitech softom nvm. každopádne kto nechce vyhadzovať prachy za myšku odporúčam určite
inak je celkom ľahká, akurát testujem baterku 4tý deň
inak je celkom ľahká, akurát testujem baterku 4tý deň
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
lebo co?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2