Upload rýchlosť pri Youtube streame
Re: Upload rýchlosť pri Youtube streame
Hmmm to nevedel hneď zistiť? To je divné. Priamo s pánom O., resp. majiteľom by som to riešil
Nie je toto trosku na podnet pre prislusny urad kedze je to proti sietovej neutralite?
.
- pmasarik
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Tak som sa po dlhom naťahovaní, telefonátoch a robení dôkazových screenov, konečne dočkal riešenia.
Včera servisák našiel "nejaký horší" komponent niekde na trase a dnes ho vymenil, odrazu všetko ide ako má...
Neviem čo vymenil, ale je sranda že všetko okrem streamu cez to zariadenie išlo plnou rýchlosťou.
Včera servisák našiel "nejaký horší" komponent niekde na trase a dnes ho vymenil, odrazu všetko ide ako má...
Neviem čo vymenil, ale je sranda že všetko okrem streamu cez to zariadenie išlo plnou rýchlosťou.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
To je blbosť. Proste čosi prestavili. Si sa ich mal spýtať, či si naozaj myslia, že si padnutý na hlavu
- pmasarik
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Zrejme fakt niečo vymenil, pretože mi robil test aj kolega čo býva na tom istom sídlisku ako ja a jemu to tiež robilo ten istý problém. A po výmene to už ide aj jemu. A nevedeli kto mi poskytol screeny, len vedeli že je to tiež ich zákazník. Jedine že by zmenili nastavenie glogálne a nie len mne. Už mi je to v podstate aj jedno, hlavne že to ide.
Spoiler: ukázať
Super, že si to vyriešil.
Ťažko povedať či to bolo zariadením, myslím si ale, že to bola "chyba" v konfigurácii. To že to ide aj susedovi, resp. mu to nešlo značí to, že celé sídlisko môže byť na jednom zariadení v ktorom bol práve nastavený ten shapping.
Ťažko povedať či to bolo zariadením, myslím si ale, že to bola "chyba" v konfigurácii. To že to ide aj susedovi, resp. mu to nešlo značí to, že celé sídlisko môže byť na jednom zariadení v ktorom bol práve nastavený ten shapping.
Samozrejme ze rozlisuje, layer 7 sa uz bezne da konfigurovat
.