Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Uz neni pred Petronelom obchadzka na Bruck?
Pista ak chces len rano hodit na Schwechat, tak o 8 z BA ta mozem vziat...
Pista ak chces len rano hodit na Schwechat, tak o 8 z BA ta mozem vziat...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Chris dik kamo ale o 8 moja kraska este sa otaca na druhy bok.leti nam to o 13. Ta do 11 sa dostavim hadam tam a hadam mi z mazura karoq necmajznu.juj tote piva mi nerobia dobre. Inac kebyze som na dialnici a zapcha jak svina ta da sa neako stocit/otocit dakde?minule som siel a spal na letisku abol pokoj ale teraz u krsneho kempim
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
chris: uz je novy asfalt spraveny v maria ellend, obchadzka zrusena. Ostava uz len kruhac a most pred fischamendom dorobit
FVE 12.45 kWp V/Z
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Maniak: chodim kazdy den po dialnici, len ma zaujimalo ci to spravili.
Ved kruhac vo FIS smerok od BA je prejazdny, opacny smer musis ist cez polnu cestu, cize cez letisko najidealnejsie.
Pista: chces nechavat noveho Karoqa na letisku?
Ved kruhac vo FIS smerok od BA je prejazdny, opacny smer musis ist cez polnu cestu, cize cez letisko najidealnejsie.
Pista: chces nechavat noveho Karoqa na letisku?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
A ja som myslel, ze moj 11 rocny interier na tvrdom hatchi silno vrzga...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
nechce niekto bmw x5? takyyy jeep SRT som nasiel,ze slintaaaaaam....
za 5K berem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
musis rozbit vacsie prasiatko
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Chlopi?
Mám taký "problém" s autom...
Keď prichádzam do servisu, vidím na nich, že ma tam moc nechcú vidieť...
Neustále sa sťažujem na ručnú brzdu.
Používam ju asi tak, že ak auto stojí na rovine - cvak dva zuby, páka N → P, vypínam motor, odchádzam...
Ak v kopci - cvak dva zuby, uvoľním nožnú brzdu - ak auto stojí, ešte jeden pre istotu, potom opäť N → P.
Ak auto po dvoch cvaknutiach padá, pridávam po jednom cvaku dovtedy, kým auto nestojí, potom ešte jeden pre istotu, N → P, hotovo.
No - a tu je môj - podľa mňa problém, podľa servisu neexistuje problém...
Ak auto padá a po pridaní "cvaku" sa rázom zastaví, vyslovene cítim, ako sa mi zadok auta jemne "skrúti" a pocitovo omnoho viac zaberá jedna strana.
Ako mám možnosť zistiť, či je tomu tak naozaj, alebo sa mi to zdá?
Dá sa ísť, ja neviem, na STK, že iba tuto by som si chcel dať zmerať účinok ručnej brzdy?
Resp. ako som to práve dopísal - zamýšľali ste sa niekedy niekto nad takým niečim, ako ja? Riešili ste to? Správa sa vám ručná brzda nejak podobne? Je to normálne, alebo nenormálne?
Servis tvrdí, že tam žiadny problém nie je, ale podložené niečim to nemajú, to aj hen Jano spod Zetora s cigaretou v ústach mi to môže povedať...
Zmeniť servis? Doteraz som bol spokojný, aj keď náhodou niečo nenašli / neopravili / neodstránili po prvom zásahu, po druhom určite...
Ak je to podstatné - Subaru Outback 2007 (modelový rok 2008 - s SI drive).
Mám taký "problém" s autom...
Keď prichádzam do servisu, vidím na nich, že ma tam moc nechcú vidieť...
Neustále sa sťažujem na ručnú brzdu.
Používam ju asi tak, že ak auto stojí na rovine - cvak dva zuby, páka N → P, vypínam motor, odchádzam...
Ak v kopci - cvak dva zuby, uvoľním nožnú brzdu - ak auto stojí, ešte jeden pre istotu, potom opäť N → P.
Ak auto po dvoch cvaknutiach padá, pridávam po jednom cvaku dovtedy, kým auto nestojí, potom ešte jeden pre istotu, N → P, hotovo.
No - a tu je môj - podľa mňa problém, podľa servisu neexistuje problém...
Ak auto padá a po pridaní "cvaku" sa rázom zastaví, vyslovene cítim, ako sa mi zadok auta jemne "skrúti" a pocitovo omnoho viac zaberá jedna strana.
Ako mám možnosť zistiť, či je tomu tak naozaj, alebo sa mi to zdá?
Dá sa ísť, ja neviem, na STK, že iba tuto by som si chcel dať zmerať účinok ručnej brzdy?
Resp. ako som to práve dopísal - zamýšľali ste sa niekedy niekto nad takým niečim, ako ja? Riešili ste to? Správa sa vám ručná brzda nejak podobne? Je to normálne, alebo nenormálne?
Servis tvrdí, že tam žiadny problém nie je, ale podložené niečim to nemajú, to aj hen Jano spod Zetora s cigaretou v ústach mi to môže povedať...
Zmeniť servis? Doteraz som bol spokojný, aj keď náhodou niečo nenašli / neopravili / neodstránili po prvom zásahu, po druhom určite...
Ak je to podstatné - Subaru Outback 2007 (modelový rok 2008 - s SI drive).
na STK ti to za poplatok odmerat vedia.. ale kedze mas 4x4, tak potrebujes taku STK, kde vedia odmerat stvrkolku...
2 zuby? Sak ju normalne vytiahni.. na 2ch zuboch na kopci podla mna ziadna rucna nedrzi..
2 zuby? Sak ju normalne vytiahni.. na 2ch zuboch na kopci podla mna ziadna rucna nedrzi..
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Moja drží... ...musí ísť o dosť extrémne kopce, aby som dvíhal vyššie, ako na dve cvaknutia.
Opel detto...
Tak teda vyskúšam STK.
Opel detto...
Tak teda vyskúšam STK.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Na automate som snáď nikdy nezatiahol ručnú....
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345