molnart napísal: ↑Ne 24. Jún, 2018, 10:21
dobry tip ako sa zbavit zivice? mam toho mrte aj na celnom skle, kde sa mi to podarilo aj stieracmi rozmazat. tie pripravky na to urcene aj funguju?
Mne tie pripravky nefungovali.. jedine co fungovali, tak bol ocot ale starsi clearcoat slusne znicis, takze vobec neodporúčam.
Pouzi na to teplu vodu a vysoky tlak. Zatial na novom aute to fungovalo.
tak skusil som na tu zivicu klasicku wapku z umyvarky, karoseria celkom ok, ale z okna dal prec akurat cmuhy co som spravil stieracom. skusim ten ocot este
Skusim tam prevetrat logana
Aj tento vikend maju akciu, ale to uz mam robotu
(mavat vkajkami pri zavode, 50€ za den + obcerstvenie) a hlavne preplatia benzin z KE do svidnika, cize sa este aj kralovsky povozim zadarmo
Aj ateca si zabudol. A nie je to chyba ale vlastnost. Vraj to bavi len s klucom ta hadam nenajdem na mazure karoq s otvorenym kufrom a nalepka pc.sk bol som tu.
Jasne kamo. To bol smiech cez slzy. Cital som ten clanok na idnes.cz vcera este a protirecili si tam predajca a aj servis. Ako ked to rovi s klucom v blizkosti tak super ked to otvori aj sebzor a nemusim kopat pod auto jak debo. Uz na sidlisku na mna kukaju co som za lola ked idem s taskami alebo krabicami a kopem do naraznika(akoze)
Neviem no, videl som posledne AST a chce sa mi grcat fakt, a to kolko zakaznikov este o problemoch nevie, a nevie ze ich ma a ze pridu, a ze ich neni mozne riesit teraz na zaruku. Skoda reci