Niečo na sledovanie slovenských TV
Niečo na sledovanie slovenských TV
Zdravím, naskytla sa možnosť zrušiť Magio TV, ktoré v podstate nevyuzivame. Poraďte najlepšie riešenie na sledovanie TV, idealne bez nejakých mesačných poplatkov.
Stačia hlavné slovenské stanice. Bývam v bytovke a ak je to trochu možné, nechce sa mi dávať anténu von.
Televízor je SAMSUNG UE55MU644. Mám aj NAS, ak by sa za rozumné peniaze dalo sprevadzkovat občasné nahrávanie programov.
Vďaka.
Stačia hlavné slovenské stanice. Bývam v bytovke a ak je to trochu možné, nechce sa mi dávať anténu von.
Televízor je SAMSUNG UE55MU644. Mám aj NAS, ak by sa za rozumné peniaze dalo sprevadzkovat občasné nahrávanie programov.
Vďaka.
Re: Niečo na sledovanie slovenských TV
Bez mesacnych poplatkov bud kupit izbovu antenu na prijem dvbt, ale bez programov markizy, alebo ked mas nejaky slusnejsi net, tak antik smartbox.
Mam optiku Magio. Markíza sa nedá chytiť na anténu? Síce... neviem kedy naposledy som ju pozeral.
Ten Antik pozriem.
Ten Antik pozriem.
Nie, neda lebo je nenazrana a odisla z dvbt.
http://www.cezantenu.sk/uvodna-stranka/
http://www.cezantenu.sk/uvodna-stranka/
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
V DVB-T je HD iba STV1 a STV2. Ostatné SD programy ti pripravia na tvojej 55" TV "umelecký" zážitok. Zostal by som v Magiu (keď chceš Markízu) aj keď trochu zdražie.
SD programy ma aj v Magiu, takže asi vie ako to vyzera.
Hej viem. Je mi pomerne jedno, v akom rozliseni deti pozeraju Peppa Pig
Je nejaka overena kvalitna interierova antena? Bytovka je tehlova, tusim 30cm steny a zateplenie.
Je nejaka overena kvalitna interierova antena? Bytovka je tehlova, tusim 30cm steny a zateplenie.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ak mas dobry internet, tak Antik TV Box .. ak nemas dobry internet tak asi nic lepsie ako HD telku od providera nenajdes.
Ak mesacne a legalne, tak napr. SledovanieTV.sk
Ak mesacne a legalne, tak napr. SledovanieTV.sk
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
aky je ten antikbox? realne skusenosti? v kancelarii mam 13mbit DSL, premyslam nad nim... bude mi net postacovat aby som nejak extra nezaznamenal prepad rychlosti pri sucasnom pouzivani pc... programy su HD? cize realne sa uhradi tych 89EUR a uz nikdy nic viac? chcem do kancelarie Tv iba ako "kulisu"
Preto som chcel tip na antenu. Ak by nejaka solidna stala <10€, tak by som aspon zistil, ci tu telku vobec treba. Ak mam za nu dat 30 alebo viac, tak to asi rovno kupim antik box a aspon by tam bol archiv, ak som dobre pozeral. Takze by sa dal Peppa Pig pozerat zo zaznamu
A este mi napadlo - da sa nejako elegantne ci uz z toho smartboxu alebo anteny nahravat nahravat na NAS Synology DS218play?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Streamy budú mať bitrate cca 5Mbit/s (pre HD) a je možné, že SK stanice aj v 1080p ale nie som si istý. Odporúčam nepočítať s tým, že to bude navždy zadarmo, raz to určite spoplatnia, otázne je, že za akú sumu (podľa mňa len pár eur/mesačne). Tu je nejaký FAQquicky napísal: ↑Ut 03. Júl, 2018, 11:48 aky je ten antikbox? realne skusenosti? v kancelarii mam 13mbit DSL, premyslam nad nim... bude mi net postacovat aby som nejak extra nezaznamenal prepad rychlosti pri sucasnom pouzivani pc... programy su HD? cize realne sa uhradi tych 89EUR a uz nikdy nic viac? chcem do kancelarie Tv iba ako "kulisu"
http://www.smarttvbox.sk/faq
prípadne im brkni a popýtaj sa.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
u mna akykolvek provider telky ktory mi vnucuje nejaku krabicku je automaticky out.
satyr_ik, ak by si mal zaujem by som ti vedel posunut tuto antenu https://dvb-t-anteny.heureka.sk/emos-dtv-4/#, pouzivala ju svokra vo vranove v centre mesta v bytovke na 2 poschodi. stv, joj, ta3 plus nejake sracky typu senzi tv isli celkom v pohode.
satyr_ik, ak by si mal zaujem by som ti vedel posunut tuto antenu https://dvb-t-anteny.heureka.sk/emos-dtv-4/#, pouzivala ju svokra vo vranove v centre mesta v bytovke na 2 poschodi. stv, joj, ta3 plus nejake sracky typu senzi tv isli celkom v pohode.
Zaujimalo by ma ako by si asi chcel rozchodit iptv na televizore bez krabicky.
A v pripade ineho prijmu mas moznost interneho tunera v televizore a CA modulu.
A v pripade ineho prijmu mas moznost interneho tunera v televizore a CA modulu.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Dunar no na IPTV mas aplikacie aj pre Telky, ci je to rovnako prakticke .. to uz asi zalezi od vyrobcu, ale napr. toto stve momentalne aj mna, lebo mam Vero 4K a radsej budem mat SledovanieTV ako platit UPCcku za telku, ktora nema nic naviac (pre mna) a musim mat ich box a prepinat medzi tym a Vero ..