Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
keby to takto bolo, tak ma ani nenapadne minat peniaze na auto... akurat ze nakoniec to vobec neklapalo... long story short: kopec hadiek, a jazdit mozem vyhradne ked to vyhovuje im(cize do roboty, do obchodu na nakup etc...) za mesiac som sa za volant dostal 2x aj to som sa musel do krvi hadat
howgh, neplanujem sa viacej vyjadrovat na tuto temu
howgh, neplanujem sa viacej vyjadrovat na tuto temu
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
asi by to bolo vhodne, to nepatri na forum
Scream, kupuj rovno. o 2/3 roky mi ju mozes predat za sumu ktoru si viem dovolit
Scream, kupuj rovno. o 2/3 roky mi ju mozes predat za sumu ktoru si viem dovolit
Heh to aj ja furt rozmyslam kolko ze to vlastne musim zarabat aby som si mohol dovolit auto s ktorym budem spokojny. Ocividne vyrazne viac ako je priemerna mzda v hospodarstve je furt malo ak ma clovek popritom platit hypo, setrit, dopriat si aj ine veci a zivit rodinu
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ked sme pri kupe, sice pochybujem, ze niekto vie vykuzlit lepsiu zlavu. Ale niekto kto by vedel na Hondu?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Ahojte, vo štvrtok som si zobral auto zo servisu (civic ufo 1.8vtec 2010).. Menila sa spojka (exedy), olej (motul 5w30 plus filter Mann), olej v prevodovke (Honda mtf 3), brzdové doštičky a kotúče (ate)...
Zatiaľ som najazdil asi len 40km ale podľa palubaku mi šla dosť slušne spotreba hore. Keď som resetol trip meter tak po meste mi to zmeralo 12.5l na 100km pri jazde ala dôchodca pri čom pred tým keď som tomu občas prikuril bolo max 8.3l... Mimo mesto a kúsok mesto mi to pri eko jazde vyplulo okolo 7,pred tým kľudne aj 4.8l... Všetky brzdové kotúče až na jeden boli tak teplé že som sa na jednom popalil...štvrtý bol taky vlažný. Disky boli tiež teplé tak ze ten jeden disk bol menej teply.
Ďalšia vec, za jazdy počuť hrkanie/suchanie/chrastenie z pravej strany (keď sú otvorené okna).
Samkzrejme zajtra ráno hneď idem do servisu ale nenapadá vás nič? Lamem si s tým hlavu od včera
Zatiaľ som najazdil asi len 40km ale podľa palubaku mi šla dosť slušne spotreba hore. Keď som resetol trip meter tak po meste mi to zmeralo 12.5l na 100km pri jazde ala dôchodca pri čom pred tým keď som tomu občas prikuril bolo max 8.3l... Mimo mesto a kúsok mesto mi to pri eko jazde vyplulo okolo 7,pred tým kľudne aj 4.8l... Všetky brzdové kotúče až na jeden boli tak teplé že som sa na jednom popalil...štvrtý bol taky vlažný. Disky boli tiež teplé tak ze ten jeden disk bol menej teply.
Ďalšia vec, za jazdy počuť hrkanie/suchanie/chrastenie z pravej strany (keď sú otvorené okna).
Samkzrejme zajtra ráno hneď idem do servisu ale nenapadá vás nič? Lamem si s tým hlavu od včera
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Malo by si to sadnu pt v lepsom pripade, v horsom to zle poskladali
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Keby to suchanie bolo obcasne alebo pred smrtou brzd tak by to bolo relaticne normalne.
Kolega ale pise ze jeden kotuc bol tak horuci ze sa na nom popalil, tzn. pri vymene brzd mechanici zatlacili piestik dnu aby sa tam opet voslo hrubsie oblozenie a evidentne sa zasekol resp. po stlaceni brzdy sa sice vysunie ale uz sa mu nechce naspet.
Podla mna je piestik v celusti skorodovany tym padom sa nechce vracat.
A samozrejme pri neustalom brzdeni je aj spotreba vyssia...
Kolega ale pise ze jeden kotuc bol tak horuci ze sa na nom popalil, tzn. pri vymene brzd mechanici zatlacili piestik dnu aby sa tam opet voslo hrubsie oblozenie a evidentne sa zasekol resp. po stlaceni brzdy sa sice vysunie ale uz sa mu nechce naspet.
Podla mna je piestik v celusti skorodovany tym padom sa nechce vracat.
A samozrejme pri neustalom brzdeni je aj spotreba vyssia...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
minule som checkoval, na autobazar.eu je stale celkom aktivny. mozem ti nanho dat cislo ked ti tak chybastefan.koval napísal: ↑Št 05. Júl, 2018, 12:58 bo turbo 2000 vstane z mrtvych. inac ma napadlo min tyzden ze sa mu daco asi stalo.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no mne tu aj chyba fakt, smelo mu napis naj zabehne dakedy. sak minimalne to tu okoreni
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Klasický príklad dnešných servisov...
Príčina je predbežne podľa mňa v odfláknutej práci výmeny brzdových komponentov, kedy sa piestik násilne bezhlavo debilným prípravkom zatlačil naspäť, ale nikomu sa nechcelo ho vybrať, prečistiť, namazať, vymeniť gufero, vyčistiť vnútro papuče a tak ďalej a tak ďalej...
Servis, resp. človek, ktorý iba zarve pietik dovnútra a to je podľa neho hotovo by nemal servisovať autá...
Ten piestik nemá čo vracať naspäť, ten musí chodiť tak krásne elegantne hladúčko, nie že časť ktorá bola veľmi dlho vonku je zrazu pretlačená cez gufero naspäť dnu...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Si rozpisal krute pcko teraz. A ne a ne spet. Inac mna hned napadlo ze to je autorizak. A chris co beres?len ne 1.5 civic more bo ma drbne.ja som slintal po modrom s ciernymi papuckami ale polovicka za mna ledva nohy dala
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tak, uz som doma zo saabom... Na lane
hadica k termostatu sa rozprskla jak parok
hadica k termostatu sa rozprskla jak parok
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
dobry zaciatok
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tak len verím, že nadmerná teplota bola spôsobená bublanim na skoro volnobeznych otáčkach pri 50tke v meste