altenativny dodavatel elektriny
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
altenativny dodavatel elektriny
dnes ma 2x tak vytocili na infolinke zse pri prehlasovani odberatela, ze som celkom rozhodnuty prejst k niekomu inemu. mate s nejakym dobre skusenosti? pri nasich regulovanych cenach cenovo velky rozdiel necakam, ale chcel by som nech sa tam da co najviac veci vybavit online. zse mal online portal celkom znesitelny, spp katastrofa, ostatnych netusim.
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Re: altenativny dodavatel elektriny
Zytocne tym zabijes cas, lebo predpokladam, ze prehlasovanie nerobis kazdy mesiac. Prachy, ktore na tebe vyryzuju pojdu aj tak do vacku tym istym ludom. Zadotuje sa z toho "zelena elektrina", modernizacia sukromnych elektrarni a podobne chutovky.
Scenami je to tak ako pises. Niektori pseudo dodavatelia maju v marketingovych materialoch uvedene rozne pekne cisla ale vo vysledku skoncis vzdy na tom istom. Prave pred par dnami som sa o to zaujimal a niekde som natrafil na porovnanie vyslednych cien.
Instituciam, ktore nedokazes obist je nejaky customer experience u riti. Uplna topka je danovy urad. Na email mi vobec neodpisali. Dovolat sa mi poradilo na treti den. Teta mi povedala, ze musim prist osobne s obcianskym a ked som prisiel, tak mi ta ista teda povedala, ze mozem skusit na nabuduci tyzden.
Scenami je to tak ako pises. Niektori pseudo dodavatelia maju v marketingovych materialoch uvedene rozne pekne cisla ale vo vysledku skoncis vzdy na tom istom. Prave pred par dnami som sa o to zaujimal a niekde som natrafil na porovnanie vyslednych cien.
Instituciam, ktore nedokazes obist je nejaky customer experience u riti. Uplna topka je danovy urad. Na email mi vobec neodpisali. Dovolat sa mi poradilo na treti den. Teta mi povedala, ze musim prist osobne s obcianskym a ked som prisiel, tak mi ta ista teda povedala, ze mozem skusit na nabuduci tyzden.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: altenativny dodavatel elektriny
Praveze v zse to prehlasenie nevedeli urobit vobec, elektrina prepisana nie je a vraj tam musime ist s povodnym majitelom osobne. a ked uz sa budem prihlasovat tak je mi jedno kde sa prihlasim.
Jedine co chcem od ineho dodavatela aby sa take veci dali vybavit a uz nikdy by som nemusel travit cas na infolinke, pripadne na osobnej navsteve pobocky.
Jedine co chcem od ineho dodavatela aby sa take veci dali vybavit a uz nikdy by som nemusel travit cas na infolinke, pripadne na osobnej navsteve pobocky.
Spoiler: ukázať