Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Tam ide skor VW 50501 ne?
Hej, sebe som objednaval, skoda ze si nepovedal no :/, by sme usetrili na doprave z DE
.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
kde si objednaval?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Broslo inac co menis olej lo 8tis?.snake potom vies aj mne objednat do dsg karoqa neaky ideal?ten 2l branik z kauflandu na lacno na vecer nani good idea
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Co bolo zle matadorkach? ( mapujem situaciu najlacnejsej pouzitelnej pneu)werwest napísal: ↑Ne 15. Júl, 2018, 12:08 mam v plane dneska objednat Dunlop Sport Maxx RT2 (225/45 ZR17 (91Y)), su za 65 kus, lepsiu gumu asi nezozeniem za tie prachy ze? predtym som mal speed maxx a nemozem povedat ani pol kriveho slova, zato na matador hectorra 3 co mam teraz budem nadavat a plut asi do konca zivota
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Uvidime podla skusenosti co tam pojde. zatial ta 0W-30 pro av-l od shellu bez problemu ale stale to ma len par km cize uvidime later..
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Uplne nanic riesite to aky olej... a kebyze date zly a so vsimnete na aute tak uz je davno neskoro... V prvom obchode vam podla vin povedia co kupit...
naliali ten co je v papieroch - o to sa nebojim fusovat si na kamerach dovoli len retard
Olej splna normu odporucil ho servis, olej sa meni a bude menit cca kazdych 10k km - neocakavam akykolvek problem aj keby tam bol daky lowend shit. A ak problem bude = zaruka, nech mi aj vymenia cely motor Ale hej nabuduce dam asi ten origos VW neni drahy ani nic len ho proste nedrzia skladom v servise to je cele (preco vysvetloval snejky kedysi davno tu, aj som to uz nasiel ale zasa neviem kde to je )
Olej splna normu odporucil ho servis, olej sa meni a bude menit cca kazdych 10k km - neocakavam akykolvek problem aj keby tam bol daky lowend shit. A ak problem bude = zaruka, nech mi aj vymenia cely motor Ale hej nabuduce dam asi ten origos VW neni drahy ani nic len ho proste nedrzia skladom v servise to je cele (preco vysvetloval snejky kedysi davno tu, aj som to uz nasiel ale zasa neviem kde to je )
Nedrzia skladom? Povinne musia mat 60L sud ihned aj k odberu, takze bullshit. A aj ked 507 nahradza 505, neznamena to ze 507 ma dobru ochranu vaciek ako 505.01
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Musim aj ja spomenut ze mi chyba Turbo, dumem ze swista vymenim za nieco ako sharan V6, planujem manzelke splnit poziadavku na deti a swift ma dost uz aj s malym psikom
len to by trebalo Turbo s regulaciou... lebo u neho to bolo tak, ze ticho ticho a potom tu vysypal 4 strany lorem ipsum
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať