Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Ja si pod pojomom velke SUV predstavujem neefektivny a nelogicky koncept zamerany na zvysenie ega, ale proti gustu :)
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Lepsie ako sa tlacit a vozit v robotnickej dodavke, ale proti gustu.. :D
.
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Ked sem ides argumentom ze SUV ma viac vnutorneho priestoru ako MPV tak sa budeme zbytocne bavit, to je na urovni "earth is flat".

Fyzika nepusti :)
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

chris mi nepovedz ze si vzal biele hrv. inac od 2019 bude hrv s 1.5t co ma civic a to je paradny motor s variatorom(autoomat)
inac jednoduska zajtra som v ke a mam cas tak mozme obed dat a vyskusas si karoq, hm? trosku zbijeme toto eee suv styl.
ale v mpv som nesedel ziadnom sa musim priznat tak neviem
hry- ps5
doma-HP probook
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

teoreticky mozme ale mam nejaky call o pol 12 tak az potom budem free. Ja nehovorim ze to je zle mat SUV, len z mojho pohladu vo vsetkom horsie ako MPV 😁
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

No, a co je SUV? Defakto MPV s vacsou svetlou vyskou. Jediny rozdiel je maximalne tak sikme zadne okno, ala hatchback.

Inac suhlasim, kopa SUV ani nieje SUV, ale dvihace ega...Escalade, Mercedesy GL*...image a vykon ano, ale skuste s tym ist do terenu. Kopu krat to ma moc velke previsy, ci nizsiu svetlu vysku. Lebo plasty, aby bol image. Takze realne je to "SUV" so svetlou vyskou 15cm, heh...
Navyse s tym nik nikdy poriadne do terenu aj tak nepojde, predsa si nerozbabre auto za 50+ tisic.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa stanomx »

idem si skontrolvať auto cez ko.sk a tam:
"Nakoľko zverejnené hodnoty počítadla prejdenej vzdialenosti (odometra) sú zneužiteľné, tieto sa už neposkytujú tretej osobe bez súhlasu dotknutej osoby. Navyše, hodnota najazdených kilometrov býva často upravovaná nad poslednú známu hodnotu tak, aby zostala pred kupujúcim vozidla utajená, preto sa údaje o najazdených kilometrov už nebudú na webovej stránke www.ko.sk zobrazovať.

Od 20.5.2018 sa podľa § 48 zákona č. 106/2018 Z.z. o prevádzke vozidiel v cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov zaznamenáva história najazdených kilometrov do registra prevádzkových záznamov vozidiel (RPZV), z ktorého sa poskytujú údaje prevádzkovateľom vozidiel formou výpisu, tzv. ODO-Pass alebo ODO-Pass EU. Overiť existenciu a pravosť výpisu, ako aj získať ďalšie informácie je možné na webovom sídle RPZV www.rpzv.sk. Výpis vždy žiadajte pred kúpou vozidla od predávajúceho.
"
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Hmmm, takze to ti akoze niekto pozrie odo meter a potvrdi ze je pravdivy? ako vedia, ze je naozaj pravdivy?
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48

Príspevok od používateľa icefire »

Toto je uz par mesiacov, jedna z mala veci, co bola ako-tak transparentna a stat su zasa dodr**l. Sam som to pouzival na kupu a 50% aut som takto hned eliminoval. Skurv*** stat, ako inak... Mne je to jedno ked auto budem predavat (mam vsetky fakturky, doklady o KM, atd.), ale kupa auta bude zasa skomplikovana uplne zbytocne. A to som posledne auto kupoval cez 8 mesiacov, kym som nasiel ten SVOJ kus, prave kvoli tomu, ze vsetko bolo stocene a naburane.
Spoiler: ukázať

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

som uz zufaly tak som pisal do nemenovaneho servisu v KE, ak by ste ale niekedy poculi o podobnom probleme skuste mi napisat
Naposledy upravil/-a sh4d0wko v Po 01. Jún, 2020, 15:54, upravené celkom 1 krát.
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

Na pedal sa dava plasticke mazivo, ak sa tam da wd40, silikonovy olej tak to vrzga podla teploty ako pises.
To zaberanie by som skor pripisoval ci nebolo burane a mas hriadel ohnuty v prevodovke (kamos tak riesil na P407 pricom vymenil komplet spojku 2x) brzdove valce atd...

Pozri na http://hondacc.eu ;-)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

Chris, ako som písala mne nevrzga pedal ale valček. Celá mechanika pedálu sa namazala bielym mazivom (white grease) ale žiadna zmena keďže to nepochádza od pedálu
defe
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 24. Dec, 2015, 22:03

Príspevok od používateľa defe »

treba najst niekoho kto ti spravi rozborku valcekov (pokial sa daju rozobrat) ci ich nepridiera alebo ci tesnia,v autorizakoch to menia kus za kus rozoberat a vrtat sa v tom nebudu.
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

ako som pisal, na fore bolo riesene ale na accorde, tam sa menil brzdovy valec, pasuje z viacerych typov, najlepsi je z EM2
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa scream »

Na accorde pedal/valec vrzgal, trebalo ho mazat neustale. Taktiez sa dal dostelovat zaber spojky na pedali. Ked pridas viac plynu musis sa pohnut plynule.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"