Xiaomi Mi A1
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: Xiaomi Mi A1
Všeobecné pravidlo u android fonoch, ked sa prechádza na novšiu verziu systému, faktory reset hneď urobit, vyhnete sa zbytocnym problemom
Spoiler: ukázať
z nugatu na oreo som presiel v pohode. Njn, clovek sa chybami uci, Kua som par rokov Android nemal, tak som zabudol ako lahko sa vie rozhodit pri updatoch.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ja mam na a1 custom rom pixel experience 8.1. Ide to výborné a dokonca mi nesekaju ani live wallpapery z pixel 2. Na stock 8.1 mi sekaju co vobec nechapem.
Ja by som doplnil ze factory reset je aj pri ios uz nutnosť. To aky je teraz ios nestabilný som ešte nevidel. Vela ľudí v mojom okolí prešli na s9.
Ja by som doplnil ze factory reset je aj pri ios uz nutnosť. To aky je teraz ios nestabilný som ešte nevidel. Vela ľudí v mojom okolí prešli na s9.
no ved paradoxne aj kvoli poslednym vydania iOs som presiel na Android ale tusim sa po sebe opicia aje to fuk, ktory OS mas. Len skoda, ze kopiruju jeden od druheho akurat tak nestabilitu a neodladenost.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ios som postupne zupgradoval z nejakeho 9.2 na sucasne 11.3, ziadny factory reset som nikdy nerobil a nemam ani naznak nestability. windows na desktope som naposledy instaloval este ako windows 8, upgrade na 8.1, nasledne win 10 cez vsetky insider buildy ktore vysli v slow ringu bez zasadneho problemu (sice niektore insider buildy mali mensie problemy, ale vzdy vsetko pouzitelne). na androidoch som reset robil jedine pri custom romoch, origo updaty vzdy bez. ked zasrate zariadenia kopou aplikacii a nejakymi blbostkami typu custom temy, jailbreakmi a pod. tak to vsetko ide.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Ahoj nakoniec som sa aj ja rozhodol pre tento telefon. Ako je to prosim vas s tou novou aktualizáciou na oreo 8.1 ? Oplatí sa aktualizovat ? Je to tak že po aktualizovaní treba dat vždy FR ? Ešte mala otazočka poradte prosim kde možem stiahnut do telefonu google cameru . Čítal som že telefon potom fotí o niečo lepšie ! Je to naozaj tak ? Dík za radu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
U mna tiez ziadne problemy.
-
- Používateľ
FR ale treba vždy po aktualizacii nie ? a s tou camerou my vieš poradit ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ako som pisal, ziadny factory reset som nemusel robit, vsetko funguje normalne, ziadne SMS sa mi nestratili.
Google Camera = pozri si XDA.
Google Camera = pozri si XDA.
uz je aktualizacia na 8.1 oreo
-
- Používateľ
Telefon som objednal už len nech príde
Inak fotí naozaj až tak hrozne ako sa píše na webe ?
Inak fotí naozaj až tak hrozne ako sa píše na webe ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Mal si ísť už ak tak do Note5.
-
- Používateľ
castelL zvažoval som ale premna už strašne velka lopata Prechádzam z 5" mi4
A chcel som už čistí android bez nadstavby
A chcel som už čistí android bez nadstavby
Mi a1 sa oplatí len kvôli tomu cistemu OS, inak uz nevidim teraz vyznam to kupovať
-
- Používateľ
Ved práve preto ho aj kupujem. Chvílu som uvažoval aj na note 5 ale premna je 6" už fakt dost vela.