Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
Co sa deje skilex?preco predavas?rodicia ta zase len idu rozmaznat?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
jaaj, ty si sa premenoval, a ja rozmyslam kto mi tu stale pise
preco? tldr: lebo sami uznali ze zakazovat jazdit bolo odveci... a dacia > saab
howgh
preco? tldr: lebo sami uznali ze zakazovat jazdit bolo odveci... a dacia > saab
howgh
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
skilex, to myslis tu vyjazdenu robotnicku daciu? Ja viem, ze to auto poznas, ale aj ta uz toho bude mat dost za sebou.
FVE 12.45 kWp V/Z
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Asi tak nejako. Chlapec nevie, že žije sen...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
iná doba proste V mojom okolí doslova každý prvý 18-19 ročný si tu behá na starých 3kách, golfoch, jednotkových oktávkach a podobných, obdobne starých ako oni, autách . To už je skôr bežné.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Obi uznali ze zakazovat jazdit na ich aute?ich. Ale ze ri daju daciu.daju. schvalne neake slova opakujem. Cize ked lredas saab budes zase utlacany a bude to ich vola.ci co mi unika?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Nechcem pôsobiť nejakým frugal dojmom, dopriať si treba, ale taký zlý som bol, keď som radil/viacmenej len spomenul Feldu ktorá bola "no go", lebo staré, nebezpečné, whatever (90% je pravda), ale terajšia skúsenosť z Rakúska IMHO hovorí za všetko, tu autá slúžia ľuďom na prevoz z bodu A do bodu B (ak nieje rýchlejšie dosiahnuteľný na bicykli), nie naopak štýlom "mám treskovú diétu, lebo som menil pneumatiky" Každý takou dekou, akú má
Ked sa taketo saaby predavaju za 2jku, tak pustit misaka za 7 mi pride ako zadara
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
sebi02, nieco si videl v AT, ale princip preco tomu tak je, si nepochopil, lebo nepoznas pozadie. Zacnem tym, ze auta su v AT vo vseobecnosti drahsie, plus platis registracnu dan pocitanu podla emisii CO2. Okrem toho kazdy plati cestnu dan (pocitanu od vykonu vozidla, za 63 kW som platil ca. 250 eur rocne, za 110 kW ca. 600 eur rocne, je to zahrnute v poistke), poistky su samozrejme trosku drahsie, dialnicna je trosku drahsia (zas voci velkosti dialnicnej siete, je to dost lacne). Okrem toho musis kazdorocne na technicku kontrolu (system 3-2-1), takze auto je trvale udrziavane v pojazdnom stave. K tomu mas vo velkych mestach parkovacie politiky (e.g. vo Wien platis za moznost parkovat vo vlastnom okrsku na ulici rocne okolo 350 eur, bez garancie miesta, ...). Na druhu stranu prichadza dopravna politika, vo vseobecnosti slusna podpora budovania cyklotras a vseobecne dobreho naladenia populacie voci bicyklom, okolo vacsich miest pomerne dobra hromadna doprava (ale nie lacna, snad iba Wien je vynimka, kde ta MHD stoji 365 eur/rok, takze polka obyvatelov nema auto, lebo ho vacsinou nepotrebuju), existuje vo velkych mestach car-sharing. Plus mas ine priority, ceny byvania, spolocensky zivot, sluzby, ... Vzdy to je komplexne. Aj tu su ludia, ktori len do auta peniaze rvu.
FVE 12.45 kWp V/Z
Jasné, nechcel som aby to vyznelo tak, že na druhom kopci je tráva zelensia a nemám dogmu, že "tu je všetko lepšie", aj keď ďakujem za postrehy, o tých poistkach viem, to je už cenovo (ako aj ostatné veci) ďaleko inde, len som chcel povedať, že takéto staré autá si starostlivosť pýtajú a záleží už na tom človeku, či ju vie zabezpečiť tak, aby bolo auto 100%ne.
Hehe keď si to napísal som musel kuknúť staručké videjko z môjho prvého auta, Felda 1.3 pred faceliftom. Ak dobre počítam 0-100 za 17 sekúnd a to som musel viackrát preraďovať, na 3 to dalo len 90km/h
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Konecne si to pochopil. Skvele poznanie za 2K.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja len dufam ze nebude tlacit halusky do hlavy kupujucemu.
Ja neviem rpedat nic lebo som vzdy uprimny o danej veci a nedokazem cloveka odrbat, uz vobec ked ho to moze stat zivot
Ja neviem rpedat nic lebo som vzdy uprimny o danej veci a nedokazem cloveka odrbat, uz vobec ked ho to moze stat zivot
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
https://prihlasenieauta.sk/splnomocneni ... epis-auta/
treba s tým k notárovi, alebo stačí len vypísať, podpísať a čus?
treba s tým k notárovi, alebo stačí len vypísať, podpísať a čus?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
bez notara tazko, inak by si mohol vypisat takyto papier hocikto a ist veselo prepisovat auta
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.