Všeobecná diskusia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Re: Všeobecná diskusia
Ja tak jazdim, ajurát retázku nemám, ale rolexy a najky, lebo som hitmaker a tvoja luvňa ma chce
- beggar
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2005, 20:00
Veru, takych inteligentov clovek stretava denne na cestach.
cpu AMD Ryzen 7 3700X, mb ASUS Crosshair VI Hero, ram ADATA XPG Gammix D10 32GB, gpu GeForce RTX 3060 Ti
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bez bicepsu z Mercedesu by so msa hambil vystupit!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
chlapi inak by ma zaujimalo, nosite v aute rezervu? teraz uz vacsina novsich aut nema na to ani priestor v kufri.. ako to riesite?
Naposledy upravil/-a quicky v Št 09. Aug, 2018, 12:28, upravené celkom 2 krát.
Prehliadace! pardon, rezerva ... mam taku zltu piskotu so sirkou tak 10 cm. Za mokra to presmykuje aj na 5-ke ale som rad ze mam aspon toto lebo v zime som kompletne zrusil pneu a nejaky opravny sprej by mi moc nepomohol. Len ja mam staru 20 rocnu haraburdu, tak tazko porovnavat s dnesnymi modernymi autami, kde su pomaly aj smart skrutky na kolesach a kluce na kolesa z plastu. Za cely cas som ju pouzil 2x, takze za mna mozem povedat ze je to uzitocna vybava.
Inak jazdim tak 50 tempomat na spiatocke. Letne pneu zoderem za 30t km, Eagle F1. Lubim tie pneu len ta vydrz no
Inak jazdim tak 50 tempomat na spiatocke. Letne pneu zoderem za 30t km, Eagle F1. Lubim tie pneu len ta vydrz no
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Ja som mal zatiaľ vždy plnohodnotnú rezervu, to bude tým že kupujem síce nové, ale technicky jednoduché autá a tam patrí samozrejme aj oldschool rezerva. Nikdy som ju nepotreboval
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
momentalne nemam rezervu v 1 aute. sem tam sa nad tym pozastavim ale za 33 roky som menil rezervu raz.
premyslam ci ju kupit(priestor tam mam. ale 200e za kus v skode ma odradil
premyslam ci ju kupit(priestor tam mam. ale 200e za kus v skode ma odradil
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
tak kukni bazos tam to musi chodit za zlomok ceny
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
V Opli rezervu mám, Opel zažil dva defekty, ani pri jednom by mi opravná sada nepomohla - guma na cucky...
V Subaru rezervu nemám... ...zatiaľ - klop, klop, klop - defekt nebol...
V Subaru rezervu nemám... ...zatiaľ - klop, klop, klop - defekt nebol...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
rezervu mam, v zime davam zimnu s asymetrickym dezenom... moja karma pritahuje defekty
mam full rezervu, ziadna dojazdovka, full rezerva. Anyway, klop klop za 10 rokov som nemal jediný defekt (kedze som toto verejne napisal je uplne jasne ze zajtra dostanem defekt ) a to som pojazdil take pre auto nevhodne tereny ze dovidenia. Môže to byť aj tým, že mením sadu každé 2 roky na každom aute ktoré máme? Asi stastie.. kamosovi nedavno prdla guma na dialnici v 140tke v lavom pruhu na dialnici - rozdletela sa jak prazena pistacia, nastastie bez ujmy jeho aj okolia.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja si pametam ked som obul komplet novu sadu na subaru, v zime som veselo dofujazdil do blavy, drrrb diera v ceste pneu na cucky (co mala 110km z nr? )... len teraz nad tym uvazujem mama na CLA nema nic,nejaky smiesny kompresorcek s "penou", ja na X5 nemam nic, na kii tusim tiez nic.... ja osm uz zopar defektov menil veruze (volakedy s rezervou nebol problem).
inak som niekde cital,ze je moznost rovno pneu fuknut s tou "penou" ? tj ked je to nejaky klincek a pod tak proste si jazdis dalej, samozrejme to nezalepi vacsie poskodenie, resp ked je bocicna v rici (to je automaticky v prdeli pneu)...
inak som niekde cital,ze je moznost rovno pneu fuknut s tou "penou" ? tj ked je to nejaky klincek a pod tak proste si jazdis dalej, samozrejme to nezalepi vacsie poskodenie, resp ked je bocicna v rici (to je automaticky v prdeli pneu)...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
doteraz som vzdy mal (a stale mam) full rezervu, ale som toho nazoru ze ta "piskotka" by bola lepsia. dovod je ze ta rezerva ma aj tak iny dezen, ine opotrebenie apod ako ostatne gumy na aute, takze ked ho tam auto aj tak jazdi blbo, taha na bok a neviem ja co este, takze dalej ako do najblizsieho pneuservisu by som na nom chodit nechcel. poznam inac ludi co nosia v zime ako rezervu jedno letne pneu a v lete opacne... ja mam rezervu vzdy letnu