E10 su ladene do basova. Od vyrovnaneho zvuku maju daleko.
F3 su ale zvukovo o dost lepsie.
Štuplove sluchadla
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Re: Štuplove sluchadla
Vďaka dunar a čo povieš ešte na RHA MA350. Akurát sa už moc nedajú kúpiť.
F3 su asi najlepsie sluchadla v tejto cene, z toho co sa da kupit v nasich obchodoch.
-
- Používateľ
OK ako som písal som ochotní dat aj 50e. Poškuloval som aj po F5 ale tie su skoro za 60e len neviem či zato stoja. Nejako sa už rozhodnem
F5 hraju samozrejme počuteľne lepšie ako F3.
F3 - ak uz to ma byt k mobilu, tak tam asi dost chyba ovladanie hlasitosti nie?
A kolkoze je na trhu spuntov s ovladanim hlasitosti? A este tych kvalitne hrajucich?
Tak to teda netusim. Skor som len frustrovany.
Mal som mimoriadne oblubene Sony MDR-EX100IP ktore to mali. Nedavno mi odisli a chcel som rovnake, len uz sa nepredavali. Jediny nastupca bol MDREX450 a tie to uz nemaju. Tak trochu nechapem ten trend odoberat uzitocne featury za cenu coho? Ale co to trepem, deje sa to dnes vsade, nielen v audio technike....
Mal som mimoriadne oblubene Sony MDR-EX100IP ktore to mali. Nedavno mi odisli a chcel som rovnake, len uz sa nepredavali. Jediny nastupca bol MDREX450 a tie to uz nemaju. Tak trochu nechapem ten trend odoberat uzitocne featury za cenu coho? Ale co to trepem, deje sa to dnes vsade, nielen v audio technike....
Za cenu toho, ze z hladiska mechanickej odolnosti je to prva vec na sluchadlach co sa poserie. A serie sa to casto, co nie je pre ziadneho vyrobcu ekonomicky vyhodne.
A za cenu toho ze to nema univerzalnu kompatibilitu.
A za cenu toho ze to nema univerzalnu kompatibilitu.
-
- Používateľ
Kupené F3 a spokojnost Ďakujem Dunar