Pocuj sprav z toho obrazky do archivu, je tu na to separe tema. Takto sa to zmaze coskoro. Inak tipujem, ze to bol nejaky dobrak stadialto . Apropo Bazos ti to zmaze a blokne to cislo, ale je ti to nanic, nakolko su to vacsinou fake cisla.SKiLEX napísal: ↑Ne 12. Aug, 2018, 10:10 ten pocit ked urobis inzerat https://auto.bazos.sk/inzerat/88519903/ ... -Coupe.php
tesis sa ze ti ludia vyvolavaju, za tyzden 4ria... akurat sa pytaju na nejake picoviny ze zlava do konca augusta, ty ich mas za kktov, ze o nicom nevies
ides na bazos, a zistis ze nejaky dobrak ti vytvoril fake inzerat
https://auto.bazos.sk/inzerat/88617000/ ... -ZLAVA.php
Všeobecná diskusia
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Všeobecná diskusia
Spoiler: ukázať
mam tip na jedneho znameho, ale to je jedno...
nech niesom OT tak 2 sa ozvali na regular inzerat, zajtra by si ho mali prist pozriet
nech niesom OT tak 2 sa ozvali na regular inzerat, zajtra by si ho mali prist pozriet
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Tie jagy su nekonecne pekne autaky...len potom sa ho zbavit je nekonrcny pribeh,tento sa predava snad rok a to zacal na 28k...hento zivit bez lpg (boh jak sa to dnes oplati!!)
SKiLEX este ti nevolali z AAA? vela stastia pri predaji podla inzeratu si na tom aute co to porobil, tak hadam je v lepsom stave v akom si ho dostal a ta cena je adekvatna.
Ten fake inzerat brutal... uz je sice dole ale ... naco to komu je toto robit? TO len dake decko mohlo spravit, pochybujem ze niekto odtialto.
Ten fake inzerat brutal... uz je sice dole ale ... naco to komu je toto robit? TO len dake decko mohlo spravit, pochybujem ze niekto odtialto.
porobil to majtel predomnou... ja som na nom menil akurat tu hadicu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Čiže ho napríklad stále predávaš s tak strašným buchotom pri akcelerácii a volantom otočeným pomaly o 45°aby auto išlo rovno?
Nebolo by lepšie to opraviť a to z niekoľkých dôvodov? Že sa potencionálny kupca hneď nezmrzačí na spiatočnej ceste, že sa auto bez tak otrasných prejavov určite ľahšie predá a že opravu netipujem na majland?
Nebolo by lepšie to opraviť a to z niekoľkých dôvodov? Že sa potencionálny kupca hneď nezmrzačí na spiatočnej ceste, že sa auto bez tak otrasných prejavov určite ľahšie predá a že opravu netipujem na majland?
tento tyzden s nim idem nad montaznu jamu, zistit co je s napravou
s tahanim za volant neviem co, podla saabfora je to vraj napicu od nova spravene, a riesi to nejaka custom spera ktora sa primontuje o tyc riadenia a speru tlmica...
s tahanim za volant neviem co, podla saabfora je to vraj napicu od nova spravene, a riesi to nejaka custom spera ktora sa primontuje o tyc riadenia a speru tlmica...
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ten obuchany reprak a dreveny obklad na dverach nevyzeraju na 100tis km. ale auto je to pekne urcite.quicky napísal: ↑Ne 12. Aug, 2018, 06:37 https://www.autobazar.eu/jaguar-xj-50-v ... 62528.html
Jaaaaj tak dlho ma pokusa... kristusat....
@skilex: nemas screenshot toho inzeratu pre tych co sa na tom nestihli zabavit?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
to si z tohto ako vazne zhodnotil, hej?...
Som si myslel ze ja mam dobry zrak ale toto pani vekova analyza povrchu cez JPEG fotku z inzeratu to ano
Ved to auto ma 8 rokov. Ked si na sedacku sadal a vystupoval 140kg chlapik tak asi nebude ako nova.
.
-
- Pokročilý používateľ
brosklo, snad sa ti to nezda? ako co by ste chceli od 8r auta... toto mi pripomina ludi co chodia kupovat 10rocne auta za zlomok ceny a ukazuju na "kefy" na laku a jemne oderky... je logicke,ze stare auto nebude nove...a k opotrebeniu, staci sa pozriet ako vyzeraju vselijake oktavky pri slovenskych 100Tis ...