Prihlasenie na pc.sk
Prihlasenie na pc.sk
Nejde sa mi prihlasit na stranke pc.sk s udajmi ako na forum. To sa nieco zmenilo a trrba zvlast ucet? Doteraz to slo v pohode. Co ja nieco robim blbo?
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Prihlasenie na pc.sk
hej kto neodsúhlasil GDPR zmeny tak mu deletli účet. Aspoň mne toto prišlo do mailu, že sa stane ... tak asi každý dostal rovnaký.
edit : nj ani mne nejde
edit : nj ani mne nejde
.
Ano, GDPR.
Kto nepotvrdil suhlas, toho ucet sme museli zmazat.
Kto nepotvrdil suhlas, toho ucet sme museli zmazat.
No neviem, to su zvlast ucty? Lebo tu (pretaktovanie.sk) som tie podmienkuy odsuhlasil, ale zvlast z pc.sk mi neprislo nic, resp. som nenasiel v poste. Ci mi to uslo?? No smola no..
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ved sa zaregistruj s tym istym nickom a heslom a je po smole ...
Áno, to sú oddelené ucty uz od roku 2009.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
po case otazka
neviem ci to robi modzila alebo to ze beham s notasom medzi dvoma sietami, alebo oboje?
pravidelne sa musim prihlasovat aj ked som furt na tej istej sieti , mam ulozene prihlasovacie udaje a takisto musim furt a furt odklikavat to gdpr....
uz som suhlasil asi 10x ale furt sa to opakuje
chodim len sem, priamo na pc.sk som nebol ani nepametam....aspon vedome nie
neviem ci to robi modzila alebo to ze beham s notasom medzi dvoma sietami, alebo oboje?
pravidelne sa musim prihlasovat aj ked som furt na tej istej sieti , mam ulozene prihlasovacie udaje a takisto musim furt a furt odklikavat to gdpr....
uz som suhlasil asi 10x ale furt sa to opakuje
chodim len sem, priamo na pc.sk som nebol ani nepametam....aspon vedome nie
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s