red98 napísal: ↑St 12. Sep, 2018, 21:38
Aj ja by som siel do XR, ale...Ale mi vadi, ze je to doslova low-end, za ktory pytaju 800 eur. To z principu nemozem akceptovat.
Máš zdrogované oči?? Low end ?? Šak to je parádny telefónik s kopec featurkami z XS-ka. A tvojej "päťke" naloží vo výkone, aj keby bol vypnutý. Cena je vysoká, to hej, veď to rastie na Jabloni a Jablká z takého stromu sú predražené.
Čo Ti vadí napríklad na 5 ? Si postrehol slabšie reakcie ?? Šak iOS musí fahčiť jak hodinky.
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
eSsay, 5-ku mam ja. red98 len reagoval na môj príspevok tak nevieme aký iPhone má teraz. Súhlasím, že nazývať to low-endom určite nie je správna formulácia
XR je low-end. XS je mainstream a XS Max je high-end. Tomu zodpovedaju aj ceny aj vybava. Uz len to, ze XR nema 3D touch, ma iba LCD a len jeden fotoaparat, ktory tu bude strasit v rokoch 2018 a 2019 by ti malo zdvihnut obocie! Plus si prirataj pouzite materialy, znizenu vodeodolnost a dalsie veci, o ktorych sa dozvieme postupne a neskor z internetovych diskusnych for.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Preco si vyberas, len to co ti vyhovuje? Ja si chcem vyberat co mi vyhovuje a co nie. Tu je vyber zruseny!
Naposledy upravil/-a red98 v St 12. Sep, 2018, 22:21, upravené celkom 1 krát.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Ty to máš dosť pomätené očividne no IP certifikáciu to má ako Xko, to je zrazu lowend? Má dokonca rovnaké CPU a GPU ako Xska. Ok má to iba LCD ale má to aj veci z nových iphonov dokonca, tak skôr toto je mainstream keď to spriemeruješ. Low end máš ty možno medzi nohami ... A hento porovnanie že Xs mainstream a Xs max high end si kde zobral? Sú to hardwarovo totožné smartphony, líšia sa iba veľkosťou.
Naposledy upravil/-a Leon v St 12. Sep, 2018, 22:22, upravené celkom 1 krát.
red98 napísal: ↑St 12. Sep, 2018, 22:20
Preco si vyberas, len to co ti vyhovuje? Ja si chcem vyberat co mi vyhovuje a co nie. Tu je vyber zruseny!
Tak si bud zaplat high-end alebo sa zmier s tym lowendom bez 3d touchu a dvoch fotoaparatov. Pripadne si kup Samsung. Ten ma zas lowend cenu oproti iPhonu tak to by som neriskoval.
Leon napísal: ↑St 12. Sep, 2018, 22:20
Ty to máš dosť pomätené očividne no IP certifikáciu to má ako Xko, to je zrazu lowend? Má dokonca rovnaké CPU a GPU ako Xska. Ok má to iba LCD ale má to aj veci z nových iphonov dokonca, tak skôr toto je mainstream keď to spriemeruješ. Low end máš ty možno medzi nohami ... A hento porovnanie že Xs mainstream a Xs max high end si kde zobral? Sú to hardwarovo totožné smartphony, líšia sa iba veľkosťou.
Ked mal iphone X certifikaciu IP67, tak ten predchadzajuci nemal ziadnu....
Potom mi zdovodni, preco iphone 8 nebol nikdy zadefinovany ako najvyssi model rady v roku 2017? Preto lebo Iphone X. Vsade to bolo napisane:
... najvyssim modelom spolocnosti Apple pre rok 2018 sa stava...
Ty než sem prídeš trepať nabudúce ďalšie sprostosti tak si naštuduj hlavne čo to znamená high end, low end a mainstream a nezasieraj vlákno blbosťami ... lowendy sú možno tak tie 5ky čo tu chalani idú meniť.
Apple zadefinoval, ze iphone XS je lacnejsi ako XS Max. Ak by bol dnes predstaveny treti iphone s rovnakymi parametrami ako iphone XS, ale mal by len cca 5 palcovy displej, bol by lacnejsi.