Všeobecná diskusia
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Všeobecná diskusia
No ja som dal AAA nevolat a nakoniec sa to tam aj predalo. Za viac ako mi za 3 tyzdne ponukali ini bazarnici a ludia, co to chceli kupit bez DPH (lol). Ako su otravni a tiez ma chceli oklamat pri zmluve, ale tak ked mas 1+1 pohromade, tak sa stale s nimi da dohodnut. Samozrejme hovorim o predaji, nie kupe... Tam by som NEKUPIL NIC.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Moz s byt konkretnejsi kde ta chceli osklbat?resp ako
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Toto som chcel skusit ale cena je tak trosku absurdna. 450e za 6 kol, kde ti kludne polovicu mozu mavat vlajky je drahy spas. Byvat v BA tak, mam jedno auto vyhradne na ringShairachaz napísal: ↑Št 06. Sep, 2018, 12:23 Tak som späť zo Slovakiaringu, živý (viacmenej po toľkých litroch whiskey ťažko posúdiť) a zdravý. Jazdu v KTM X-Bow vrelo odporúčam každému, brutálna jeba. Väčšia jeba od toho môže byť už len Ariel Atom. Fest zážitok.
Škola šmyku je tam tiež fajná, len škoda, že tam nemajú viac tratí, len tie dve.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Idete niekto v nedelu zajazdit s Garaz.TV?
10 eur vstup, jazda na ich rychlostke, moznost vyhrat nejake blbosti a td. znie to ako brutal prijemna nedela za 10 euro, ja som uz zapisany
A v porovnani s cenami na okruhoch
10 eur vstup, jazda na ich rychlostke, moznost vyhrat nejake blbosti a td. znie to ako brutal prijemna nedela za 10 euro, ja som uz zapisany
A v porovnani s cenami na okruhoch
daj daky linkos kamos siel by som veru! piatok vysadzujem oblbovaky tak snad uz budem nedelu pri zmysloch D:
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
maju to len tak amatersky ze na FB garaz.tv maju link na google forms kde sa prihlasis a potom vsetko mailovo, na strabke maju iba odkaz na FB tak tam kuk.
oni dnes oznamili ze im par ludi vypadlo tak som vyuzil situaciu, suprovo sa tesim!
oni dnes oznamili ze im par ludi vypadlo tak som vyuzil situaciu, suprovo sa tesim!
tak som poslal registraciu uvidime ci odpisu.dik za tip anyway gumy su uz na sracky za toto leto cize bude fun
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Super, to rad pocujem. ked sa uz nevieme v KE stretnut preco nie tam
mne odpisali asi do hodky, pride ti cislo uctu ze chcu 10 euro a ked dojdu tak ze poslu dalsie instrukcie. co sa snad do Piatku stihne.
P.S. beriem aj manzelku aj psa tak kludne ak sa tvoja boji ci ist a ci sa bude nudit, tak bude mat s kym sa nudit
mne odpisali asi do hodky, pride ti cislo uctu ze chcu 10 euro a ked dojdu tak ze poslu dalsie instrukcie. co sa snad do Piatku stihne.
P.S. beriem aj manzelku aj psa tak kludne ak sa tvoja boji ci ist a ci sa bude nudit, tak bude mat s kym sa nudit
- scream
- Pokročilý používateľ
No aj by som siel ale sa mi nechce trepat ku liptaku aby som si trosku pojazdil
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
zrusil som to ... mohlo byt vo formulari ze je to v LM ... :/ ffs ta organizacia
Tak sa zabavte
Tak sa zabavte
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak tam ide o komunitu ja osm velmi zvedavy na nich.
a zasa 2 hodinky jazdy z Kosic je v pohode
a zasa 2 hodinky jazdy z Kosic je v pohode
Suzuki zacalo ponukat zaujimavu zaruku na novu Vitaru resp 1l 3oj valec 3+7r
3r alebo 100k km na cele auta, dalsich 7r na motor vratane turba a prevodovky. Akurat ten hrozitansky vykon 112k je
3r alebo 100k km na cele auta, dalsich 7r na motor vratane turba a prevodovky. Akurat ten hrozitansky vykon 112k je
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
Ten zvysok pokial to je ako doteraz nie je zaruka ale poistenie. Tj. pokazi sa, zaplatis za opravu a ked to spada do poistnych podmienok, tak ti to preplatia. Lepsie ako nic ale, je to zaruka na motor a prevodovku aj to obmedzena.
Ku garazi... bol som, ked este chvala testoval nove 5er v KE. Prijemne straveny den ale 350km za den kvoli nemu neotocim
Ked tak radsej brezova v madarsku alebo rovno SKring
Ku garazi... bol som, ked este chvala testoval nove 5er v KE. Prijemne straveny den ale 350km za den kvoli nemu neotocim
Ked tak radsej brezova v madarsku alebo rovno SKring
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak stale si stojim za tym, ze za 10 euro sa nikde nezabavis s programom (uvidime veru akym) od 9. rano do 6. poobede Ja to urcite dam s radostou.
Ved potom zreferujem.
Ved potom zreferujem.