Caute,
zaujimam sa o nejake sportwatch/sporttester hodinky. Jedna sa mi o co najlepsiu vydrz, GPS, PRESNOST udajov, sync s telefonom a s tym spojene hovory a sms. Zo sportov ma zaujima beh, bike, chodza, plavanie, hike, cardio, "posilka". Nechcem ziadne dodatocne hrudne pasy. Aby boli tvarovo ako vyssie spomenute s dobrym vzhladom. Cena ako tamtie, ale cim menej, tym lepsie. Ideal Slovensko/Cesko obchod. A asi aj bazos. Dakujem
Garmin Fenix 5 vs Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Re: Garmin Fenix 5 vs Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro
a co Amazfit Pace 2?
Mam aj tie otvorene v prehliadaci. Zatial ziadna solidna recenzia. Jednotky vraj boli uplna katastrofa. Ale ze uplna, tak neviem, ci im dat sancu.
Ak nechces hrudny pas, tak za mna Garmin Fenix 5 (Suunto nemam ziadne osobne skusenosti). Ale pocitaj s tym ze pri rychlych zmenach HR nebude meranie take presne ako s hrudnym pasom.
Nad vecami ako Amazfit radsej ani neuvazuj. Kup radsej nieco poriadne ako zbytocne vyhadzovat peniaze.
Nad vecami ako Amazfit radsej ani neuvazuj. Kup radsej nieco poriadne ako zbytocne vyhadzovat peniaze.
Ahoj ako si sa rozhodol?
Bral som Fenix 5, ktore som po 2 tyzdnoch vratil, nakolko sa mi nepacilo meranie HR (pri vykone = vyssi tep). Odchylka bola velmi vyrazna. Dalsie, co sa mi nepacilo je, ze pri behani okruhu, kde sa vratis do bodu startu hodinky nemali problem ukazovat aj o 100mnm viac. Podotykam, boli kalibrovane. Co ma rozculovalo jednoznacne najviac bol nedostatocny BT range, ktory si hodinky dokazali drzat. Staci, ze si odbehol na par m od telefonu a spojenie bolo fuc. Riesil som to roznym postupnym parovanim, ale nic nepomohlo. Tento problem reportuje do sucasnej doby obrovske mnozstvo užívateľov. Zaujimave ale bolo, ze obcasne, podotykam obcasne si to spojenie udrzalo. S GPS som problem nemal, fix bol bleskovy, zaznam trasy pomerne velmi slusny (pri najvyssej presnosti). UltraTrack mode nepouzitelny. Nakonci dna pri tomto rezime by ti hodinky ukazali o xy km menej ako si v skutocnosti presiel. Na hodinky som ale nezanevrel. Mal som black sapphire verziu a boli to jedny z najkrajsich hodiniek. Odhliadnuc od tychto slabosti, tak su TOP. Myslim, ze Suunto 9 maju nejaky ultrapresny zaznam gps aj nadmorskej vysky. Neviem ale ako je to s novymi garmin. Prestal som sledovat. Kupoval som moto, tak sa prachy teraz valia tam
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Zaujímalo by ma odkiaľ si na to prišiel + nejaké argumenty, že prečo sú taká katastrofa by ma zaujímali. Mám ich už rok aj pol a som s nimi spokojný. Netreba zabúdať, že stoja 80-100€...
Len by som klamal, kde som to cital, nakolko si take veci nedrzim v hlave a koniec-koncov je to uz nejaka doba od pisania toho prispevku, no bolo to viac zdrojov. Co sa tyka ceny, to ti kvitujem. Vseobecne: Na druhu stranu, preco sa chlacholit cenou a chvalit sa HR senzorom, ked stoji za ho*no a vypovedna hodnota je o nicom?
Ja mám Pace 1, origo software. A stále sú nejaké problémy.. Prevýšenie ukazujú stále zle, občas pomôže reštart, ale väčšinou to začne aj tak ukazovať blbosti. Snímač tepu začne občas blbnúť a začne pri športe ukazovať vysoký tep,napr 170, vypnem záznam športu, zameriam tep a mám 90. Ale toto sa stáva len občas. Dnes som bol na bycikel asi na 5 hodín. Po polovici cesty mi hodinky začali ukazovať slabú batériu (pred jazdou bola plná), potom prestali zaznamenávať polohu, takže v zázname mám len polovicu cesty... Inak mimo športu, notifikácie a prehrávač hudby s tým som spokojný.