Vysoká škola
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Vysoká škola
ja som sa rozhodol pre fiit.stuba
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak isto odporúčam VUT Brno FIT / FEKT. ( som na MUNI , nie je to zlé, ale VUT je viac praktické )
FI MUNI bola vzdy zamerana viac teoreticky, naopak FIT VUT skor prakticky
vo vzdelani ale nie je velky rozdiel, kedze vysoka skola je viac o samostudiu, clovek si moze vybrat svoje smerovanie sam
vo vzdelani ale nie je velky rozdiel, kedze vysoka skola je viac o samostudiu, clovek si moze vybrat svoje smerovanie sam
No, tak ja som sa rozhodol najnovsie pre FJFI CVUT, Jaderne inzenyrstvi...
Ahojte. Chcel by som sa spýtať tých, ktorý chodia na TUKE FEI, koľko vás asi stál prvý ročník...knihy, pomôcky, atd. Ďakujem.
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
tak prvy bol celkom drahy
nikto mi totiz nepovedal ze vsetko je v elektronickej forme na FTP
ale asi to bude zalezat aj od odboru
kazdopadne ziadna palka to nie je
//edit:
ked potrebujes nakupovat aj zadania tak to uz bude drahsie
nikto mi totiz nepovedal ze vsetko je v elektronickej forme na FTP
ale asi to bude zalezat aj od odboru
kazdopadne ziadna palka to nie je
//edit:
ked potrebujes nakupovat aj zadania tak to uz bude drahsie
...
To ja som sa dal na konstrukterstvo. Niekedy je to celkom neznesitelna praca, hlavne ak niekto chce nejaku blbost, ktora nema byt blba. A este aby ta blbost nebola draha ... Ale na druhej strane sa popri tom dostane aj ku programatorom, to su zaujimavy ludia.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Pomocky 0TheW7U11 napísal:Ahojte. Chcel by som sa spýtať tých, ktorý chodia na TUKE FEI, koľko vás asi stál prvý ročník...knihy, pomôcky, atd. Ďakujem.
Knihy do 50E ale v pohode aj 0 alebo par korun za jazdene od druhakov.
Notebook 15 000SK ale prezijes aj bez neho.
No a za chlast a diskoteky - vela
Nebyval som ale na intraku, to moze byt polozka.
Prvak ak sa nic nezmenilo je celkom sito - matiky, elektrotechnika fyzika...do toho este pobrat zaklady programovania ale tie IT predmety su to lahsie v prvaku.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra gold
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
FIIT STU - nutne vedomosti, znalosti
Caute, teraz idem na STU Fiitku(na Bc. informatiku), a chcel by som vediet ze co by som mal vediet z informatiky(co z teorie a z programování,), matematiky, (fizyky). Maturitu mam z matiky a z informatiky(hoci moje znalosti su na velmi nizkej urovni podla mna, inac mali sme Lazarus(nieco ako Pascal).
A chcel by som este vediet ze na akej urovni je ten vstupny test z anglictiny(B2?), a ako je zlozeny - napr ako Maturita? Anglictinou nemak problemy, len niekedy s gramatikou ale inac som B2-C1.
A chcel by som este vediet ze na akej urovni je ten vstupny test z anglictiny(B2?), a ako je zlozeny - napr ako Maturita? Anglictinou nemak problemy, len niekedy s gramatikou ale inac som B2-C1.
-
- Sponzor fóra gold
z informatiky
-> nic, ale cokolvek ti pomoze (zaklady C su v pohode, v podstate preberiete Heroutovu knihu)
z matematiky/fyziky
-> cela analyza je o uprave vyrazov, fyzika +- to iste
test z AJ netusim ale urcite to bude trapne lahke
ked sa na to nevybodnes a mas aspon trosku logicke zmyslanie tak nebudes mat ziaden problem
-> nic, ale cokolvek ti pomoze (zaklady C su v pohode, v podstate preberiete Heroutovu knihu)
z matematiky/fyziky
-> cela analyza je o uprave vyrazov, fyzika +- to iste
test z AJ netusim ale urcite to bude trapne lahke
ked sa na to nevybodnes a mas aspon trosku logicke zmyslanie tak nebudes mat ziaden problem
S kamoskou ideme na FIIT STU a nas oboch zaujima ze ako je s telocvikom na FIIT STU, alebo nijake dobre rady co radsej nevybrat. Teraz sme tak ze by sme sli na basketball - ako je to pre baby?
Čo si myslite o počítačovom inžinierstve v Žiline ?
I7-7700K@4,2GHz/16GB DDR4/GTX 1060 6Gb