- buď rýchle spoľahlivé WiFi, alebo ešte radšej LAN pripojenie
- USB ideál 3.0, ak UHD zvláda aj 2.0 môže byť
- rozlíšenie minimálne FullHD, poteší UHD (do budúcna)
- HDMI, neviem akú výhodu má HDMI 2.0 (?)
- možnosť pripojiť okrem disku (do USB alebo dovnútra) na USB aj Gamepad/klávesnica/myš (čiže asi ideál aby som mal 3x USB do kelu: HDD + GamePAD + set klávesnica a myš), alebo sa to dá všetko poprepájať inak?
- ideál s diaľkovým ovládaním, alebo ak to môže byť furt zapnuté s "nulovou" spotrebou, aby som nemusel k tomu chodiť kvôli zapnutiu
- poteší možnosť AntikTV, SkylinkTV - cez net (to som len teraz nedávno zistil že sa dá, hehe), mám doma optiku 100mbit/s
- ten Gamepad cez BT/USB chcem kvôli hraniu hier na TV
- cena max 80€
Predstava je, že na tom bude napichnutý nazdieľaný disk, na ktorom budú filmy + hudba, alebo budem mať disk na routery (ešte lepšie, aby ho videli všetky zariadenia v dome). Prídem domov, čo najjednoduchšie zapnem rádio/hudbu/film/rozprávku/net.
Poteší samostatný optický audio výstup, ktorý bude zapojený do receivera, aby som kvôli posluchu hudby nemusel zapínať aj telku, len jednoducho "volačo" kliknem buď na ovládači od tej krabičky, alebo max v aplikácii v mobile (Kodi?) a pustím si akúkoľvek hudbu čo najjednoduchšie (TuneIn alebo FLAC z disku).
Ďakujem všetkým vopred za zorientovanie, už to sám proste nedávam