Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
Este skus mirrorlink na neakom phone. X krat lepsie jak android auto. Inac mam 14tis km od 1.juna a olej uz je fakt skoro cierny. Nechapem jak tam ma vydrzat 30tis. Tento mesiac ide von.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
mirror link nemam...uz to vidím tak ze bud pixel 3 alebo iphone nejaky nech to je bez problemov
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
hawkeye: tak zbehni do servisu, ci nie je update infotainmentu (resp. by som sa aspon postazoval, ze mi Android Auto nefunguje, hoci ma). Na superbe som zacinal s HTC 10, ktory na zaciatku tiez sa spraval cudne (ale to bolo asi samotnou aplikaciou), okrem toho pouzivane s OP3, S9 a OP6. OP6 teraz po update na Pie vyriesil aj problem s notch.
FVE 12.45 kWp V/Z
problem je v xiaomi resp MIUI 10...ze vraj Pie to poriesie ale niekto uz reportoval z beta ze mu to tiez nejde
beta je vonku cez 2 mesiace, otázne kedy dojde global Pie ROM
beta je vonku cez 2 mesiace, otázne kedy dojde global Pie ROM
-
- Pokročilý používateľ
tak android auto je saplava cierna obrazovka zatial co mirorlink je pestrejsi, ako mirorlink som videl len na yt, ale android auto mi prislo co som skusal saplave turbo
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
aha, cize mas skusenost len s jednym, aj to len na chvilu, ale mirrorlink je urcite lepsi, .... lebo je pestrejsi. Ufff.
Mozno este otazka, co je slovo "saplava"?
Mozno este otazka, co je slovo "saplava"?
Porovnavas hrusky z jablkami stefan ale nevadi... ak mas shit hw v aute shitne aj android auto experience bude na p, ak mas pekny displej je to ppc
-
- Pokročilý používateľ
skusenosti mam len s andoroid auto, ale aj ked som enmal, tak staci youtube. ceknut ako ktore vyzera a mne sa paci viac mirorrlink.
inac som vcera menil olej za 183e. u gabriela v ke.
len olej filter a skrutka.
tiez ma prekvapilo ze v mojej suchej dsg vraj vobec netreba menit olej
inac som vcera menil olej za 183e. u gabriela v ke.
len olej filter a skrutka.
tiez ma prekvapilo ze v mojej suchej dsg vraj vobec netreba menit olej
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
V9bec netreba, potom ti radi opravia problem sposobom vymenime-uvidime a pevne verim, ze aj s usmevom predaju novu dsg prevodovku
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ludia, vyriesil som problem so Suzuki swift sport a tehotna manzelka.
idem si dat stresny box to budu zjeby na tom trojdveraku, uz len zistit ci sa tam da nieco nahodit normalne, nie len cez dverne tesnenie to sa mi veru nepaci uvidime.
a sup ho kocik do boxu a vsetko vybavene, mozme rodit
idem si dat stresny box to budu zjeby na tom trojdveraku, uz len zistit ci sa tam da nieco nahodit normalne, nie len cez dverne tesnenie to sa mi veru nepaci uvidime.
a sup ho kocik do boxu a vsetko vybavene, mozme rodit
tak to potom pevne nervy, mne vadi ked mam hodit kocik do kufra a nie to este na strechu.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
V pohode, takto drobnymi cviceniami ak by som sa stresoval nebyvam na tretom bez vytahu
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
prosim vás.
v aprili som kupil auto, k nemu aj zimne pneu, v inzerate pisal 16"... nekontroloval som, moja chyba... dal mi 15" co som zistil az po prepisani auta... ked chcem zapisat do TP 15" co vsetko musim mat? treba mat ten papier od vyrobcu o tom ze tie kola su vhodne aj ked zapisujem mensie? ak ano, kde ho vlastne zozeniem? dakujem pekne
v aprili som kupil auto, k nemu aj zimne pneu, v inzerate pisal 16"... nekontroloval som, moja chyba... dal mi 15" co som zistil az po prepisani auta... ked chcem zapisat do TP 15" co vsetko musim mat? treba mat ten papier od vyrobcu o tom ze tie kola su vhodne aj ked zapisujem mensie? ak ano, kde ho vlastne zozeniem? dakujem pekne