No akurát som sa ťa chcel opýtať na hluk pumpy u liquid verzie Vegy, ale keďže píšeš že máš blok od EKWB, tak máš potom vlastné čerpadlo a s týmto mi nepomôžeš aby sme porovnali hluk čerpadla...
Tak neviem aspoň to sem hodím, či si myslíte že je to normálne u takomto type čerpadiel alebo ju poslať radšej na reklamáciu.
https://www.dropbox.com/s/h5t5p7d22uodm ... e.m4a?dl=0
Ten divne meniaci sa "rezonujúci" zvuk toho čerpadla mi ide strašne na nervy
. Škoda, že má ta karta okrem plomby na bloku, ešte aj nálepku so SN, cez skrutku na tom kryte, ináč by som sa pozrel dnu, či nieje niečo uvoľnené a vymenil popritom aj ventilátor za tichší, i keď ten mi popravde až tak nevadí narozdiel od toho čerpadla. Nechcem prísť o záruku, tá je u karty ešte do 12/2019 v Alze. Nebyť dobrej ponuky tak sa obzriem radšej po referenčnej a kúpim fullcover blok, lenže tam sú zase nehorázne ceny 120€
.
A posielať kartu na reklamáciu, čakať 1 mesiac a dostať nakoniec vyjadrenie, že je to "normálny" prejav a pumpe nič nieje, sa mi veľmi nechce
Teraz neviem čo robiť, vzhľadom k tomu, že mám monitor aký mám (34" ultrawide 1440p 75Hz FreeSync), tak NVIDIA žiaľ neprípada v úvahu. Ináč by som sa popozeral po nejakej 1080ti bazárovke.
Tá karta je po nastavení ináč super, výkonovo min. ako GTX 1080 a za jej bazárovu cenu, len tá pumpa....