Hrabanie je najmensi problem. Skorej ma napadlo, aby decko nedostalo do tvare horucu paru, ked sa otvori.
A zase 15r pubertak je tak vysoky, ze mu otvorenie umyvacky nijak nevadi. Ale to uz preberame cistu teoriu
Neviem ci to maju vsetky umyvajky, ale to premietanie aktualneho stavu (ze co robi) ci programu, sa mi zase paci.
Ohladom designu...fakt je hlupost davat za mikrovlnku stovky eur. Len preto, aby rovnako vyzerala.
Skorej najst daco lacne, co vyzera co najpodobnejsie za napr. 100e max. Tiez mam niektore vstavane spotrebice a mozem veru ocurat nejaky dizajn, ked by ma to kvoli nemu vyslo 300e viac. Vstavana rura, varna doska a umyvacka je Fagor, digestor je obycajny Candy a mikrovlnka, pouzivana tiez len na ohrev, je obycajna Eta, vlozena v policke, nevstavana.
Po druhe, sa mi paci ako ked sa tebe nieco zda, ze je to blbost tak to je blbost pre kazdeho.
ja uz neviem, ci vas mam vsetkych, co vkuse tuto jednu megakravinu vyhadzujete na oci dookola, do radu prefackat, alebo co.
Uz ma s tym fakt viaceri seriete. Mam na nieco odlisny nazor a ste neschopni ma presvedcit o opaku = tlacim ludom svoje nazory do hlav?
Ked nieste schopni pochopit, ze NIKOHO DO NICOHO NENUTIM tak nepiste blbosti. Napisal som to X krat.
Vzdy len zdovodnim, preco si myslim, ze moj nazor / sposob robenia nejakej veci je lepsi. A bud ma presvedcite o opaku, alebo to skonci tym, ze kazdy mame skratka iny nazor. Bezna vec, nic sa nedeje. Ziadne tlacenie mojich nazorov do hlav.
Vzdy je to nakoniec na tazatelovi, ze ako sa rozhodne. Cim viac roznych nazorov, aj negativnych, tym viac veci, ktore moze vziat pri rozhodovani do uvahy. Na zaklade tychto veci sa moze nakoniec rozhodnut uplne inac a vhodnejsie, ako si dovtedy myslel.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB