Všeobecná diskusia
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia
Chris,
velmi dobry napad! rovno skocim za kolegom niekedy ked bude cas co byva nedaleko Dik
velmi dobry napad! rovno skocim za kolegom niekedy ked bude cas co byva nedaleko Dik
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
A moj kocik co? More. Inac kupil som sadu 4ks rohoze do auta sk. Pasuju a dosli za 5dni asi. 20€.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
imho su vyhodnejsie origo rohoze za 100€ ktore preziju auto, ako 20€ ktore musis menit kazdych 20k km...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
no neviem , co sa rohozi tyka aj ja som kupil aftermarket.
nie je to koleso predsa. a velurove fajne makke, a nemyslim zenich zivotnost bude 5x nizsia ako original
nie je to koleso predsa. a velurove fajne makke, a nemyslim zenich zivotnost bude 5x nizsia ako original
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Do všetkých mojich áut, ktoré som kedy mal, kupujem vždy medzi prvými vecami gumené rohože so zvýšeným okrajom, presné na daný typ auta, cena +/- rovnaká a to auto (4ks) ~20€, kufor ~20€.
Nikdy sa nijakej z nich nič nestalo, slúžia celoročne, spokojný som...
-
- Pokročilý používateľ
Ale skupi sme seci joj stiv ty musis mat smutny zivot. Najflshie auto som mal rok a pol a to hadam zvladnu. Zase.ja rad skusam. A ked sa daco poserie tak vtedy idem A kupim ine. Treba si to neako okorenit. Ale dam report neskor ako a co. Inac dole na nich pise karoq tak ti cinania/poliaci/turci si dali zalezat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ale sak tu na slovensku sa rezu rohoze na mieru ake chces, aj s naslpanikom atd. prosto vyrobia co si zadas do tyzdna to mas doma tiez do 30 eur.
-
- Pokročilý používateľ
tak stranku pls appa. ceknem ekd sa mi tieto zascuhaju za mesiac
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
z mojich skusenosti sa vzdy do roka(mozno 15k km) proste urobila diera pod pedalmi....
to lebo mas spicate paty
Ja chcem vymenit za gumu lebo mma fasacke FRkove koberceky ktore som za rok aj pol dost uspinil - chcem si ich dat vyprat a odlozit len na leto - na zimu dam gumu lebo sa to neda udrzat
Ja chcem vymenit za gumu lebo mma fasacke FRkove koberceky ktore som za rok aj pol dost uspinil - chcem si ich dat vyprat a odlozit len na leto - na zimu dam gumu lebo sa to neda udrzat
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Si nemozem pomoct, ale guma v aute pod nohami vo mne evokuje traktor z role. Nech je ten kobercek akokolvek zadrbany, pocitovo mam z toho vzdy lepsi pocit, ako keby mam mat pod nohami gumu.
Guma s vyvýšenými okrajmi je super, najmä keď sa v aute čokoľvek rozleje či donesie zvonku sneh, blato...
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
...pocitovo lepsi pocit z vacsieho bordelu, ktory musis ovela pracnejsie z koberceka dostavat v porovnani s gumou? ;-)
Do auta tiez uprednostnujem gumene koberceky, tiez mam tie s vyssim okrajom. Presne kvoli snehu, vode, blatu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja som tiez kobercekovy ale kazde auto, co som kupil malo gumu a guma tam aj ostala ... s cistenim kobercekov je otrava, najme v zime. V lete to staci prebehnut wapkou. Na druhu stranu v kobercekoch sa ten bordel aspon drzi. Z gumy viri po celom aute.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X