Politicka debata
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Re: Politicka debata
Tak Rooobert straca od 2016 riadne a nasledujuce obdobiel bude asik jeho posledne v parlamente, potom pekne zamava do kamier a so slzama v ociach zamava a povie ze nam neublizil. Presne tak ako to spravil jeho majster a ucitel Vladko M.
To Paranoid: nebud prosim ta paranoidny. Ano dolozim ti to len musim mat cas ti to dohladat( vies mam rodinu a moc casu na zabavu teda nemam), nebude to teda problem. Ja nie som len citatelom alternativnej sceny ale citam denne smecko, aktuality, pravdu a pod. Nekadruj teda prosim ta a nevydavaj svoje domnienky za fakty... Nechapem preco utocis teda, asi ti vadi ze nemam rad fica a kisku. No co uz...
To Paranoid: nebud prosim ta paranoidny. Ano dolozim ti to len musim mat cas ti to dohladat( vies mam rodinu a moc casu na zabavu teda nemam), nebude to teda problem. Ja nie som len citatelom alternativnej sceny ale citam denne smecko, aktuality, pravdu a pod. Nekadruj teda prosim ta a nevydavaj svoje domnienky za fakty... Nechapem preco utocis teda, asi ti vadi ze nemam rad fica a kisku. No co uz...
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
bob, ak sa najdu potvrdene info, ze ide v nejakej pozemkovej mafii, ludia mu to spocitaju a budu chciet presetrit a samozrejme aj vyvodit dosledky. nemusis sa bat, ze by mu preslo "krajanie a varenie deti" omfg.
fragrance, nie, je mi uplne jedno na akej strane si, a nie len ty. citaj si co chces. ale neni mi jedno ak vypustis
"Prezident - usvedčený podvodník s pozemkami, mafoš" bez nejakej relevantnej info, ze sak to sa nejak prevari a bude.
lebo ja pokial viem na, usvedceny podvodnik s pozemkami, mafos, rozhodne ziadne dokazy neexistuju. aspon zatial nie.
a kym neexistuju, tak vies co... nechaj to na naka a sudcov. tiez ma to zaujima ako to cele bolo a dopadne.
btw, ak ty kadrujes bez milosti, necakaj, ze ostatni sa k tebe budu staviat inak.
fragrance, nie, je mi uplne jedno na akej strane si, a nie len ty. citaj si co chces. ale neni mi jedno ak vypustis
"Prezident - usvedčený podvodník s pozemkami, mafoš" bez nejakej relevantnej info, ze sak to sa nejak prevari a bude.
lebo ja pokial viem na, usvedceny podvodnik s pozemkami, mafos, rozhodne ziadne dokazy neexistuju. aspon zatial nie.
a kym neexistuju, tak vies co... nechaj to na naka a sudcov. tiez ma to zaujima ako to cele bolo a dopadne.
btw, ak ty kadrujes bez milosti, necakaj, ze ostatni sa k tebe budu staviat inak.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
preco?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Fragrance
- Používateľ
Lebo nemaju alternativu. Bud volia stare kadre, liberalov alebo fasistov....
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Pre mna za mna nech je to aj fero z hornej dolnej ked bude na danu poziciu erudovany a pod...
Je uplne vtipne ako sa do politiky tlacia futbalisti herci a pod...
Za lekara alebo jadroveho fyzika tiez nechodia ludia bez naleziteho vzdelania praxe a pod.
Potom to tu tak vyzera, ked podstatne posty zastavaju ludia co tomu nerozumeju resp su tam z osobneho prospechu.
To je iba moj sukromny nazor,cim menej to sledujem tym lepsie,ale reklama bola uz vsade tak som sa tomu teraz nevyhol...
Je uplne vtipne ako sa do politiky tlacia futbalisti herci a pod...
Za lekara alebo jadroveho fyzika tiez nechodia ludia bez naleziteho vzdelania praxe a pod.
Potom to tu tak vyzera, ked podstatne posty zastavaju ludia co tomu nerozumeju resp su tam z osobneho prospechu.
To je iba moj sukromny nazor,cim menej to sledujem tym lepsie,ale reklama bola uz vsade tak som sa tomu teraz nevyhol...
Napr ja sa chystam do reg. politiky len este nemam dostatok skusenosti/chcem najskor poriesit rodinu. Zial inak to nejde...#voteforbroslo
-
- Sponzor fóra gold
Ake vzdelanie ma mat niekto kto sa chysta do komunalnej politiky?
lebo to mi pripomina styl, ze napr. minister zdravotnictva ma byt lekar....
lebo to mi pripomina styl, ze napr. minister zdravotnictva ma byt lekar....
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
tymto veciam sa venovali v nedavnom Indexe. ak mas 25 minut volnych niekde po ceste autom, tak si vypocuj https://ekonomika.sme.sk/c/20955726/ind ... mysel.html
v podstate je to preto, ze sikovni ludia si vedia zarobit inde lepsie bez toho, aby boli niekde verejne lyncovani za kazdy preslap, pripadne aby sa zaspinili od exkrementov, ktore su v tomto jobe na kazdom rohu.
#voteforbroslo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Lord tak prvom rade,ak chces byt politik mal by si ovladat aspon zaklady politologie prava ekonomiky a dalsie...o tom je riadenie statu v prvom rade.
Inak nase navrhy zakonov/systemove opatrenia vyzeraju ako vyzeraju, vlady su posuvaju horuci zemiak kazde 4 roky a ukazuju prstom na tych pred sebou.
Proste ak chces prijimat rozhodnutia musis aj chapat ich vyznam a dopad,celoplosne...ano kazdy ma svoj poradny tim,ale potom su to len figurky.
Politika by v prvom rade nemala byt job kde zbohatnu,ale "honorovana funkcia" (samozrejme s primeranou odmenou, co si budeme klamat za tych 3+tis mesacne sa nezoderu).
S nikym sa nechcem handrkovat, kazdy na to mame svoj uhol pohladu. Len som mal asi potrebu nieco napisat
Inak nase navrhy zakonov/systemove opatrenia vyzeraju ako vyzeraju, vlady su posuvaju horuci zemiak kazde 4 roky a ukazuju prstom na tych pred sebou.
Proste ak chces prijimat rozhodnutia musis aj chapat ich vyznam a dopad,celoplosne...ano kazdy ma svoj poradny tim,ale potom su to len figurky.
Politika by v prvom rade nemala byt job kde zbohatnu,ale "honorovana funkcia" (samozrejme s primeranou odmenou, co si budeme klamat za tych 3+tis mesacne sa nezoderu).
S nikym sa nechcem handrkovat, kazdy na to mame svoj uhol pohladu. Len som mal asi potrebu nieco napisat
.. a pises celkom mudro quicky - nie je to jednouche, ak to clovek ide robit poriadne bez vidiny osobného prospechu, nestojí to za tie prachy/nervy. Trojka sa dá zarobiť aj s podstane menšou zodpovednosťou pod rukami, stačí sa snažiť a vzdelávať celý život a ak popraje štastena a vydrží zdravie, dá sa to. Aj bez kradnutia
Každopádne s výsledkom v BA som viac menej spokojný, prial som to Mrvovi lebo vidím čo spravil vo Vajnoroch - tam je však otázka či by to dokázal naškálovať na celú BA + je konzervativny co sa do BA moc nehodí. Hlavne nech sa Vallovi darí a nedá sa nachytať na politické hry.
Každopádne s výsledkom v BA som viac menej spokojný, prial som to Mrvovi lebo vidím čo spravil vo Vajnoroch - tam je však otázka či by to dokázal naškálovať na celú BA + je konzervativny co sa do BA moc nehodí. Hlavne nech sa Vallovi darí a nedá sa nachytať na politické hry.
-
- Sponzor fóra gold
quicky, stym musim suhlasit
Mrva vyzera na odbornika, no bohuzial sypat vsetky statistiky z rukava ti nestaci na to byt primatorom
Mrva vyzera na odbornika, no bohuzial sypat vsetky statistiky z rukava ti nestaci na to byt primatorom
Suhlasim adekvatnu odmenu si politici zasluzia. Na druhej strane my obcania SR, ako zamestnavatelia ludi vo verejnej a statnej sprave musime vyzadovat ich hmotnu zodpovednost za vsetko co pokakaju. Napr ja, ked v robote nieco pokakam, tak som v tahu, nepomoze mi ani svatena voda. No a nasi politici nam doslova pluju do ksychtu. Jasne ze si neodhlasovali hmotnu zodpovednost za sracky, ktore nam pripravili a stale pripravuju od r 1989.
Aby ste si nemysleli, ze kritikou pana z Popradu zastavam smerakov. Basternak uz mal davno sediet. Takisto by bolo dobre posvietit si na particku v zlozeni: Zoroslav Kollar, Bodorovci, Krajmerovci a Kocner. Bohu zial spiaci prokurator spoluziak Ciznar nekona.
/ Amiga 1200 / Nvidia Shield K1 / PlayStation 4 Slim / PC: Intel + Nvidia /
- Fragrance
- Používateľ
Nie kazdy clovek ma na to zaludok. Momentalne tam vstupuju len ludia bez chrbtovej kosti.paranoid.asian napísal: ↑Ne 11. Nov, 2018, 12:54 co vam branilo kandidovat a ist to spravit inak, lepsie?
-
- Sponzor fóra gold
to je dobry alibizmus a obvinovanie bez argumentov