Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa quicky »

Snejko nechcem vediet kolko si uz natlacil do svojej A8 co sa ti nikdy "nevrati" :) nuz origo nieco stojiii
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

ja by som povedal ze sa mu to uz vratilo
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

quicky napísal: Ut 13. Nov, 2018, 22:08 Snejko nechcem vediet kolko si uz natlacil do svojej A8 co sa ti nikdy "nevrati" :) nuz origo nieco stojiii
Posledne DPF za 4K a teraz mechy komplet s tlmicmi musim :/ to zas bude, ale to az po zime no

.
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Radsej kupit fajnotu a takto si hu hickat ako kupovat kazde 2 roky ine auto jak stefan :D dnes bola silna debata na obede o vymene oleja a ked som chlapcom povedal ako casto menim a ze este v autorizaku sa chytali za hlavu :hysterical: reku to si aj doma spravis - ano spravim ale vanu neviem cim zastuplim :-)
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

No 2 rpky neverim ze bude karoq doma, ale je pisany na zenu. Brat nemohol 1.2 kupit ale uz len 1,6 tu lodgy.nechcel ani parkovaciu kameru dnu. Ze naco. Ani el okna nechcel ale musel sa zmierit ze uz su.
hry- ps5
doma-HP probook
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

preco chces menit karoq po 2r?

prezute na Dunlop Wintersport 5 a spotreba +0.5, kapanek vela :)
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Skilex a ako?

Ufff to si pekne zadelil,to uz musi byt citovy vztah,neverim,ze len z rozumu :))
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04

Príspevok od používateľa Shairachaz »

Pohodlím?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ok nepochopili sme sa,nevadi
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

hawkeye napísal: St 14. Nov, 2018, 08:11 preco chces menit karoq po 2r?
zatial som nic lepsie v mojom rozpocte nenasiel pre moje potreby no ma prist facelift HRV od hondy, mozno skoda scala, neviem, lancera som predaval po 2r a 50tis km a nestratil som vela, presne 1000e z kupy auta, ale zatial som mega spokojny. o 4hhod idem do blavy keby dakto chcel nieco priniest/odniest na vychod KE/PO.
hry- ps5
doma-HP probook
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Odpisali mi zo Suzuki, velmi promptny a pekny pristup. keby aj tie nove auta robili take pekne, kde su casy Kizashi 2,4 heh :)

"Dobrý deň pán XXXX,

požadovaný rozmer výrobca Suzuki nemá schválený, takže Vám ho bohužiaľ nevieme potvrdiť.

Posielam link na ministerstvo dopravy s ďalšími možnosťami zapísania alternatívnych rozmerov pneu a diskov:

https://www.mindop.sk/ministerstvo-1/st ... ch-zliatin

Možno Vám to pomôže:-)

Čo sa týka nového Swiftu Sport, podľa poslednej informácie, by sa predaj prvých kusov mal uskutočniť koncom toho roka alebo začiatkom roka 2019."

Takto ma podla mna vyzerat dobra komunikacia!
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Aspon ze sa tesis z pristupu ked uz si nic nevybavil.

Necudo ze mail neskoncil v kosi ked sa pytas na nove auto. ;)
.
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Tak treba sa aj vediet pytat spravne :D

Ale minuly rok som pisal cisto na gumy a odpovedali rovnako promptne a milo, aj poslali list doporucene prvou triedou s peciatkou. prosto necakal by som od low cost znacky toto, ale mozno iba nie som zvyknuty kedze moje komunikacie tykajuce sa aut zatial prebiehaju len cez bazos :D
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

shajek: menej jedno rameno na 20 rocnom aute, kde silenty su ako zuvacky, jedno nove, druhe stare....
ml 400 cdi - za 400e s pracou, neviem. Na moju hondu stoji len material 1300e a to je R4, pricom ano kupis febi retaz za 250e ale vsetky ostatne veci, tesnenia atd nechavas stare ?
na 1.9 tdi ak uz menis rozvody, teda remen a kladku, tak rovno aj vodnu pumpu a uz si na nejachy 150-180e. cize.. :)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16

Príspevok od používateľa shajek »

neviem z kadial beries ten predpoklad ze to auto je vydojeny srot :) ako som pisal ta 2.5tdi bola po GO motoru vyservisovana, vratane brzd aj naprav. Neviem preco mi chces dokazat ze duster je lepsi ako tie auta , resp. ze kupil vydojene marhy (ktore si ani len nevidel)

vidim, ze to proste nemozes prekusnut ani za toho boha... cenu rozvodu som ti uz prezradil, a teraz ti prezradim, ze ten rozvod IDE VYMENIT Z VRCHU bez akehokolvek rozoberania, cize ano, tesnenie na ventildekel za 5e je zapocitane v cene :) a ked uz to chces komplet s rozoberanim , pridaj si aj tesnenie na prsia :)

bohuzial, ja za japonske ceny nemozem ... ja som to tu pisal vzdy ze starsi mercedes je na udrzbu omnoho lacnejsi ako bmvv a o cosi drahsi ako skodovka, ale za to hrdzou je tak na urovni bicykla v potoku :D
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"