Zdravi.
kupil som si dvd+rw imation 8x ked ho vlozim do dvd romky nacita ho ale neda sa s nim nic robit, niekedy ho ani nenacita a nero sa sekne :8O: to rw mi nebere ani napalka v notebooku nacita ho ale neda sa vybrat rychlost napalovania v nere .. tak isto sa z neho neda citat .. len sa tvari ze tam je ..nevie mi niekto poradit ??
ASUS DRW 1608P
Zeby novy firmware ? Pripadne nekompatabilita s mediom. Skus ine mediu +RW. Pripadne si pozri na www.cdr.cz.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
no skusal som tam davat novy fw ale hlasilo to nejaky error.. a normalne dvd imation mi berie .. len nechapem preco nejde ani na pc ani na notebooku proicom notebook mam asi 2 tyzdne takze je fungel novy . ale dikyAjsTi napísal:Zeby novy firmware ? Pripadne nekompatabilita s mediom. Skus ine mediu +RW. Pripadne si pozri na www.cdr.cz.
Mozes mi napisat ako si dosiel k takemu tvrdeniu ? Odkedy mam DVDRW ,pouzivam RW verbatim a ziatial som nemal snimi ziadny problem. Jedine - je ze su pomale , ale zase kam sa ponahlat.Jerry napísal:A myslis, zo toto je OK? Podla mna su tie media asi naSmajll napísal: no skusal som tam davat novy fw ale hlasilo to nejaky error..
Vlastne ako vsetky RWcka
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
som rad ze ste si podebatovali ale moj problem sa tym nevyriesi tak nejake napady??AjsTi napísal:Mozes mi napisat ako si dosiel k takemu tvrdeniu ? Odkedy mam DVDRW ,pouzivam RW verbatim a ziatial som nemal snimi ziadny problem. Jedine - je ze su pomale , ale zase kam sa ponahlat.Jerry napísal:A myslis, zo toto je OK? Podla mna su tie media asi naSmajll napísal: no skusal som tam davat novy fw ale hlasilo to nejaky error..
Vlastne ako vsetky RWcka
Skusi si ine RW medium ? Pozrel si sa na www.cdr.cz.Smajll napísal:som rad ze ste si podebatovali ale moj problem sa tym nevyriesi tak nejake napady??AjsTi napísal:Mozes mi napisat ako si dosiel k takemu tvrdeniu ? Odkedy mam DVDRW ,pouzivam RW verbatim a ziatial som nemal snimi ziadny problem. Jedine - je ze su pomale , ale zase kam sa ponahlat.Jerry napísal:A myslis, zo toto je OK? Podla mna su tie media asi naSmajll napísal: no skusal som tam davat novy fw ale hlasilo to nejaky error..
Vlastne ako vsetky RWcka