Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
moje meno je michal a vlastnim shitcoin Akoze aj by som uz nakupil ale nepride mi to byt 2x rozumne rozhodnutie
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Nedavno som tu pisal, ze ADA sa bude dat stakeovat v pripade, ze drzite viac, ako 10 000 ADA. Tymto tempom to nebude asi az taky velky problem
kamto cele pada vlastne?:)
Spoiler: ukázať
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
vôbec to netreba riešiť, nakúp, hod si to na ledger do šuflíka a za 5 rokov keď budeš porebovať peniaze ako keby si ich našiel..alebo nie...
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Odar
- Pokročilý používateľ
Akumulacne pasmo je niekde medzi BTC 4000 USD - 2500 USD. Ja zacnem dokupovat, ked padne BTC pod 4000 USD, idealne pod 3500 USD. V prvej faze cisto BTC, LTC. Ostatne alty az potom. Tie maju cas. Tolko moja strategia.
ETH ma udajne silny support az na 50 USD. Pocitajte s tym, kto chcete dokupovat ETH.
ETH ma udajne silny support az na 50 USD. Pocitajte s tym, kto chcete dokupovat ETH.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
kto si myslel,ze hracie automaty su zle, este neskusil krypto
ETH ma ist ma 50usd?
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
Nikto nevie, či má, ale je tam silný support. Dnes ďalšie tohtoročné minimum BTC. ETH je už pod 100 EURami.
EDIT:
https://coingape.com/bakkt-open-add-oth ... coin-tron/
Medzitým v Číne
www.ccn.com/bitcoin-miners-are-selling- ... olescence/
EDIT:
https://coingape.com/bakkt-open-add-oth ... coin-tron/
Medzitým v Číne
www.ccn.com/bitcoin-miners-are-selling- ... olescence/
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
BCH ide dolu rychlejsie ako zbytok, ako sa ocakavalo.
Pani, budem predavat alty a ukladat to na dlhsie asi do BC alebo ETH.
Premyslam ako to rozlozit, ETH sa viac bojim, dumem ze 60%BTC 40% ETH, co vy na to?
ak nie, preco inak? samozrejme cakam iba nazor, nie profi radu.
EDIT: aby som sa iba nepytal ale aj nieco dal, celkom dobry cas na nakup masternodes, taky SMART ma ROI nieco pod 50%, realne funguje viem potvrdit a ma to hlavne velky obrat, MN stoji pod 200$ co je dlhodobo celkom zaujimave.
Pani, budem predavat alty a ukladat to na dlhsie asi do BC alebo ETH.
Premyslam ako to rozlozit, ETH sa viac bojim, dumem ze 60%BTC 40% ETH, co vy na to?
ak nie, preco inak? samozrejme cakam iba nazor, nie profi radu.
EDIT: aby som sa iba nepytal ale aj nieco dal, celkom dobry cas na nakup masternodes, taky SMART ma ROI nieco pod 50%, realne funguje viem potvrdit a ma to hlavne velky obrat, MN stoji pod 200$ co je dlhodobo celkom zaujimave.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Chcel som nakupovat pod BTC 4000, ale ma to taky rychly spad, ze cakam na 3500. Zda sa, ze 3000 je realnych. Uprimne? Ja by som namiesto ETH nakupil Tron. Idu si svoje, pocet tranzakcii stupa v ich sieti z tyzdna na tyzden, marketing perfektny. Mozno Bakkt.
Ale iba moj nazor. Rozhodni sa sam.
Co sa tyka Masternodes, davam do pozornosti TFD. Treba min. 20 000 coinov, co nie je tak strasne vela (pri aktualnej cene). Bol ale termin na prihlasenie sa a robi sa tam aj KYC. Myslim si ale, ze budu robit este dalsie kola.
Ale iba moj nazor. Rozhodni sa sam.
Co sa tyka Masternodes, davam do pozornosti TFD. Treba min. 20 000 coinov, co nie je tak strasne vela (pri aktualnej cene). Bol ale termin na prihlasenie sa a robi sa tam aj KYC. Myslim si ale, ze budu robit este dalsie kola.
Kto nakupil za 3K uz ma 600 k dobru.
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Momentalne mam otvorene orders na SMART za LTC tam je prekvapivo lepsi kurz ako ine meny ale maly objem na cryptobridge tak asi to nikto nekupi ani uvidime. tam nejake MN budem drzat.
KYC robit nechcem na MN, mozno na nejaky high tier al eto by som musel byt velmi presvedceny ze to je na dlho.
KYC robit nechcem na MN, mozno na nejaky high tier al eto by som musel byt velmi presvedceny ze to je na dlho.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ze som ja neskrtol 40% stratu cil je uz 85% uuuuuuplne som len zvedavy kde to skonci fakt