Stavba rodinného domu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Stavba rodinného domu
quicky, aku rekuperaciu davas? ja uz rozvody mam, ale jednotku este nemam vybratu
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
nakoniec idem do Komfovent R400-V-HE cez www.asex.sk ich eshop https://vetraniearekuperacia.sk/index.p ... duct_id=58)
porovnaval som to dlho ale realne nevidim absolutne ziadnu pridanu hodnotu davat za renson 2300eur (resp. tam aj praca bola 3x taka draha...skoda slov).
ludia si to pochvaluju, uprimne si povedzme, ze rekuperacia zrejme "nema ziadnu navratnost", cize viacmenej ide len o funkciu vymeny vzduchu, po dalsie ten komfovent ma pekne spracovane rozhranie, plne nastavitelne,rozne rezimy, spotreba A+, hlucnost rovnako dobra, takze neni co riesit a panko sa naozaj vyzna, ochota 110%...
porovnaval som to dlho ale realne nevidim absolutne ziadnu pridanu hodnotu davat za renson 2300eur (resp. tam aj praca bola 3x taka draha...skoda slov).
ludia si to pochvaluju, uprimne si povedzme, ze rekuperacia zrejme "nema ziadnu navratnost", cize viacmenej ide len o funkciu vymeny vzduchu, po dalsie ten komfovent ma pekne spracovane rozhranie, plne nastavitelne,rozne rezimy, spotreba A+, hlucnost rovnako dobra, takze neni co riesit a panko sa naozaj vyzna, ochota 110%...
-
- Pokročilý používateľ
akoze tento rok to este bude o drzku... chybaju mi 2/3iny vnutornych priecok, potom elektrikar, potom voda/odpady, okna su na ceste (2-3tyzdne), rekuperacne rozvody buduci tyzden (tam som priplatil za antistaticke/antibakterialne).
potom vianoce nic a dufam,ze hned po novom roku pojde striekana izolacia na strechu, teplovodna podlahovka,cementovy poter, omietky atd atd zacne rosambo, brrr
potom vianoce nic a dufam,ze hned po novom roku pojde striekana izolacia na strechu, teplovodna podlahovka,cementovy poter, omietky atd atd zacne rosambo, brrr
najskor voda/odpady a potom elektrikar
lahsie sa uhnes kablom trubke, ako trubkou kablu
lahsie sa uhnes kablom trubke, ako trubkou kablu
SKILEX si prvý normálny človek čo to chápe 90% robot robíme po elektrikároch a je to hrôza musíme dávať stále bacha na káble niekde by sa to dalo inak žiaľ tá kabeláž tam zavádza a nedá sa presunúť komplikuje to zbytočne prácu, pritom vám sa robí dobre aj po nás.
a este jednu zmenu by som spravil, najskor omietky a potom podlahovku a poter. Ten bordel co vedia omietkari spravit je nieco neskutocne. Takisto sa omietkorom bude lepsie robit spodok ked tam poter este nie je.
Spoiler: ukázať
O tom ani nehovorím tak to riešili teraz na stavbe kde sme boli a čo ostalo na tých nových podlahách no nechcem byť človekom čo to bude robiť dlažbu ani tým čo to bude čistiť, chalani si upratovali ale aj tak tam toho ostalo na škrabanie dosť.
-
- Pokročilý používateľ
Kazdy robi ako je zvyknuty, cize kazdy si kvituje to svoje, to je normalne... p.s. to co som pisal neni exaktny postup,ale len vseobecne prace co nas cakaju...
Stefan a ako to silim,hm? vsetko riesim vopred aby sa podla moznosti bez prestojov pokracovalo...holt pocasie ovplyvnit neviem,takze to je velka premenna co sa este spravi a co po novom roku
Stefan a ako to silim,hm? vsetko riesim vopred aby sa podla moznosti bez prestojov pokracovalo...holt pocasie ovplyvnit neviem,takze to je velka premenna co sa este spravi a co po novom roku
-
- Pokročilý používateľ
v sobotu stretko so stolarom na cely barak, uvidime kam sa dostaneme... vsetci uz davaju terminy februar /marec.. takze najvyssi cas
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
tak ked robi cely barak mas potencial ze to zoberie prioritne vzhladom na vacsi zarobok ako jedna skrina a pod. drzim palce
-
- Pokročilý používateľ
nam to v klude staci na marec, pochybujem ,ze skor dokoncime barak...uz som sa nejako zmieril,ze okolie domu a pod budem postupne dokoncovat, nakolko sa luxusne dom predrazuje...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ale ved treba byt komunitny, urob grilovacku ala pretaktovanie, vybav lopaty a dojdeme na vikend porobit
-
- Pokročilý používateľ
prvy vecer rozbijacka a zvysok vikendu dospavanie komunitne akcie mam za sebou hah... napad dobry realizacia by pokulhavala )
uvidime no, v kazdom pripade uz sa dostavam do realnejsieho obrazu o cenach a pod
uvidime no, v kazdom pripade uz sa dostavam do realnejsieho obrazu o cenach a pod
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
no tak to nie, palenka az po robote inak to nejde ale ked ma clvoek silnu moralku da sa porobit najprv praca potom placa!