T-Com DSL - info, novinky,...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: T-Com DSL - info, novinky,...
Nie to znamena ze nemas ratio a privatny server ti zablokoval stahovanie
.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ti hovorim ze mi nejdu ziadne torrenty. ani ubuntu cez torrent si neviem stiahnut. len som rozmyslal ze blokovanie mohlo vyvolat to ze asi 60 hodin som bol v permanentnom seede (kym ma nezablkovali), aj ked za cely seed session bolo odoslanych iba 12 MB dat. nikdy som s tym doteraz problem nemal, ale pred mesiacom som sa stahoval a menil providera na telekom. aktualne na cely mesiac august mam datovu spotrebu 34 GB (podla vypisu telekom) co mi vobec vela nepride.
edit: no restartoval som router a uz mi idu. teraz neviem ci ten trapny adb router zabudol robit portforwarding, alebo som bol nejak blokovany na ip adresu. skor to typujem na ten router, zajtra im idem volat ci to vieme dostat do bridge modu
edit: no restartoval som router a uz mi idu. teraz neviem ci ten trapny adb router zabudol robit portforwarding, alebo som bol nejak blokovany na ip adresu. skor to typujem na ten router, zajtra im idem volat ci to vieme dostat do bridge modu
Naposledy upravil/-a molnart v Ne 12. Aug, 2018, 17:49, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
Tak potom neviem. Ja som na DSLku prekročil FUPko za mesiac toľkokrát (aj dvojnásobne), žeby mi nešlo cez net už ani forko a nikdy som s tým nemal problém.
.
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
kedysi najprv poslali warning. teraz neviem ako to je. asi sa ti resetom rutra zmenila IPcka. FUP u Tcomu je 300GB do mesiaca.
- molnart
- Pokročilý používateľ
skor to typujem na ten router. viazat obmedzenie na IP adresu je podla mna nerealne, jednak sa da jednoducho zmenit restartom routra a dana ip adresa bude pridelene niekomu inemu a potom by mal byt tiez obmedzeny aj ked nic nestahoval
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
napriklad tu na pretaktovani som obchytil ban presne kvoli tomu , ale to uz bolo davno. po resete (a zmene IP) som sa normalne prihlasil.
- molnart
- Pokročilý používateľ
tak dnes na zakaznickej linke som dal prepnut adb router do bridge modu. spravili to okamzite, ale zhodili pri tom dsl linku, musel som volat opat aby ho restartovali. potom dsl linka nabehla s tretinovou rychlostou, opat restart. pripajam vlastny router, ten drzi pripojenie asi 3 sekundy, potom sa odpoji. po asi 20x opatovnom pripojeni to drzi zatial hodinu, tak snad to bude ok.
- molnart
- Pokročilý používateľ
posledne dni mam taky problem s telekom dsl hlavne na mobilnych zariadeniach pripojenych na wifi - napr. neviem sa prihlasit do mobilbankingu lebo pise ze nie je konektivita, nejdu aktualizovat systemove aplikacie na androide (tie od vyrobcu ktore nejdu cez google play). ked prepnem na mobilnu siet vsetko ide. na pripojenom pocitaci s windows mi vsetko funguje. co to asi moze byt?
podla mna problem s DNS skus v routri zmenit napr na google dns
- molnart
- Pokročilý používateľ
to uz nastavene mam, kazdopadne skusil som automaticke dns od telekomu ale vysledok rovnaky
nema niekto tiez znovu problem s twich alebo niecim dalsim posledne dni vo vecernych hodinach, aktualne vidim vysoke latency to broadcaster 9s+, casty buffering, rovnako pomalsie nahodne nacitavanie stranok, vcera to bolo rovnake, cez den problem ziadny, vecer sa to znovu vracia.
Vcera som dokonca par hodin meral okolo 5% packet loss na google dns. vsetko testovane na viac pc, telefonoch. po prehodeni na mob internet problem mizne. odhadujem zas nejaky problem s ich connectom alebo niekde na trase.
Vcera som dokonca par hodin meral okolo 5% packet loss na google dns. vsetko testovane na viac pc, telefonoch. po prehodeni na mob internet problem mizne. odhadujem zas nejaky problem s ich connectom alebo niekde na trase.
- Leon
- Pokročilý používateľ
Včera som s twitchom nemal nič, ale teraz som vyskúšal, keď píšeš, asi 3 kanály a buffuje mi to každých 10s.
.
kamarat na slovanet dsl rovnake spravanie, 720p este ako tak ide ale 1080p nekonecny buffering
nevie niekto nahodou stranku alebo kde momentalne telekom uvadza planovane rozsirovanie, udrzbu a opravy pevnej siete?
myslim, ze kedysi sa to dalo pozriet este na starom webe moj t-com - dal sa tam urobit pekne export do excelu len teraz to uz nejako nikde nemozem najst.
myslim, ze kedysi sa to dalo pozriet este na starom webe moj t-com - dal sa tam urobit pekne export do excelu len teraz to uz nejako nikde nemozem najst.
https://www.telekom.sk/dokumenty/inform ... 1528719512patro16 napísal: ↑So 01. Dec, 2018, 19:43 nevie niekto nahodou stranku alebo kde momentalne telekom uvadza planovane rozsirovanie, udrzbu a opravy pevnej siete?