Ake je balenie procesorov TRAY? <LOCK>
- UFO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Mar, 2005, 20:00
Ake je balenie procesorov TRAY? <LOCK>
Okrem toho, ze procaky TRAY zvyknu mavat kratsiu zaruku oproti BOXom a neobsahuju chladic, aky je este rozdiel v baleni? Myslim tym krabicu, manual, nalepku
Za odpoved dakujem.
Za odpoved dakujem.
Naposledy upravil/-a UFO v Po 23. Okt, 2006, 21:41, upravené celkom 1 krát.
mno tray bude asi to, ze to nema absolutne nic... daju ti ho do ochranneho obalu (ten plastovy ktory byva aj v BOXe) takze ziadna nalepka, ziadna krabica, ziaden manual.... proste nic
Spoiler: ukázať
No, obvykle sa rozne cipy a zrejme aj TRAY procesory distribuuju v takych pevnych plastovych obaloch (je ich tam viacero kusov) a pokial sa to neotvori, tak by sa nemalo nic stat...
BTW: raz, pred par rokmi som v Ageme kupoval nejake veci a ako som cakal v sklade (mali este ten stary, maly) som tam videl jedneho skladnika, ako sa mu ten obal roztvoril a procesory sa mu rozsypali na zem...priznam sa, TRAY procesor by som si nikdy nekupil, aj keD je cena nizsia, nestoji to za pripadne problemy koli gramblavym skladnikom...
BTW: raz, pred par rokmi som v Ageme kupoval nejake veci a ako som cakal v sklade (mali este ten stary, maly) som tam videl jedneho skladnika, ako sa mu ten obal roztvoril a procesory sa mu rozsypali na zem...priznam sa, TRAY procesor by som si nikdy nekupil, aj keD je cena nizsia, nestoji to za pripadne problemy koli gramblavym skladnikom...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
- UFO
- Nový používateľ
Dakujem vsetkym za cenne info. Totiz ten procak nekupujem ja. Inac o cenu sa vobec nejedna, ide o to, ze dotycny objednava procak (z Agemu), ale ten konkretny model maju len v TRAY prevedeni (tiez by radsej bral BOX), preto som potreboval tieto informacie. Nuz aspon, ze bude v dakom ochrannom obale... Oops, ale ked niektori vravite, ze holy procak (dokonca konkretne v Ageme), resp, ze moze vypadnut... :8O: No ale hadam sa s nim nic nestane. Kazdopadne v zaruke bude
Este raz, vdaka za info.
Este raz, vdaka za info.
pravda. len si predstavte, ze kupili ste komp v ageme, a dve zakladne komponenty dostanete len tak holeho, ani sacok k tomu - konkretne som myslel RAM a CPU. inac v Libre tiez sa to predavalo v takych ochrannych umelohmotnych krabickach, ale zase v ageme som k ramke nedostal nic... neviem ako je tam s cpu-ckamy.
- UFO
- Nový používateľ
Takze procak (z Agemu) dnes prisiel zabaleny v tom priehladnom plastovom obale a samozrejme v nejakej krabici (neoriginalnej). Takze vsetko OK. Este k tomu zoberem AC Freezer 64 Pro.
Mimochodom, spomenul som si, ako som bol raz v Ageme po RAMku a dali mi ju len tak bez akehokolvek balenia, alebo sacka. Ale zase RAMka nie je procak, tak to bolo este ako tak. To som len tak spomenul k teme.
Takze to je vsetko, vdaka. Prosim LOCK.
Mimochodom, spomenul som si, ako som bol raz v Ageme po RAMku a dali mi ju len tak bez akehokolvek balenia, alebo sacka. Ale zase RAMka nie je procak, tak to bolo este ako tak. To som len tak spomenul k teme.
Takze to je vsetko, vdaka. Prosim LOCK.