Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
stefan ty sem uz asi triezvy zavitas iba omylom
Inak je ti jasne ze tie auta maju niekolko urovni sedaciek, kazda s inou urovnou komfortu?
Inak je ti jasne ze tie auta maju niekolko urovni sedaciek, kazda s inou urovnou komfortu?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
6ka ma hlavne male sedacky jak pre deti, aspon sedak/chrbat, bratranec ma novy model (teda sry minulorocny), neviem ci by to zrovna pre teba spqx bolo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak hej a som zabudol na insigniu, mala echt egr a aj stehennu podporu, posledne insignia co som cital,ze dalsiu uz ide sefovat psa. tuto siz rejme dali zalezat. a hej, neviem aky zlobor je spoqs tak je mozne ze mu bude mazda mala, ja som v 196cm uz suchal hlavu hore, ale zase opierku som aml skoro 90Stupnov, problemy s krizami. no zase 508 bude pristorovo nad hlavou tiez bieda. quicky odfot pls priestor vzadu. spominal som polovicke medacik a asi som sa trafil do dobrych dni ze nemala nervy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Celkovo je mazda interierovo mala, aspon pre mna osobne..vyska je jedna vec a sirka druha, hlavne chrbat zvykne byt problem
No ked sa k tomu dostanem hodim foto...este mi stale neprisli zimaky,takze nejake dva dni jazdit nebudem,bleee...
Inak ceedka je subjektivne vacsia ako 6ka, myslim osobny priestor na vodicovej a spolujazdcovej strane..aj ked sedim vzadu mam toho celkom dost - fakt som ani raz neolutoval vyber,klop klop nech este zene 3roky vydrzi a potom jej kupim nejake mensie suvcko
No ked sa k tomu dostanem hodim foto...este mi stale neprisli zimaky,takze nejake dva dni jazdit nebudem,bleee...
Inak ceedka je subjektivne vacsia ako 6ka, myslim osobny priestor na vodicovej a spolujazdcovej strane..aj ked sedim vzadu mam toho celkom dost - fakt som ani raz neolutoval vyber,klop klop nech este zene 3roky vydrzi a potom jej kupim nejake mensie suvcko
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
hawkeye: mne vadi, ze do praveho kolena mi zavadza stredovy tunel....
btw. ako pozeram tak pozeram, tak Nankang SV-3 vyzera lepsie ako Matador Mp92 a Barum Polaris 5 za rovnaku cenu...
btw. stale to tak je ze rychlostny a zatazovy index moze byt vyssi ? teda napr. 91V viem zobrat 94V ?
btw. ako pozeram tak pozeram, tak Nankang SV-3 vyzera lepsie ako Matador Mp92 a Barum Polaris 5 za rovnaku cenu...
btw. stale to tak je ze rychlostny a zatazovy index moze byt vyssi ? teda napr. 91V viem zobrat 94V ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
Mp92 mam na kii 3tiu sezonu a skutocne bez zavahania, aj vcera sme sa rozbiehali do kopca cerstvy sneh primrznute,bez preklzu,prisahal som,ze sa ani nepohnem...z mojej strany max spokojnost
Chris - hej, tie Nanking SV-3 vyzerajú úplne úžasne:
http://www.test-pneu.sk/zimne-adac-175-65-R14
Posledné miesto, nedostatočne
Vyzerajú lepšie akurát tak na zabitie
http://www.test-pneu.sk/zimne-adac-175-65-R14
Posledné miesto, nedostatočne
Vyzerajú lepšie akurát tak na zabitie
Hej, vyssi zatazavy aj hmotnosny moze
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Wingo: vyborne googli vies, teraz skus najst aj realny test vacsich rozmerov, nie R14 pre kolobezky.
Takisto je to jeden test autoadac, ktory vsetci prekladaju a stale vyhrava continental. Nahoda?
Takisto je to jeden test autoadac, ktory vsetci prekladaju a stale vyhrava continental. Nahoda?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
Myalim,ze to tu uz pisalo, zlu gumu spoznas az v tej jednej krizovej situacii,inak sa vsetky budu tvarit plus minus rovnako.
Osobne by som nevymyslal,bud si vezmi nieco overene kludne matadorky barumky (ak pozeras po tejto cenovke) alebo potom nieco priamoumerne lepsie cene...
Ja som objednal blizzaky,zrusili mi to,potom hankooky zrusili mi to a kedze uz nemam na vyber zobral som matadorky pre cls 245/45/18, nemal som naladu tipovat,tak som zobral co mam overene,ak by proste clsku nesadli tak ich vymenim,holt zima je tu a jazdit musim...
Ako som pisal na kii zatial len najlepsie skusenosti,ale zas normalna jazda,ziadne kraviny...ak je niekto pretekar tak potom by som sa plesol po vacku,ja mam pred tymto pocasim respekt
Osobne by som nevymyslal,bud si vezmi nieco overene kludne matadorky barumky (ak pozeras po tejto cenovke) alebo potom nieco priamoumerne lepsie cene...
Ja som objednal blizzaky,zrusili mi to,potom hankooky zrusili mi to a kedze uz nemam na vyber zobral som matadorky pre cls 245/45/18, nemal som naladu tipovat,tak som zobral co mam overene,ak by proste clsku nesadli tak ich vymenim,holt zima je tu a jazdit musim...
Ako som pisal na kii zatial len najlepsie skusenosti,ale zas normalna jazda,ziadne kraviny...ak je niekto pretekar tak potom by som sa plesol po vacku,ja mam pred tymto pocasim respekt
No mne nezavadzia ale tak kazdy ma inak:)Chris napísal: ↑Ne 02. Dec, 2018, 23:07 hawkeye: mne vadi, ze do praveho kolena mi zavadza stredovy tunel....
No tak hoď sem ten test, nevravím že nemôžu byť ale zatiaľ som nenašiel test v ktorom by dopadli dobre. Rovno si mohol hodiť link v tvojej odpovedi, načo čakať?
Na recenzie na heuréke apod. nákupných portáloch by som sa nespoliehal, mám už s nimi svoje skúsenosti, napr. 100 ľudí napíše že je výrobok v poho a sú spokojní, jeden že vôbec nesedia špecifikácie a keď ho odignorujem a kúpim to na základe skúseností tých 100 ľudí zistím že naozaj nesedia špecifikácie - z tých 101 bol jediný čo si kvalitu naozaj preveril.
A pri gumách je to ešte ťažšie pre bežného človeka keďže väčšinou nemá ako a s čím porovnať, stačí že sedia na diskoch, boli lacné a hneď spokojnosť 5*, prípadne kúpili nové auto dali naň nové gumy a hneď spokojnosť 5* lebo drží lepšie ako staré auto (ktoré možno bolo ešte bez ABS či ESP, bohvie v akom stave boli nápravy a koľko rokov mali tie staré gumy...)
Na recenzie na heuréke apod. nákupných portáloch by som sa nespoliehal, mám už s nimi svoje skúsenosti, napr. 100 ľudí napíše že je výrobok v poho a sú spokojní, jeden že vôbec nesedia špecifikácie a keď ho odignorujem a kúpim to na základe skúseností tých 100 ľudí zistím že naozaj nesedia špecifikácie - z tých 101 bol jediný čo si kvalitu naozaj preveril.
A pri gumách je to ešte ťažšie pre bežného človeka keďže väčšinou nemá ako a s čím porovnať, stačí že sedia na diskoch, boli lacné a hneď spokojnosť 5*, prípadne kúpili nové auto dali naň nové gumy a hneď spokojnosť 5* lebo drží lepšie ako staré auto (ktoré možno bolo ešte bez ABS či ESP, bohvie v akom stave boli nápravy a koľko rokov mali tie staré gumy...)
Staci uplne jednoduche porovnanie, najdes si nejaku sirsiu
bezpecnu zatacku do kopca a ides. Hned zistis co je ta guma zac
Ked raz zakrutu prejdes bez toho aby bliklo ESP s tym ze v polke zakruty mozes zabit plny plyn(sport contact 5)
Potom presadnes do druheho auta, kde su nejake eco smejdy, ides pomalsie a aj tak sa to hrnie cez predok...
Hned mas v hlave jasno, co si nabuduce kupis
bezpecnu zatacku do kopca a ides. Hned zistis co je ta guma zac
Ked raz zakrutu prejdes bez toho aby bliklo ESP s tym ze v polke zakruty mozes zabit plny plyn(sport contact 5)
Potom presadnes do druheho auta, kde su nejake eco smejdy, ides pomalsie a aj tak sa to hrnie cez predok...
Hned mas v hlave jasno, co si nabuduce kupis
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
jj tento navod vyzera ako objektiny test
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Skillex nie každá rodina má 2+ autá, a taktiež každé auto sa správa v zákrutách inak nehovoriac o rozličných rozmeroch pneu keďže sa bavíme o rozličných autách (mať doma 2 rovnaké modely je už fakt rarita ), takže v domácich podmienkach fakt len veľmi ťažko porovnávať dve gumy, ale je pravda že aj tak to tvoje porovnanie bude lepšie ako robí väčšina ľudí.
Preto sú tu nezávislé testy aby boli podmienky porovnateľné. Tiež im 100% neverím, keď sú rozdiely v hodnotení medzi gumami 2,1 a 2,3 to je minimálny rozdiel a je mi jedno kto z nich vyhral, vyberám v hornej polovici alebo aspoň kdesi v priemere, kľudne sa uspokojím aj 2,9 ak jazdím dôchodcovsky, ale keď už zimné gumy dostanú 5,5 v jazde na snehu a druhá najhoršia mala 2,9 tak im fakt nezverím svoj život a život svojej rodiny pokiaľ nenájdem žiadny iný test, a aj potom by som bol veeeeľmi skeptický.
Chris inak tu je aj priame porovnanie iného modelu s Barumkou v rozmere 16" (tá získala 2,4 na snehu, cca 2x lepšie hodnotenie ako jeden či druhý model Nankangu), pri rovnakej cene nevidím dôvod brať Nankang.
http://www.test-pneu.sk/zimne-adac-215-65-R16-SUV
Ak neveríme ADACu nevadí, aj v testoch Autobildu a Autoklubu ČR končia na posledných priečkach, asi to o niečom vypovedá. Dúfam že tu teraz na mňa nik nevytiahne konšpiračnú teóriu
Preto sú tu nezávislé testy aby boli podmienky porovnateľné. Tiež im 100% neverím, keď sú rozdiely v hodnotení medzi gumami 2,1 a 2,3 to je minimálny rozdiel a je mi jedno kto z nich vyhral, vyberám v hornej polovici alebo aspoň kdesi v priemere, kľudne sa uspokojím aj 2,9 ak jazdím dôchodcovsky, ale keď už zimné gumy dostanú 5,5 v jazde na snehu a druhá najhoršia mala 2,9 tak im fakt nezverím svoj život a život svojej rodiny pokiaľ nenájdem žiadny iný test, a aj potom by som bol veeeeľmi skeptický.
Chris inak tu je aj priame porovnanie iného modelu s Barumkou v rozmere 16" (tá získala 2,4 na snehu, cca 2x lepšie hodnotenie ako jeden či druhý model Nankangu), pri rovnakej cene nevidím dôvod brať Nankang.
http://www.test-pneu.sk/zimne-adac-215-65-R16-SUV
Ak neveríme ADACu nevadí, aj v testoch Autobildu a Autoklubu ČR končia na posledných priečkach, asi to o niečom vypovedá. Dúfam že tu teraz na mňa nik nevytiahne konšpiračnú teóriu