Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Ak by kupil mazdu 3 alebo thaliu, pardon p301, tak by bol deb1l
Combi , van alebo fastback je nevyhnutnostou
Combi , van alebo fastback je nevyhnutnostou
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Asi dodavka? Minivan? To je jedno. Skor ma udivuje kolko toho pre jedno dieta. Nad tym by som rozmyslal keby som mal tak tri v sedackach.
Do maleho crossovru ako je macan sa v pohode vojdu 3-4 ludia s deckom, vecami pre neho a batozinou na vikend.. ale tak chapem. Niekto chce dodavku. Este nalepky na zadne sklo dieta v aute nech je to kompletne.
Do maleho crossovru ako je macan sa v pohode vojdu 3-4 ludia s deckom, vecami pre neho a batozinou na vikend.. ale tak chapem. Niekto chce dodavku. Este nalepky na zadne sklo dieta v aute nech je to kompletne.
.
lol, keby pozeral sharana, alebo multivana tak nepoviem ani slovo
ale touran je o par cm vacsi golf, s kufrom o velkosti priemerneho kombiku nizsej strednej
ale touran je o par cm vacsi golf, s kufrom o velkosti priemerneho kombiku nizsej strednej
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
No mne mazda 3 bohate stacila az kym som nesuchal hlavu o strop(problemy s chrbtom a rovnam si operadlo) skoda ze lancer nema lepsi motor.tam tiez sme dali kocik dnu. Mazda 3 121kw ako why not. Kamos ma tourana a pre 1 dieta to je ako dodavka. Fkat dakomu netreba vela. Vid pravnik a fiat500. Aj mne chyba turbo(uprimne)vino mi nechuti.otvara sa pivo strong z kauflandu.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Vzdy ked vidim chlapa soferovat fiat 500, ci akykolvek iny odvodenec tej 500vkovej babskej obeznej bubliny (500L, XL, 500X), tak rozmyslam, co spachal, ze za trest v tom musi sediet Sak to je jak plastova hracka, aj zvnutra...secko oblucke, leskle a pastelove, jak barbie auto. Ze vraj image
Akoze, nepaci sa mi ani ten vsade dizajnovo vychvalovany Citroen DS zo 60-tych rokov...vraj nadcasove prekrasne auto. Neviem, same divne tvary, zadne kolesa pod karoseriou - to vzdy vo mne evokuje, ze na to postavili slona a auto sa taha po zemi...proste divne.
Podobne Citroen 2CV...divny nazov (co je to to "CV"?) a neforemna podobna plechovka.
Asi som nejaky opacny
Znamy ma Ford C-max, rocnik 2005 ci kolko (taka obdoba tourana) a v pohode do toho naprace zenu + potomka...a kopa miesta ostava. Hlavne vyssi strop v kufri dost pomaha. Uz kto ako chce, bud si clovek kupi kombika a kocik dozadu strka nalezato, lebo je dlhsi. Alebo si kupi kratsie MPV a dava to tam nastojaka
Akoze, nepaci sa mi ani ten vsade dizajnovo vychvalovany Citroen DS zo 60-tych rokov...vraj nadcasove prekrasne auto. Neviem, same divne tvary, zadne kolesa pod karoseriou - to vzdy vo mne evokuje, ze na to postavili slona a auto sa taha po zemi...proste divne.
Podobne Citroen 2CV...divny nazov (co je to to "CV"?) a neforemna podobna plechovka.
Asi som nejaky opacny
Znamy ma Ford C-max, rocnik 2005 ci kolko (taka obdoba tourana) a v pohode do toho naprace zenu + potomka...a kopa miesta ostava. Hlavne vyssi strop v kufri dost pomaha. Uz kto ako chce, bud si clovek kupi kombika a kocik dozadu strka nalezato, lebo je dlhsi. Alebo si kupi kratsie MPV a dava to tam nastojaka
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Tak P301 má veľký kufor, s kočíkom ani ničím iným ohľadom dieťaťa sme problémy nemali. Problém je bicykel či keď človek kupuje nejaký väčší nábytok a chce si ho odviezť sám
Inak ak by mal čistou náhodou dakto záujem (s cenou sa dá ešte hýbať):
https://www.autobazar.eu/peugeot-301-16 ... 97123.html
Inak ak by mal čistou náhodou dakto záujem (s cenou sa dá ešte hýbať):
https://www.autobazar.eu/peugeot-301-16 ... 97123.html
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Ftefan uz tolko tu krasnu 500ku nezavid ) je to dost okate
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
golf variant vs touran 605l vs 620l ale po sklopeni 1620l vs 1989l, ale veci ako vyssi posed, viacej miesta vzadu. Decko upinas vo vacsej vyske a ma viacej miesta vzadu + je ako 7 miestna verzia. Ale to sa asi tazko niekomu vysvetluje, kto ma pol roka vodicak aj s cestou nie ?
Touran neni nic ine ako golf nafuknuty smerom nahor. Pre 1-2 decka ideal (odskusane), sharan je uz vacsi ponuka aj viac, ale nestoji 25k ale 40k ze
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Pocet deti si urcite nebudeme fixovat pri cakani prveho, tak naplanovany zivot nemam aj ta 301 by posluzila, ale priznam sa, ze prave ozaj velke auta, priestranne ma lakaju, teraz som bol v tatrach na Opel Combo a to je prosto parada ze do kufra hodis co chces, interier presvetleny priestranny. akurat to nema cup holdery ze normalne nemas kam dat kavu, mega fail.
Ale som otvoreny vselicomu, ozaj v tej cenovke budem riesit konkretny kus, nech to je co to je. mozno tu na fore pomenime nieco
Ale som otvoreny vselicomu, ozaj v tej cenovke budem riesit konkretny kus, nech to je co to je. mozno tu na fore pomenime nieco
nikdy som nechapal preco si ludia davaju baby on board...az pokym nie som v rovnakej situacii...stiv napísal: ↑St 05. Dec, 2018, 20:35 Asi dodavka? Minivan? To je jedno. Skor ma udivuje kolko toho pre jedno dieta. Nad tym by som rozmyslal keby som mal tak tri v sedackach.
nálepka pojde aj na moje auto a dovod je jednoduchy - s malym mimino nemozem prudko brzdit resp nechcem, nechcem rychlo zrychlovat atd...proste male mimi je male mimi a nalepka ta ma upozornit na to a neblikat a netrubit jak sprosty len zato ze nezavodis
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ked je niekto chuj bude blikat trubit nalepka nenalepka podla mna
stiv s crosovermi prec chod, to nie su auta pre racionalnych ludi, mozno tak yeti a uz vobec okolo 5k.
stiv s crosovermi prec chod, to nie su auta pre racionalnych ludi, mozno tak yeti a uz vobec okolo 5k.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no kamos teraz predaval berlingo, a je to ako vravis, ale kopec ludi prioste chce mat ten pocit ze vezie vzduch rado, ze akoze maju rezervu keby daco trebalo nalozit. odporucam, smelo, ale velmi nepohodlen sedadla, to je fakt na kratsie vzdialenosti ze psoedis, odvezsies do skly,prace. neraz sme s tym sli KE-BA a inde a po 2hod to bolo emga na chrbat a to citim vela. inac judr more ja mam rad fiat asi ako ty mitsubishi outlander. piatok 14.12 idem do viedne a 28.12 s5 do presova, keby niekto chcel nieco poslat z vychodu/ na vychod.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Stare osobne dodavky bohuzial este neriesili velmi ergonomiu, prave na to je idealny novy rifter/berlingo ale 20k momentalne nemam na nove auto, inak by som ho uz kupoval
nie je to o vozeni vzduchu, hovorime stale o autach co su velkostou, razvorom a hmotnostou tam, kde hociake kombi ale maju jednoducho niekolko nasobne vyssiu uzitkovu hodnotu. a vzdusny interier je na nezaplatenie, byt v aute utopeny ako v jaskyni, to mozno v sportiaku, v rodinnom ma to nelaka.
Este ma Chris namotivoval na Hondu FR-V, lepsie vyzerajuca multipla. to by mohlo priestorovo tiez stacit.
Ja autom chodim do tatier, na hory, mam horolezecku vybavu, psa, chystame dieta a snad nie posledne. takze vela priestoru mne nehrozi. uvidime, na jar az swifta pdam na inzerat to sa lepsie predava v taky cas ale ak poznate niekoho kto chce paradny hot hatch kludne posunte
nie je to o vozeni vzduchu, hovorime stale o autach co su velkostou, razvorom a hmotnostou tam, kde hociake kombi ale maju jednoducho niekolko nasobne vyssiu uzitkovu hodnotu. a vzdusny interier je na nezaplatenie, byt v aute utopeny ako v jaskyni, to mozno v sportiaku, v rodinnom ma to nelaka.
Este ma Chris namotivoval na Hondu FR-V, lepsie vyzerajuca multipla. to by mohlo priestorovo tiez stacit.
Ja autom chodim do tatier, na hory, mam horolezecku vybavu, psa, chystame dieta a snad nie posledne. takze vela priestoru mne nehrozi. uvidime, na jar az swifta pdam na inzerat to sa lepsie predava v taky cas ale ak poznate niekoho kto chce paradny hot hatch kludne posunte