Všeobecná diskusia
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
tak novy Touareg sa mi zda dost velky aj vo vnutri. pre deti 6r+ idealne
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Aj nove volvo xc90 je dost velke zvnutra dokonca aj x5 ale pri rozpocte aky ma tak normalne suv nekupi a preco by to aj robil ked moze mal lepsie a novsie mpv.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ja zas nepoznam cloveka co ma suv ze by siel do nizsieho posedu za vlastne peniaze.(quicki sa nerata)ja som teraz nedavno sadal do astry a som sa skorolo polamal.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
vyssi posed nie je vysadou suv.
- warrior606
- Používateľ
stefan:
Ja do nizsieho posedu nepojdem a popritom nemam suv 90% mpv ma vyssi posed
Ja do nizsieho posedu nepojdem a popritom nemam suv 90% mpv ma vyssi posed
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
polievka sa ma jest doma alebo v restike, nie v aute. Lebo potom vyzera ako chlievstefan222 napísal: ↑Pi 14. Dec, 2018, 22:41 Jednoduska ale nechaj daco aj na rezervu litrik napr. A bojovnik ma pravdu.tiez bez koze nekupim nic. Dnes manzelka rozliala slepaci vybar pri krmeni a kebyze to ide na latku ta odpadnem. A kde tam este kopacne zo zadu spolujazdca. Ale podla mna skoncis pri suv
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
Hej. To mate recht. Ja akosi tie mpv som vylucil hned kedze solidne benziny som v ziadnom nenasiel a ford mi prisiel uber ugly.
Chris a ked budes mat 3r dcerku a budes sa musiet presuvat ta ti pripomeniem. V aute jeme minimanlne ale niekedy nie je ina moznost
Chris a ked budes mat 3r dcerku a budes sa musiet presuvat ta ti pripomeniem. V aute jeme minimanlne ale niekedy nie je ina moznost
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Polievku? Preboha to nás nikdy nenapadlo, keď už bola núdza zachránil to banán alebo dačo podobné, ale nie polievka.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Stefan, Ford Grand C max 1.5 Ecoboost, porovnatelny ak nie lepsi ako tvoj 1.5 TSI. to je uplne prve auto co ma napadlo s normalnym benzinovym motorom v ponuke a omnoho vacsou uzitkouviou hodnotou a projekciou bezpecnesej jazdy vdaka nizsie polozenemu tazisku 23 000 uz s automatom a vybavou titanium.
To len taka rychlofka, argumentacnou logikou nikdy nedojdes ku SUV ak su tvoje priority spojene s bezpecnostou rodiny.
To len taka rychlofka, argumentacnou logikou nikdy nedojdes ku SUV ak su tvoje priority spojene s bezpecnostou rodiny.
-
- Pokročilý používateľ
Vo forde som praveze bol a stale som bol nad rozppcet. Mne ukazuje len smax a galaxy na ich stranke. Tiez nemali acc,blind stpot a autohold(tie tri veci som chcdel).
Vybava uz davno nic neriesi v ziadnej znacke ked ide o doplnkovu vybavu co sa priplaca. Kamos ma mondeo v titanium a je to holota. Dalej som cital ako ide ofrd rusit xy modelov po celom svete(cost eficency). Uz kebyze mam ist od kpv tak mna skor lakal scenic(alebo grand scenic) ale tam som skoncil tiez. Nikde som sa nevedel tiez dostat do 25.dalsie vidim na pasat combi alltrach/okt scout -zvysene dlhe(planujeme malu ucit lyzovat) a pevne verim ze sa na to vysere(nemam rad zimu)
Vybava uz davno nic neriesi v ziadnej znacke ked ide o doplnkovu vybavu co sa priplaca. Kamos ma mondeo v titanium a je to holota. Dalej som cital ako ide ofrd rusit xy modelov po celom svete(cost eficency). Uz kebyze mam ist od kpv tak mna skor lakal scenic(alebo grand scenic) ale tam som skoncil tiez. Nikde som sa nevedel tiez dostat do 25.dalsie vidim na pasat combi alltrach/okt scout -zvysene dlhe(planujeme malu ucit lyzovat) a pevne verim ze sa na to vysere(nemam rad zimu)
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
To bol iba priklad Ford, a hej oni globalne maju trouble.
tak ci tak ja prosto SUV nekupim tak to tu zbytocne nehadz do mna ze tak urobim, nemam na to dovod. keby inak davali do noveho Riftera/Berlinga/Comba (same car) 1.6 benzin turbo tak je to best buy najuniverzalnejsie auto na svete, bohuzial iba trojvalec alebo diesel.
Tebe nech Karoq sluzi a verim, ze to aj robi a spokojne a to je zaklad
tak ci tak ja prosto SUV nekupim tak to tu zbytocne nehadz do mna ze tak urobim, nemam na to dovod. keby inak davali do noveho Riftera/Berlinga/Comba (same car) 1.6 benzin turbo tak je to best buy najuniverzalnejsie auto na svete, bohuzial iba trojvalec alebo diesel.
Tebe nech Karoq sluzi a verim, ze to aj robi a spokojne a to je zaklad
- warrior606
- Používateľ
No hej pri novsich fordoch je titanium zaklad potom je titanium X a vignale kym pri starsich fordoch bola titanium najvysia tak teraz je najnizsia vybava marketing je svina
Tak ale Smax je niekde uplne inde ako tvoj baby kodiaq(nespomeniem si na meno), cize jasne ze aj stoji viac
To je jak keby si porovnaval fabcu a passata
To je jak keby si porovnaval fabcu a passata
Nesledoval som, bol si ten trojvalec ecoboost aj otestovat? Chalani s klubu si ho vo Focuse totiz velmi pochvalovali.Jednoduska napísal: ↑Pi 14. Dec, 2018, 13:56 no Ford ma (alebo skor mal) velmi prekvapivo siroku ponuku MPV, B,C,S,Galaxy, ozaj kazda velkost.
mne by aj ten B max stacil ale trojvalec ma nijako nevie presvedcit. C max tiez pozeram ako potencionalneho kadeta, na S nemam budget v normlanom rocniku. Ak chces na jar mozem kupit od teba
Inak co sa tyka Fordov a vybavy Titanium, problem je v slovenskom importerovi. Naprklad Summit v BA je cisty odpad, ktory isiel dokonca proti slovenskym klubakom a chcel ich zalovat za pouzivanie loga na stranke a podobne veci. Vsetci z klubu co kupovali auto (ked som bol este v klube aktivny) ho kupovali za hranicami v Cechach kvoli ovela lepsej cene a hlavne moznosti nakombinovat si vybavu ako chces.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Tak rifetrf/berlingo som aj chcel a ver mi ze kamos mi pozical(mal tri) a vsetko je to len robotnicka dodavka.na dlhsiu trat(hoc aj hodinu) by si velmi trpel. Sedadlo podovoOk dotlmenie vsetko cele zle ak hladas komfort. Ale inac to auto sluzi na coma-prevoz nadrozmerneho tovaru,zasobovanie.ale rodine auto? To bybsi fakt nadaval. Jedine co je uber plus ze to je priestranne, ale ze z twinga(dnes som inac na teba myslel ked stalo jedno na ulici) a potom swift ta zrazu do dodavky. Ja som si aj kugu(to fuj fuj suv) skladal a pod 30k ani za pana neslo. Tu hondu frv mas vyhliadnutu? Neaky link? Ja som v karoqu tiez nadaval ze preco nedlai 2tsi hned na zaciatku,az teraz. Ale zene sa zacina honda crv pacit
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook