Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
stefan: ale predtav si co ste nevydzali po najblizsiu benzinku ?
inak tieto MPV alla Touran maju aj take vyklopne stoliky
inak tieto MPV alla Touran maju aj take vyklopne stoliky
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Hej. Ale veducemu sa vw interier nelubi. To zas berem. A ten vyvar bol praveze kupeny na benzinka a uz mi aj zena nasledne nalozila ze som lol a mohli sme na mieste zjest ale celkom som sa plasil. Inac ak niekomu pomoze hned za povazksou bystricou smer Ba je super shell cerpacka s fajnou restikou. A na smolenickej v petrzalke na slovnaftke dlho mega vysavac ide za 50centov a saje ako rumunka na dialnici, az som nemal co sat z auta.dakde zhltne 50centov a nadavam ze to sam som mohol vysat spinu
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Stefan nevies ocividne o tom ze je vonku nove berlingo rifter combo life. uplne ine auto ako predosle verzie, nie je to len dodavka uz je to idealne rodinne auto, cely predok je zdielany z 508 novou, pohodlim je to uplne inde ako predosle dodavkove verzie.
Blackhawk, kolega ma ten B max, ono to ide fajnovo mne jednoducho nevonia 3 valec, jasne ze by som v tom jazdil veselo ak mi to niekto da ale ak to mam kupit radsej nieco ine si vyberiem. 1,5 ecboost C max by sa mi velmi pacil ale tie su drahe na mna.
Je to na koniec vsetko o pocitoch, teda u mna Tourany su fajn ako sme si pisali ale to je.... neviem, nemastne neslane ozaj mam radsej francuzov aj zo vsetkymi ich slabostami ale clovek sa smeje len ku tomu autu ide. hh.
EDIT:
dnes som bol zo swiftom u mechanika, hneva ma uz vymenema lambda a nasledna kontrolka motora na com som uplne alergicky kedze auto nic nie je, je toho aj plne suzuki forum ale priamu odpoved som nenasiel. a silentbloky vrzgaju predne ked mrzne, to uz nebudem menit novy majitel sa t oale pri kupe samozrejme dozvie nech je rdy. uz teraz mi je luto
Blackhawk, kolega ma ten B max, ono to ide fajnovo mne jednoducho nevonia 3 valec, jasne ze by som v tom jazdil veselo ak mi to niekto da ale ak to mam kupit radsej nieco ine si vyberiem. 1,5 ecboost C max by sa mi velmi pacil ale tie su drahe na mna.
Je to na koniec vsetko o pocitoch, teda u mna Tourany su fajn ako sme si pisali ale to je.... neviem, nemastne neslane ozaj mam radsej francuzov aj zo vsetkymi ich slabostami ale clovek sa smeje len ku tomu autu ide. hh.
EDIT:
dnes som bol zo swiftom u mechanika, hneva ma uz vymenema lambda a nasledna kontrolka motora na com som uplne alergicky kedze auto nic nie je, je toho aj plne suzuki forum ale priamu odpoved som nenasiel. a silentbloky vrzgaju predne ked mrzne, to uz nebudem menit novy majitel sa t oale pri kupe samozrejme dozvie nech je rdy. uz teraz mi je luto
-
- Pokročilý používateľ
To bol ftip ze ten vysavac saje ako neaka prostituka veduci. A ten rifter je stale len dodavka. Ale prakticka dodavka.ja ti chcem matko dobre aby si za volantom netrpel.2.1 robis?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Had to podla mna pochopil, len sa cudoval, ze mas asi realne skusenosti ked to vies porovnat.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
No Stefan nie je to dodavka. sadni si do toho a potom napis bez urazky, ale interier je na vyssej urovni ako Karoq.
2.1 asi robim, ale neviem ci pojdem do officu.
2.1 asi robim, ale neviem ci pojdem do officu.
Sedenie je niekde kde kaktus alebo c3..
Na spacetourer to ale nema.
Na spacetourer to ale nema.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
mozno co sa tyka citroenu, peugeot ma svoj malu volant a celkovo mi pride najluxusnejsi interierom. ale je aj najdrahsi veru.
Peugeot riadne podražel posledné roky, s kvalitou dvihli aj cenu.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
neviete ako je to s pokutami za parkovanie zo zahranicia ? parkovanie na sukromnom pozemku,bolo free len trebalo listok...
Naposledy upravil/-a Chris v Ne 23. Dec, 2018, 00:56, upravené celkom 1 krát.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
No neopravnene statie na cudzom pozemku asi posunu klasickej fizlarni ale mozno chcu teba aj seba usetrit od papierovaciek. daj foto more kde si stal?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Zo Scenica som zvyknutý na druhé zrkadlo, ktorým môžem sledovať, čo robí vzadu dieťa. Aký typ poradíte, keď to nie je v aute od výroby? Niečo nastaviteľné na clonu?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Odporucam dokupit modul manzelka/milenka 2.0, ten dokaze spravit presne to, co vyzadujes. Nevyhodou ale su vyssie prevadzkove naklady (hlavne modul milenka) a celkovo sa tento modul lubi kazit (naladovost elektroniky) a niekedy treba natvrdo restart (na nete radia restart pomocou najcastejsie darcekovych modulov, vo forme SW updatu).
ako sa co najlacnejsie dostat k funkcnej diagnostike? TCS CDP?