nasa mila slovenska posta
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: nasa mila slovenska posta
Minuly tyzden som poslal 16 balikov a vsetko prislo nacas. Tento tyzden maju urcite peklo.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Roky je to tak, že v decembri pred sviatkami je problém, tak s tým počítajte.. v podstate nie jeden obchod nevie už garantovať cez kuriéra (DPD, atď) a nie to cez SL poštu. Mne mešká viacero zásielok, s čím som oboznámil každého jedného.. a konečne ako som už raz spomenul, nemusím riešiť hotovosť a len ťuknem kartou a je to vybavené.
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Tak v mojom pripade to 3 zo 4 balikov zvladli na D+4 a jeden zjavne dorucit nestihnu...
Este vacsia haluz je SDS, ktora mala dorucovat balik smerom ku mne. V utorok ho zobrali na rozvoz. Ked som si pytal kontakt na kuriera, tak napisali, ze sa stratil a budu informovat odosielata. Ten mi chcel poslat objednany tovar v novej zasielke ale este predtym ho informovali, ze nasli povodnu zasielku a budu mi ju dorucovat. Je piatok a stale nic... podla zmluvy im pritom garantuju D+1
Este vacsia haluz je SDS, ktora mala dorucovat balik smerom ku mne. V utorok ho zobrali na rozvoz. Ked som si pytal kontakt na kuriera, tak napisali, ze sa stratil a budu informovat odosielata. Ten mi chcel poslat objednany tovar v novej zasielke ale este predtym ho informovali, ze nasli povodnu zasielku a budu mi ju dorucovat. Je piatok a stale nic... podla zmluvy im pritom garantuju D+1
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Vypisovať takéto veci, akí sú zlí a že mi negarantovali D+1 atď, ako keby to robili celý rok, pritom je to furt jedno a to isté na Vianoce. Ja sa Vám čudujem, že sa ešte čudujete.
.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
pozri, seriozne kurierske spolocnosti to zvladaju aj cez vianoce
mozno nie s uplne lowcost tarifou ale s tou drahsou uplne vpohode
Next Business Day dorucenie vramci EU, nie len slovenska
vecer sa prevezmu baliky zo skladu napriklad v NL, cez noc letia do cielovych krajin a rano su pripravene na rozvoz kurierom
sam som bol na poste prevziat list ktory bol prilis velky na dorucenie [podla dorucovatela] ale zaroven nie dost velky aby bol balikom a prisiel kurierom
a na poste milion ludi ze trebalo cakat 30+ minut s tym ich listkovym systemom
mozno nie s uplne lowcost tarifou ale s tou drahsou uplne vpohode
Next Business Day dorucenie vramci EU, nie len slovenska
vecer sa prevezmu baliky zo skladu napriklad v NL, cez noc letia do cielovych krajin a rano su pripravene na rozvoz kurierom
sam som bol na poste prevziat list ktory bol prilis velky na dorucenie [podla dorucovatela] ale zaroven nie dost velky aby bol balikom a prisiel kurierom
a na poste milion ludi ze trebalo cakat 30+ minut s tym ich listkovym systemom
...
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
no ja mám doručené z 10 balíkov tento týždeň našťastie 9, jeden nestihli, takže celkom ok
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Jop, UPS express zvlada Holandsko, Rakusko, Nemecko, Bratislava za jeden den (konkretne vcera). Posta na D+4 po Slovensku.
Preto sa posielali pozdravy uz pred tyzdnom (100+ks). Komu ale nedojdu darceky tak...
Preto sa posielali pozdravy uz pred tyzdnom (100+ks). Komu ale nedojdu darceky tak...
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Darceky cez internet sa nakupuju najneskor koncom novembra. December je vzdy cista loteria.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Prisiel mi vianocny email spam od SR posty. Dakujem im tiez.
Inak uz mi volali na reklamaciu ohladom znicenej schranky, o ktorej som tu pisal. Chceli mi zaplatit kompenzaciu (financnu), kedze z videozaznamu sa nevyvlecu, ale tak som im povedal, ze ked mi pisomne slubia, ze mi uz 3x neznicia schranku, tak bude vsetko OK z mojej strany. Tak som teda zvedavy.
Inak uz mi volali na reklamaciu ohladom znicenej schranky, o ktorej som tu pisal. Chceli mi zaplatit kompenzaciu (financnu), kedze z videozaznamu sa nevyvlecu, ale tak som im povedal, ze ked mi pisomne slubia, ze mi uz 3x neznicia schranku, tak bude vsetko OK z mojej strany. Tak som teda zvedavy.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No zasa ani zahraničné není všetko ružové.
DHL v Nemecku mi v rámci DE doručuje balík už od 18teho. Takže tiež tam majú fofre a nestíhajú.
DHL v Nemecku mi v rámci DE doručuje balík už od 18teho. Takže tiež tam majú fofre a nestíhajú.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Potvrdzujem, v UK som mal s kuriérom len zlé skúsenosti, aj keď objednával som tam iba raz, takže 1 zlá z 1
Ja zase mozem pochvalit postu. V utorok mi poslali balik postovym kurierom na adresu, vo stvrtok mi klopal na dvere. Najprv som bol skepticky, lebo vacsinou iba dostanem zlty listok ze ma nezastihli na adrese.
Uplne opacne fungovala UPS, kde nam isli baliky z Nemecka, ktore mali dorucenie NBD. V pondelok 17.12. som si nasiel v trackingu ze som nebol dostupny na dorucenie, v utorok poznamka ze som nebol zastihnuty. V stredu pre istotu nic. Vo stvrtok som sa im nevedel dovolat ale v trackingu pisalo ze bude prebiehat pokus o posledne dorucenie. Tak som aspon poslal mail nech mi daju kontakt na kuriera, ze by som vedel aspon priblizny cas kedy ma cestu okolo. O dve hodiny prisla odpoved, ze balik zostal v depe a nebude sa dorucovat. Tak po to zbehol kolega
Uplne opacne fungovala UPS, kde nam isli baliky z Nemecka, ktore mali dorucenie NBD. V pondelok 17.12. som si nasiel v trackingu ze som nebol dostupny na dorucenie, v utorok poznamka ze som nebol zastihnuty. V stredu pre istotu nic. Vo stvrtok som sa im nevedel dovolat ale v trackingu pisalo ze bude prebiehat pokus o posledne dorucenie. Tak som aspon poslal mail nech mi daju kontakt na kuriera, ze by som vedel aspon priblizny cas kedy ma cestu okolo. O dve hodiny prisla odpoved, ze balik zostal v depe a nebude sa dorucovat. Tak po to zbehol kolega
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Čiže kvôli tebe niekto nedostal balík čo posielal z pondelka hej? lebo v utorok zobrali tvoj
.