Neviem, ci to budem vediet spravne vysvetlit, no potreboval by som poradit ohladom odposluchu spevacky pre skusani spevu, teda:
Manzelka doma rada "trenuje" spev a kedze spieva jazz, tak potrebujem poradit ohladom vyberu programu a mikrofonu, ktore dokazu nahrat jej hlas, ale aby sa aj realne pocula pocas spevu. teda pusti si nejaky podmaz na sluchadla, do toho spievala do mikrofonu, pocula aj sama seba v sluchadlach a aby jej to aj pc nahral s tym, ze si to moze spatne prehrat. zostava z popisu by mohla byt dostacujuca na nie profesionalne vyuzitie, na to chodieva nahravat do studia, ale pred vystupeniami by sa mohla "preskusat" a byt pripravena doma.
Dakujem za akekolvek rady, ja som laik, nevyznam sa do toho a maximalne jej pomaham s ingliš pronansijejšn
Domaci odposluch pre spevacku cez PC
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Domaci odposluch pre spevacku cez PC
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
Re: Domaci odposluch pre spevacku cez PC
Na taketo pouzitie odporucam maly mix s USB (cize ma vstavanu zvukovu kartu). Signal z mikrofonu ide tym padom priamo, mimo PC, cize bez latencie (velmi dolezite!). Podmaz sa da k tomu primiesat z PC pripojeneho cez USB. Zaroven sa da signal z mikrofonu nahravat.
Ja mam doma Alesis multimix 4. Pripadne Behringer, alebo Yamaha robia taketo male USB mixy.
Ja mam doma Alesis multimix 4. Pripadne Behringer, alebo Yamaha robia taketo male USB mixy.
Re: Domaci odposluch pre spevacku cez PC
K pocuvaniu nahravacieho zariadenia netreba vobec nic specialne.
Keby som to potom nahraval napriklad v GoldWave a chcem mat nahranu hudbu aj spev spolu, zvolim ako nahravacie zariadenie loopback mojho vystupneho zariadenia.
Keby som to potom nahraval napriklad v GoldWave a chcem mat nahranu hudbu aj spev spolu, zvolim ako nahravacie zariadenie loopback mojho vystupneho zariadenia.
Spoiler: ukázať