The V Platinum series joins Cooler Master's high end PSU lineup. Equipped with 100% Japanese capacitors, an 80 PLUS Platinum efficiency rating and wattage levels of 850, 1000 and 1300W. The built-in Thermal Regulation Mode (TRM) of the V Platinum regulates the temperature of the PSU by slowly increasing the fan speed when temperatures increase, maintaining a comfortable unit temperature and minimizing noise output. This full-modular PSU comes with thicker, 16 AWG PCIe cables and a 10-year warranty for years of powerful performance.
The built-in Thermal Regulation Mode (TRM) of the V Platinum regulates the temperature of the PSU by slowly increasing the fan speed when temperatures increase, maintaining a comfortable unit temperature and minimizing noise output.
Revolučné.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Nejak ma to nevzrusuje. 1600W verzia sa mi paci stale viac. Maju aj 1000W, tiez bez I. Mozno este dojdu aj s tym softwarom za nejaky priplatok ickove modely.
Naposledy upravil/-a stiv v Po 07. Jan, 2019, 21:37, upravené celkom 3 krát.
... inak na dlhú dobu "i" verziám asi odzvonilo. Čiže monitoring zatiaľ papa. Som si hovoril prečo vymizli HX Ička aj AX1600i, keď vyšiel iba nedávno, no vraj firma ktorá to pre nich robí už nemá záujem o consumer segment.
Výborne, takže takže AX idú domov. Len škoda tých cien...neviem, ale i keď tá cena už nie je tak hrozná (bol by som zvedavý na 750W model), tak neviem, či by som dokonca sám sebe vedel argumentovať takú investíciu.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
U zdroja s 10 r. zárukou ani netreba argumentovať. Ak je návrh top, tak tých 200 € je v podstate veľmi nízka investícia, keď vieš, že najbližších 10 rokov do zdroja nedáš ani euro, keby hocičo.
To je OK, len som chcel vypichnúť, že ľudia napr. menia mainstream grafiky za vyššie ceny každé 2-3 roky a každý to má za rozumnú kúpu, ale keď niekto spomenie 200+ € zdroj, tak kopec ľudí vyskočí jaký je to "ego-hunting". Pritom opak je pravda.
Naposledy upravil/-a mino_85 v Št 10. Jan, 2019, 18:19, upravené celkom 1 krát.
Na zdroji sa neoplati moc setrit. Ja som mal so zdrojmi vzdy problem. "Iba" gold, kratke kable, piskajuci/bzuciaci seasonic platinum, pokazeny fan v dalsom seasonicu, slaba wattaz na sli, hlucny fan...
Potom som vychytal Leadex Titanium 1600W za cca 250 s plnou zarukou a parada. Nic nepiska, ide pasivne, zapojim co chcem (3-way nebol problem), top ucinnost a aj zdroj. Prezil uz par kariet aj X99 a X299. Snad najlepsia kupa co sa tyka HW. Zvysok je spotrebka co o 2 roky je uz stare a nahradene novym modelom/eol. Ale na ukor slabsieho CPU a GPU by som ho zrejme nekupil.
Ináč keď už sme pri tom, aj mne sa zdá, že môj Focus Plus Gold nie je úplne v poriadku. Keď je v záťaži, dosť čudné zvuky idú z PC a pred tým zo starým zdrojom mi to nerobilo. Také prerušované pravidelné rezonovanie alebo čo. Neviem to popísať. Kupoval som v alze, len sa mi to nechce nejak riešiť byť bez zdroja...