Vopred sa ospravedlňujem ak som založil tému do zlej sekcie ale tiež je to program s ktorým mám problem, ak tak poprosím presunúť do spravnej Ďakujem.
Ahojte, na Vianoce mi žena kúpila Xbox X tak si vravím že to skúsim použiť ako mediálny prehrávač k TV keďže sa na store nachádza Kodi o to lepšie.
Od začiatku mám s tým len problémy je jedno čo tam pustím či je to 4K, FULL HD alebo daka pofiderne kino kvalita. Skúšal som prehrávať filmy s Nasu cez Sambu ale aj s HDD či USB (vyskúšal som viacero zariadení). Všetko čo tam dám spustiť sa správa rovnako nefunguje to dobre.
Filmy sa sekaju, kockuju sa alebo sú zelené, niekedy Kodi úplne vytuhne, neviem či tam mám niečo zle nastavené alebo je Xbox ozaj len krabička na poličku, lebo trištvrte tých filmov mi prehra aj mobil bez problemov a bez mihnutia oka cez Kodi.
Bol by som rád sa každú radu ak teda niekto používa Xbox ako prehrávač, mám doma aj Vero4K ktoré prehra všetko no chcel som ho posunúť deťom ku TV lebo tam nemajú Smart takto by to aspoň sčasti vyriešilo YT a podobne.
Ďakujem
KODI Xbox X
Re: KODI Xbox X
Kodi na Xbox je stale len beta. 4k neslo ani mne, ale s 1080p h264 a h265 som problem nemal. Tiez som prehraval zo siete, ale cez NFS.
Detom posun Xbox, potesia sa viac
Kamosom som daval na Xbox-s kodi a islo prehrat pocas kratkeho testu vsetko bez problemov dokonca aj so stream cinema. Mozno este na x neodladili alebo co ale vseobecne xbox verzia je len skusobna. Mozno kodi fora lepsie pomozu.
Kamosom som daval na Xbox-s kodi a islo prehrat pocas kratkeho testu vsetko bez problemov dokonca aj so stream cinema. Mozno este na x neodladili alebo co ale vseobecne xbox verzia je len skusobna. Mozno kodi fora lepsie pomozu.
No ja som skúšal všetko možné, a všetky možné formáty a výsledok ten istý, skúsim teda tie fóra keď vám to ide dobre asi je niekde inde chýba.
EDIT: Hneď prvá téma na Kodi fórum čosi majú od poslednej aktualizácie s akcelaraciov pre Xbox X, bolo tam dáke riešenie no mne to aj tak nefunguje takže počkám na nový build.
EDIT: Hneď prvá téma na Kodi fórum čosi majú od poslednej aktualizácie s akcelaraciov pre Xbox X, bolo tam dáke riešenie no mne to aj tak nefunguje takže počkám na nový build.