Repro: Z plastu do dreva?
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Ako myslis ladil? Spredu na subac sla doska o hrubke 13mm a len ten konec do tej dosky som si dal spravit z antikoru. Inak original kartonova rura tam ostala, akurat som ju nastriekal na strieborno, ale je to uplne ina strieborna a na fotke to vidno ale aj tak to je pod stolom takze to je viacmenej jedno.
Bassreflex musi byt naladeny na istu frekvenciu aby co najlepsie vyuzil schopnosi reproduktora. Ak je trubka povodna (original dåzka a priemer) a zachoval si objem tak to je v pohode... Ak je bedna vacsia a bassreflex ostal zachovany tak bude ladenie nizsie, co v pripade prerabky takehoto typu tiezsubwofoera nie je na skodu.
Lepsie trafo ti zaruci vyssi vystupny vykon a tym padom brutalnejsie basy (aj keD s takym repracikom... )
...akym vzorcom to pocitas?bo ten hra naozaj cisto, minimalne o 50% lepsie ako predtym.
Spoiler: ukázať
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
niekto ma vzorec na usi
trafko ti prida na hudobnom vykone a dynamike....pocita sa to tak ze mas napr. zosik 2x60w tak ti treba 120x 2 = 240w trafo,najlepsie toroid lebo ma mensi odpor a tym padom tvrdsie napajanie...na subik sa dava napr. mas 60w tak aspon 150w toroid,samozrejme ak z toho chces maximalny vykon
fyzika je tu a vzdy bola,neoje..s ju
trafko ti prida na hudobnom vykone a dynamike....pocita sa to tak ze mas napr. zosik 2x60w tak ti treba 120x 2 = 240w trafo,najlepsie toroid lebo ma mensi odpor a tym padom tvrdsie napajanie...na subik sa dava napr. mas 60w tak aspon 150w toroid,samozrejme ak z toho chces maximalny vykon
fyzika je tu a vzdy bola,neoje..s ju