Repro: Z plastu do dreva?

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

Ako myslis ladil? Spredu na subac sla doska o hrubke 13mm a len ten konec do tej dosky som si dal spravit z antikoru. Inak original kartonova rura tam ostala, akurat som ju nastriekal na strieborno, ale je to uplne ina strieborna a na fotke to vidno ale aj tak to je pod stolom takze to je viacmenej jedno.
KocuR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa KocuR »

Bassreflex musi byt naladeny na istu frekvenciu aby co najlepsie vyuzil schopnosi reproduktora. Ak je trubka povodna (original dåzka a priemer) a zachoval si objem tak to je v pohode... Ak je bedna vacsia a bassreflex ostal zachovany tak bude ladenie nizsie, co v pripade prerabky takehoto typu tiezsubwofoera nie je na skodu.
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa BoBo_ »

ak ta mozem poopravit....ten tiezsubwoofer nema 30w,zaprve mu to to trafko neda tolko a za druhe taky isty repracik mam doma,dal som ho na 30w sinus a 50hz,za 3sekundy smrdeeeeeeeel :lol:
s tym trafkom a tiezsubwooferom nieco rob,inak vzhladovo bednicky pekne,vidno ze to robil stolar,ne jako te moje :red:
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

Pocuj BoBo, ked stale vravis aby som vymenil to trafo. Bude to mat nejaky vysledok na kvalite zvuku alebo vykone?

A subwoofer nemam dovod menit, bo ten hra naozaj cisto, minimalne o 50% lepsie ako predtym.
KocuR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa KocuR »

Lepsie trafo ti zaruci vyssi vystupny vykon a tym padom brutalnejsie basy (aj keD s takym repracikom... :-D )
bo ten hra naozaj cisto, minimalne o 50% lepsie ako predtym.
...akym vzorcom to pocitas? :lol:
Spoiler: ukázať
i7 4770k+HE-02/Z87 Plus/4x4GB DDR3/RX5700XT Strix/250GB EVO840/1TB QVO/Define R4+4xA14/P-660/Essence STX/U2718Q/K70Mk.2 LP/G500s
Onkyo A9010/custom JPA100SE amp, custom speakers (SPH165KEP+DT350NF), AR5BT
Onkyo TX-RZ740, custom speakers (Dayton ND105/ND91+Peerless NE25VTS-04/Dayton ND25FA), custom sub (Dayton UM10 + Monacor SAM500D)
Synology DS418 + 4x4TB Red, Mikrotik hAP AC, 1Gb Antik
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa BoBo_ »

niekto ma vzorec na usi :D
trafko ti prida na hudobnom vykone a dynamike....pocita sa to tak ze mas napr. zosik 2x60w tak ti treba 120x 2 = 240w trafo,najlepsie toroid lebo ma mensi odpor a tym padom tvrdsie napajanie...na subik sa dava napr. mas 60w tak aspon 150w toroid,samozrejme ak z toho chces maximalny vykon :wink:
fyzika je tu a vzdy bola,neoje..s ju :red:

Návrat na "Zvuk a PC"