ABIT KN9 Ultra
- pmasarik
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
ABIT KN9 Ultra
Zaujima ma ci ma niekto dosku ABIT KN9 Ultra a ake ma s nou skusenosti.
Budem trochu pretaktovavat takze ma zaujimaju aj moznosti nastavenia, hlavne rozsahy napatia a podobne.
Dalej ci je v baleni ten zadny panel s Firewire.
Dik za kazdu radu, lebo teraz mam ASUS M2N4-SLI a napatie pre CPU nejde zdvihnut nad 1,35V.
Budem trochu pretaktovavat takze ma zaujimaju aj moznosti nastavenia, hlavne rozsahy napatia a podobne.
Dalej ci je v baleni ten zadny panel s Firewire.
Dik za kazdu radu, lebo teraz mam ASUS M2N4-SLI a napatie pre CPU nejde zdvihnut nad 1,35V.
- pmasarik
- Používateľ
A vidis tam niekde napisane rozsahy napatia pre procesor?AjsTi napísal:Co bnajskor sa pozret tam ako tu zadat takuto otazku ?
Na obrazku je vidiet nejaky zadny panel a mozno je tam aj Firewire, ale je to naozaj tak? Neodpovedal by mi podla teba lepsie niekto kto tuto dosku vlastni?
A navyse nie kazdy sme sa ucili na skole po anglicky, takze pre mna je to dost velky problem precitat si anglicku recenziu...
Nic v zlom to len pre vysvetlenie preco som to zadal
Ani ja niesom anglictinar , ale snazim sa hladat na nete a ak nenajdem sa pytam. Ide o to chciet :roll:pmasarik napísal:A vidis tam niekde napisane rozsahy napatia pre procesor?AjsTi napísal:Co bnajskor sa pozret tam ako tu zadat takuto otazku ?
Na obrazku je vidiet nejaky zadny panel a mozno je tam aj Firewire, ale je to naozaj tak? Neodpovedal by mi podla teba lepsie niekto kto tuto dosku vlastni?
A navyse nie kazdy sme sa ucili na skole po anglicky, takze pre mna je to dost velky problem precitat si anglicku recenziu...
Nic v zlom to len pre vysvetlenie preco som to zadal
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- pmasarik
- Používateľ
A co sa tyka toho firewire pytam sa preto, lebo tu je napisane nasledovne:
Majitele digitalnich videokamer potìsi FireWire rozhrani se dvìma IEEE-1394a porty, jednim na zadni stranì desky, dalsim ve formì headeru.
A keD sa pozries na tie obrazky pri tom teste tak tam ziadny konektor nie je...
Majitele digitalnich videokamer potìsi FireWire rozhrani se dvìma IEEE-1394a porty, jednim na zadni stranì desky, dalsim ve formì headeru.
Toz beriem spet a omluvam sa. Ohladom toho firewire , na webe ati je 2 x IEEE1394 header , pozrel som si dosku a nic tam nieje. Takze ta firma co to ponuka , zrejme ma nedostatocne informacie. Co sa tyka rozsahu napetia , skus napisat svoj dotaz tu . Este raz sorrypmasarik napísal:A co sa tyka toho firewire pytam sa preto, lebo tu je napisane nasledovne:
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Re: ABIT KN9 Ultra
mam abit kn9 ale je velmi podobna ako abit kn9 ultra lisi sa len v cipsete a podpore sli a opar drobnosti....
inak je to velmi stabilna doska a specialne urecena pre pretaktuvavacov alebo inak povedane overclockerov.
ale pozor bios toho umoznuje nastavit velmi vela tak treba davat bacha na napätia jednotlivych komponentov.
tato doska co sa tyka biosu toho umoznuje naozaj naozaj vela a specialne na tweakovanie.
napetie cpu je mozne menit od minimalnej hodnoty udavanej pouzitym cpu az cca o 80%.
mozes menit napatie chipsetu, pci-e, ht, pamati, atd...
frekvenciu fsb, ht, pci-e,
ak vsak niesi skuseny v taktovani a tychto zalezitostiach...tak sa do toho velmi nepustaj a men radsej len to, co poznas, pretoze ako a moze taktovanim zvysit vykon celeho pc, tak taktiez sa casto velmi jednoduchsie da vsetko znicit, ciuz cpu, ddr pamate, alebo cipset zmenou napatia...
takze treba by opatrny......
inak dosku vrele odporucam, je to sice menej znama znacka, ale ja som s nou spokojny...
ak chces nieco ine na taktovanie, tak tiez dobra znacka je gigabite.
inak ak tuto dosku osadis nejakym shitnym jednojadrakom, slabou pamatou, alebo nedajboze nekvalitnym zdrojom tak na taktovanie radsej hned zabuni......
inak je to velmi stabilna doska a specialne urecena pre pretaktuvavacov alebo inak povedane overclockerov.
ale pozor bios toho umoznuje nastavit velmi vela tak treba davat bacha na napätia jednotlivych komponentov.
tato doska co sa tyka biosu toho umoznuje naozaj naozaj vela a specialne na tweakovanie.
napetie cpu je mozne menit od minimalnej hodnoty udavanej pouzitym cpu az cca o 80%.
mozes menit napatie chipsetu, pci-e, ht, pamati, atd...
frekvenciu fsb, ht, pci-e,
ak vsak niesi skuseny v taktovani a tychto zalezitostiach...tak sa do toho velmi nepustaj a men radsej len to, co poznas, pretoze ako a moze taktovanim zvysit vykon celeho pc, tak taktiez sa casto velmi jednoduchsie da vsetko znicit, ciuz cpu, ddr pamate, alebo cipset zmenou napatia...
takze treba by opatrny......
inak dosku vrele odporucam, je to sice menej znama znacka, ale ja som s nou spokojny...
ak chces nieco ine na taktovanie, tak tiez dobra znacka je gigabite.
inak ak tuto dosku osadis nejakym shitnym jednojadrakom, slabou pamatou, alebo nedajboze nekvalitnym zdrojom tak na taktovanie radsej hned zabuni......
- 4A41524F
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 14. Jún, 2008, 12:57
Re: ABIT KN9 Ultra
Ak chceš taktovať bolo by dobré napísať komponenty ktoré chceš do tej dosky osadiť. (CPU, RAM a napíš aký máš zdroj)
Spoiler: ukázať