Posilnovanie
Re: Posilnovanie
plne suhlasim, ked som si dal silovy s trenerom za 60 min som niekedy dal aj 1000ku za trenning ... to behom nespravis ani keby sa na hlavu postavis. A to z tej hodky mas tak max 50% aktivitu...
Pravda vsak je, ze ak pred to/za to schovas nejake to kardio, palis jak svina
Pravda vsak je, ze ak pred to/za to schovas nejake to kardio, palis jak svina
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Jop. Plne súhlasím...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Nejdem sa samozrejme hadat, mne sa staci pozriet ako vyzera clovek co behava (sama slacha) a clovek co chodi do posilky dvihat vahy. Asi to bude ale aj tym, ze ten co dviha chce nabrat svaly a "zere pri tom pangamin".
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
S pangaminom si zabil som to davno nepocul a veru si spominam ze to chlapci jedavali hehe.
Tak objemovky ludia radi pucia, ale je vela inych sportov kde som videl osobne ludi pochudnut velmi dobre a hlavne zdravno.
napriklad take lezenie, to mas vertikalny strecing, brutalne silneju ruky, uchop, slachy a jadro, vsetci co sme tento rok boli na kurze tak dievcatam sa pekne postavy vyformovali.
bujak z toho sportu clovek nebude ale sila je niekde uplne inde teda nie u mna, u ludi co makaju ja som lenoch
Tak objemovky ludia radi pucia, ale je vela inych sportov kde som videl osobne ludi pochudnut velmi dobre a hlavne zdravno.
napriklad take lezenie, to mas vertikalny strecing, brutalne silneju ruky, uchop, slachy a jadro, vsetci co sme tento rok boli na kurze tak dievcatam sa pekne postavy vyformovali.
bujak z toho sportu clovek nebude ale sila je niekde uplne inde teda nie u mna, u ludi co makaju ja som lenoch
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Black ale to vobec neni adekvatna forma porovnania...logicky,ze z dvihania ciniek nebudes behat ako maratonec, tak isto z behania nebudes mat svaly ako kulturista... a dalsia vec je genetika,bezci maju proste genetiku,ze vazi 20kilov s topankami a malo svalovej hmoty, taktiez zo mna gymnasta nebude
Je to uplne ina pohybova aktivita s uplne inym cielovym zameranim,uplne ine predispozicie tela.
Palis pri jednej aj druhej,avsak pri behu nespalis tolko (ked sa nebavime o maratone)
Je to uplne ina pohybova aktivita s uplne inym cielovym zameranim,uplne ine predispozicie tela.
Palis pri jednej aj druhej,avsak pri behu nespalis tolko (ked sa nebavime o maratone)
to je skor papanim podla toho vyzeras a ver ze aj svalnaci musia pucit kardio, aspon nejaku formu, inak by to bola len tucnota
pangamin zral spoluziak na strednej, dulo ho jak kozu strasne veci prdel
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Dik chlapi mate pravdu , ostanem bez opasku a pomaly pojdem hore s vahami . jako ja dviham len 50 kg teraz ale to len z bezpecnostnych dovodov , mal som s chrbticou problemi tak som opatrny teraz . svoju vahu by som myslim tiez zdvihol aspon raz ale to sa dozvieme az ked zdvihnem x y inych nizsich vah . ale na mrtvolu neviem ci by som riskoval v mojom pripade niekedy 80 kg , to urobim radsej so 70 kg 10x v swrii .
Je to vzdy o pocitoch, netreba pozerat na cisla pretoze sme kazdy iny a niekto potiahne po par mesiacoch 170 a niekto sa nedostane cez 120 za cely zivot. Treba ist nizsiu vahu tak, aby si ju dal v pohode a spravne v celej faze cviku. Zdravie mas len jedno. Ja som prisiel tento rok mrtvole na chut (dost bizarne to znie ) a maximum som dal 140 a nejake drobne, ale ked cvicim serie tak davam 100 alebo 110 podla toho ako sa v ten den citim.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Mne behanie prijde ako celkom dobra volba na schudnutie. Len problem je,ze treba vediet ako (rozne typy teningu - intenzity atd.).
Mne sa podarilo schudnut za cca5 mesiacov z 82kg na 74kg.
Kludovy tep siel dole tak z 53 -> 44 !
Vo2 max (aproximacia) z 47 -> 57.
Zabehol som tisicku, ako ked som kedysi behaval na strednej.
A navyse - citim sa omnoho lepsie
Mne sa podarilo schudnut za cca5 mesiacov z 82kg na 74kg.
Kludovy tep siel dole tak z 53 -> 44 !
Vo2 max (aproximacia) z 47 -> 57.
Zabehol som tisicku, ako ked som kedysi behaval na strednej.
A navyse - citim sa omnoho lepsie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
nikto nepochybuje,ze je to zla aktivita, ale urcite nemozme trvrdit,ze dvihanie zeleza je o nieco horsie, resp. uplne zle tot vsio, kazdy nech cvici ako mu je dobre a vyhovuje mu to ...
ja keby zacnem behat tak po 2 tyzdnoch sa mozem objednat na vymenu klbov a pod. - pre tazkych ludi asi najhorsia alternativa a ked vidim v tych vselijakych relaciach ako ich deru behat a este po asfalte tak nemam slov
ja keby zacnem behat tak po 2 tyzdnoch sa mozem objednat na vymenu klbov a pod. - pre tazkych ludi asi najhorsia alternativa a ked vidim v tych vselijakych relaciach ako ich deru behat a este po asfalte tak nemam slov
to je pravda, ja som striedal behanie s kolieskovymi korculami co je vraj vydajom energie na rovnakej urovni (ked teda slapes a nejdes ako cajocky v kratkym gatkach co provokuju) a zaroven je to tolerantnejsie na klby (pokial sa nevy... niekde).
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
ma to nejaky negativny efekt ak zerem protein powder len tak bez mixovania vo flaske? v poslednej dobe sa mi uz nechce stale umyvat flasu tak si len strcim za lyzicu prasku do huby a zapijem trochou vody. vyhoda ze nemusim umyvat flasu a mam to rychlo za sebou ze nemusim dlho pit ten nechutny drink, nevyhoda lepi sa to na zuby.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
Okrem toho, ze je to suche a zalepi to komplet usta nevidim dovod, preco by to malo mat iny efekt ako ked to rozriedis vo vode alebo v mlieku. Do zaludka dostanes rovnake mnozstvo proteinu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Viete odporucit dobreho trenera v BA? Podmienkou je, aby to nebol len sypac, ale studovany clovek.
Potrebujem niekoho, kto zvladne rehabilitaciu po uraze (a deformacii) chrbtice.
Potrebujem niekoho, kto zvladne rehabilitaciu po uraze (a deformacii) chrbtice.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Tiez by sa mi zisiel nejaky studovany ale v NR