Hi. Kedze som zistil ze na krajoch po podlozke sa smyka mys rychlejsie ako v strede tak vyberam novu.
Urcite nechcem nic z coho trcia kable, ziadnu gejming farebnu potlac, obrus pod klavesnicu ani ziadnu pomalu latku. Co som presiel eshopy tak nic extra na vyber nie je. V podstate iba:
Logitech G440[klik] - hard pad, mala by byt rychla
CORSAIR MM600 [klik] - hard pad, pomala a rychlejsia strana
Roccat Hiro+[klik] Silikonova, relativne rychla. Hiro mam teraz. Uz zmizla aj zo stranky takze posledne kusy a zrejme EOL.
Skusenosti s nejakou? Alebo co si kupim budem mat? Cim rychlejsia, tym lepsia ale aby bola aj presna. Mys G903 a 1450dpi.
Dik.
Takze podlozka doma. Je presne taka aku som cakal (davnejsie som mal plastovu zowie). Plastova, hladka a rychla. Musel som ubrat dpi na 1300 lebo predtym to uz lietalo. Mys po nej klze s lahkostou takze je ovela prijemnejsia ako Hiro. Uvidime kolko vydrzi kym sa vysucha a kolko toho znesu skejty. Oproti Hiro je aj vacsia o dost (co nie je minus ani plus). Jedina nevyhoda je okraj. S nim by som niekoho aj podrezal. Mohli ho trochu zrezat, ale pri pouzivani ho necitit iba ked som ju prstami posuval tak okraj je ostry. Zatial sa mi paci a pravdepodobne si ju necham.
PS: Kto si mysli ze plastova je ako stol tak nie je. Podlozka je ovela rychlejsia.
Mozno niekto kto nechce cely den tlacit mys ked to ide aj jednoduchsie. A ked tak pozeram kolko je ich speed/control tak to asi bude (okrem mna) dost ludi.
Zdravím hrávam FPS hry a potrebujem podložku pod myš pozeral som tu logitech G440 len sa bojím jednej veci či to nieje veľmi plastové a či to neni nepríjemne na dotyk , ďakujem
Ondro28 napísal: Po 25. Feb, 2019, 10:47
Zdravím hrávam FPS hry a potrebujem podložku pod myš pozeral som tu logitech G440 len sa bojím jednej veci či to nieje veľmi plastové a či to neni nepríjemne na dotyk , ďakujem