Odporúčanie ohľadom Pass manažéra pre všetky platformy (prehiadače, Windows, Android/iOS)
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Odporúčanie ohľadom Pass manažéra pre všetky platformy (prehiadače, Windows, Android/iOS)
Ahojte,
nestretli ste sa s nejakým pass manažérom, ktorý je na všetkých platformách? Chcel by som niečo, čo:
- vie odporučiť heslo, ideálne také, kde si viem aj prispôsobiť dĺžku
- funguje na Android/iOS (ideálne pri Android aj integrácie do kontextovej ponuky s heslom ako robí Google s ich manažérom - toto ale asi funguje len na Androide)
- funguje nielen v prehliadači ale aj trebárs v appke - chcem sa zbaviť toho, že sa mi napríklad zapne klient v PC a nemusím v Chrome ísť do nastavení a hľadať tam heslo na danú appku - predpokladám ale, že tam nejaký auto fill nebude fungovať ako na Androide...či?
Rád by som sa pomaly ale isto zbavil Google produktov v mojom živote (hlavne e-mail ale to je beh na veľmi veľmi veľmi dlhé trate) a ich pass manažér je otrava, keď ak chcem nejaké heslo, keď nie som prihlásený v Chrome, tak na telefóne musím ísť do toho cez nastavenia v Chrome = otrava.
Ď za odporúčania.
nestretli ste sa s nejakým pass manažérom, ktorý je na všetkých platformách? Chcel by som niečo, čo:
- vie odporučiť heslo, ideálne také, kde si viem aj prispôsobiť dĺžku
- funguje na Android/iOS (ideálne pri Android aj integrácie do kontextovej ponuky s heslom ako robí Google s ich manažérom - toto ale asi funguje len na Androide)
- funguje nielen v prehliadači ale aj trebárs v appke - chcem sa zbaviť toho, že sa mi napríklad zapne klient v PC a nemusím v Chrome ísť do nastavení a hľadať tam heslo na danú appku - predpokladám ale, že tam nejaký auto fill nebude fungovať ako na Androide...či?
Rád by som sa pomaly ale isto zbavil Google produktov v mojom živote (hlavne e-mail ale to je beh na veľmi veľmi veľmi dlhé trate) a ich pass manažér je otrava, keď ak chcem nejaké heslo, keď nie som prihlásený v Chrome, tak na telefóne musím ísť do toho cez nastavenia v Chrome = otrava.
Ď za odporúčania.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Re: Odporúčanie ohľadom Pass manažéra pre všetky platformy (prehiadače, Windows, Android/iOS)
Používam cca 2 roky LastPass na všetký zariadeniach (android, ios, windows, OSX) Autofill funguje na Androide bezproblémov v rôznych appkách. V novom iOSe by mal fungovať tiež podobne autofill už.
Prechádzal som na LastPass z dôvodu toho, že Keychain nie je multiplatform. záližitosť
Prechádzal som na LastPass z dôvodu toho, že Keychain nie je multiplatform. záližitosť
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Odporúčanie ohľadom Pass manažéra pre všetky platformy (prehiadače, Windows, Android/iOS)
Tiez pouzivam last pass. Doporucujem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
osobne pouzivam Keepass/Keepassdroid. interface pomerne zastaraly, ale nema historiu nejakych unikov a je zdarma.
Tu tiez keepass s vlastnym nextcloud hostingom. Vyhoda je, ze hesla mas stale ty a nie su niekde v cloude. Aj ked moze byt polemika co je bezpecnejsie vlastne/cloud.
PS: tiez sa zbavujem gmailu. Najvacsia dilema je vlastna domena Protonmail mal peknu zlavu na black friday.
PS: tiez sa zbavujem gmailu. Najvacsia dilema je vlastna domena Protonmail mal peknu zlavu na black friday.
Mna by len zaujimalo ako moze niekto kto si co i len trosku strazi svoje sukromie pouzivat nieco od LogMeIn (co je LastPass), to uz fakt radsej pouzivat OS Vault.
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
https://play.google.com/store/apps/deta ... ss2android je o nieco modernejsi, pridava vlastnu klavesnicu, teda hesla neputuju cez clipboard.killswitch napísal: ↑Ne 03. Feb, 2019, 19:38 osobne pouzivam Keepass/Keepassdroid. interface pomerne zastaraly, ale nema historiu nejakych unikov a je zdarma.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Rýchle hľadanie nenašlo nič podozrivé, v akej súvislosti?
Killswitch, Sugyi, myslíte ten štýl, že na vlastnom cloude je syncnutý DB file?
Na Windowse je to ale len ako rozšírenie v prehliadači, či?Matej.T napísal: ↑Ne 03. Feb, 2019, 16:03 Používam cca 2 roky LastPass na všetký zariadeniach (android, ios, windows, OSX) Autofill funguje na Androide bezproblémov v rôznych appkách. V novom iOSe by mal fungovať tiež podobne autofill už.
Killswitch, Sugyi, myslíte ten štýl, že na vlastnom cloude je syncnutý DB file?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Pozri este 1password, ale neviem ci uplne splna tvoje poziadavky
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
nahodene, dikfaugusztin napísal: ↑Ne 03. Feb, 2019, 22:38 https://play.google.com/store/apps/deta ... ss2android je o nieco modernejsi, pridava vlastnu klavesnicu, teda hesla neputuju cez clipboard.
ak potrebujes, tak kludne mozes pouzit cloud, ktoremu veris ty. alebo mozes mat databazu offline a syncovat si to rucne raz za cas.Killswitch, Sugyi, myslíte ten štýl, že na vlastnom cloude je syncnutý DB file?
este ma napadlo, ze ludia dost casto odporucaju Bitwarden. je to open source a pre personalne vyuzitie zdarma. odskusane to ale nemam.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Killswitch, ď, Bitwarden vyzerá zaujímavo a vlastne má všetko, čo potrebujem.
Platený.