nasa mila slovenska posta
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: nasa mila slovenska posta
No, toto kurieri nezvladli...
Postu mozem pochvalit, ale nepovedal by som, ze je na napor zvyknuta, SKOR nema cez rok zdaleka vyuzite kapacity.
Ale, zeby mi od kurierskej spolocnosti REMAX, prisla SMS v piatok s tym, ze mi dnes dorucuju zasielku, dalej v pondelok, dalej v utorok, a v stredu - bez toho, aby sa dalo dovolat kurierovi na cislo uvedene v SMS, bez toho, aby vo vsetky tieto dni niekto zavolal mne, alebo zazvonil, alebo nechal odkaz v schranke.. V utorok som sa uz nasral a zavolal na centralu, kde mi dali cislo na KE sefa pobocky. Ten po mojej otazke, ze 3x som sa ponahlal domov, lebo som cakal kuriera VDAKA SMS ZE DNES SA DORUCUJE ZASIELKA, na mna vybehol so slovami: "my sme vraveli, ze netreba tolko objednavat" - WTF, co? Komu, kde? Ano, maju toho vela a chapem to. Nemam problem,ze to prislo v stredu.
Ale poslat 4SMSky ked moj balik asi ani nebol v aute??? (na globalnej infolinke mi po nadiktovani cisla baliku povedala, ze je v depe... tak naco system posle SMS na zsielku, co sa nenalozi do auta, ked vedia, ze je v depe?) NACO?
Postu mozem pochvalit, ale nepovedal by som, ze je na napor zvyknuta, SKOR nema cez rok zdaleka vyuzite kapacity.
Ale, zeby mi od kurierskej spolocnosti REMAX, prisla SMS v piatok s tym, ze mi dnes dorucuju zasielku, dalej v pondelok, dalej v utorok, a v stredu - bez toho, aby sa dalo dovolat kurierovi na cislo uvedene v SMS, bez toho, aby vo vsetky tieto dni niekto zavolal mne, alebo zazvonil, alebo nechal odkaz v schranke.. V utorok som sa uz nasral a zavolal na centralu, kde mi dali cislo na KE sefa pobocky. Ten po mojej otazke, ze 3x som sa ponahlal domov, lebo som cakal kuriera VDAKA SMS ZE DNES SA DORUCUJE ZASIELKA, na mna vybehol so slovami: "my sme vraveli, ze netreba tolko objednavat" - WTF, co? Komu, kde? Ano, maju toho vela a chapem to. Nemam problem,ze to prislo v stredu.
Ale poslat 4SMSky ked moj balik asi ani nebol v aute??? (na globalnej infolinke mi po nadiktovani cisla baliku povedala, ze je v depe... tak naco system posle SMS na zsielku, co sa nenalozi do auta, ked vedia, ze je v depe?) NACO?
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mne DHLka dorucovala kavu z CR 3 dni po sebe, kvoli tomu, ze nestihali, uz minuly tyzden. Maju (mali) toho vela. Su to tiez iba ludia.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Odar a preco kupujes kavu z CR ked na SR mame vyborne praziarne? (sorry za OT)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Ľudia už môžu na pošte platiť bankovou kartou ako v obchodoch
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clan ... obchodoch/
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clan ... obchodoch/
.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
uz to funguje dost dlho, platil som uz mozno 10x od januara.... ale to zakladanie papierika do ich tlaciarne vzdy ked poviem kartou na "potvrdenie" o transakcii je asi vysmech...
zo svk praziarni som nemal este dobru kavu, ak ano tak dalsia varka bola totalne spackanalepermessiah napísal: ↑Ne 23. Dec, 2018, 23:10 Odar a preco kupujes kavu z CR ked na SR mame vyborne praziarne? (sorry za OT)
v porovnani s takym doubleshot su vsetci na svk škôlkari (sorry za OT
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Posta mi dnes uz oficialne na papieri uznala 50% obsahu reklamacie a navrhla mi kompenzaciu za znicenu schranku. Toto sa mi za 10 rokov reklamacii nestalo zatial. Uznali to ale iba kvoli videozaznamu, co som im poslal. A reklamacia trvala 47 dni.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
wtf? dosiel som z posty a dobre prikurila od 1.5. na cenach
doporuceny list s dobierkou na ucet siel hore z 2,35 na 2,80 do 0,5 kg. ostatne vahy to iste balik do kila z 3.2 na 3.8 co je druhou triedou a zvykne aj o 3 dni prist
este zo dva roky do zadu to slo z 2,15 na 2,35 cize za 2 roky sli ceny hore o 30% !!
A expres kurier ze 8 euro. To su komici
doporuceny list s dobierkou na ucet siel hore z 2,35 na 2,80 do 0,5 kg. ostatne vahy to iste balik do kila z 3.2 na 3.8 co je druhou triedou a zvykne aj o 3 dni prist
este zo dva roky do zadu to slo z 2,15 na 2,35 cize za 2 roky sli ceny hore o 30% !!
A expres kurier ze 8 euro. To su komici
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
To vazne? Vsak nieco musi zaplatit tie fixne naklady, ze sa uz u nich da platit kartami Presunuli tie poplatky na dorucovanie
Ved aj tie SIPO seky ci ako sa to vola stoja ovela viac od noveho roka.
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
jj vraj sto stoji 2-3x tolko.
Ked za par rokov vymru "ne-internetovi" dedkovia, co chodia na postu platit banality ako su inkasa a ostane len mlada intenetova generacia, riesiaca vsetko trvalym prikazom / prevodom / cez iBanking appku, tak posta skrachuje do pol roka....
Ludia si tam budu chodit len preberat balicky z aliexpressu
Ked za par rokov vymru "ne-internetovi" dedkovia, co chodia na postu platit banality ako su inkasa a ostane len mlada intenetova generacia, riesiaca vsetko trvalym prikazom / prevodom / cez iBanking appku, tak posta skrachuje do pol roka....
Ludia si tam budu chodit len preberat balicky z aliexpressu
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Cez postu idu stale vsetky uradne dokumenty, listy, predvolania a pod. cize si nemyslim ze posta bude na ustupe tak skoro.
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Neskrachuje. Tam sa točia iné peniaze keďže všetko štátne ide cez to.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10