16cmfan napísal: Ut 29. Jan, 2019, 13:03
niekedy si prajem zabudnut vsetky tie pecky co som videl a dat si ich odznova
Vidis, to ja mam zase naopak, uz sa mi viackrat stalo, ze ma rozni ludia presviedcali, ze ved ten film som uz videl s nimi. A ja som si fakt pripadal, ze to vidim prvy raz
Aquaman - pecka, bavil som sa od začiatku do konca. Sympatické postavy/herci zahrali to dobre, na to že má cez 2 hodiny ušlo to rýchlo. Podobne Thor Ragnarok, za mna dokonca trosku lepšie.
Mne sa to prave na First Man pacilo, ze sa zamerla viac na psychiku Neil-a, kua predstav si, ze tam mas letiet. Prvy clovek v historii, ktory sa postavi na vesmirne teleso ine, ako nasa Zem. A pravdepodobnost, ze sa nevratis, obrovska...
Všechno bude https://www.csfd.cz/film/624693-vsechno-bude/prehled/
- tak dobre herecke vykony deti (tinedzerov) som uz dlho nevidel. Lepsie ako nasi serialovi ochotnici. Zabavny a hlavne vulgarny
road movie, polovicky radsej na to neberte.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Overlord 2018 - vypol som to, nuda
Robin Hood 2018 sa mi aj napriek slabemu hodnoteniu pacil, netreba vsak od toho vela cakat, taka oddychovka na vecer.
Widows neviem v akom roku sa film odohrával nejako som to nepostrehol ale opäť vo filmoch počuť bielu proti čiernej rase mi príde v 21.st trošku trápne
London Fields - trošku som to nepobral, prakticky jediný dôvod na pozretie je herecké obsadenie v čele so sexy Amber. Ináč mi film pripadal ako pospájané random zábery. Dokonca neviem ani určiť v akom období sa film odohráva, v niektorých záberoch sú prvky súčasnosti v iných minulé storočie atď.
Takže buď je ten film tak sofistikovano spravený že ho pochopí človek až na 10ty krát alebo to jednoducho nieje dobrý film.